Οργανωμένες εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα

Εάν είστε από τους ταξιδιώτες που αγαπούν τα οργανωμένα ταξίδια και θέλετε να περάσετε μερικές όμορφες ημέρες χωρίς άγχος και έγνοια η πιο καλή επιλογή είναι η οργανωμένη εκδρομή.

Σε πολύ οικονομική τιμή έχετε την δυνατότητα να ταξιδέψετε έχοντας την σιγουριά ότι θα δείτε τα καλύτερα σημεία ενδιαφέροντος της κάθε τοποθεσίας, θα κάνετε νέους φίλους και θα διασκεδάσετε!

Στις οδικές εκδρομές περιλαμβάνονται η διαμονή σας, πρωινά και κάποια γεύματα, οι εκδρομές, οι μεταφορές σας, ακτοπλοϊκά εισιτήρια όταν επισκεφθούμε νησί, πολλές φορές εορταστικά πακέτα (για τα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Απόκριες, Πάσχα) με γλέντι, επιπλέον φαγητό κ.ά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που πελάτες μας, μας ρωτούν

Στην Ελλάδα με πούλμαν ή με το Ι.Χ. μου;

Η επιλογή είναι καθαρά δική σας υπόθεση ... εμείς όμως σε αυτή την σελίδα θα σας δίνουμε προτάσεις για οργανωμένες οδικές εκδρομές ανά περίοδο.

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας οι μετακινήσεις ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ έχουν απαγορευτεί οπότε σας δίνουμε παρακάτω προορισμούς που είναι δημοφιλείς για οδικές εκδρομές και αναμένουμε την άρση των μέτρων και τον προγραμματισμό εκ νέου των εκδρομών αυτών

ΑΝΟΙΞΗ 2021

Δελφοί, Αράχωβα, Ιτέα, Δίστομο, 3ήμερη ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Αυθεντικά Ζαγοροχώρια 5ημ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Καλάβρυτα 2ήμερη, 3ήμερη ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Τζουμέρκα Πράμαντα Ιωαννίνων 4ήμερη ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00