Οδική εκδρομή Καστοριά 4 ημέρες κωδ. 39K4

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Καστοριά 4 ημέρες κωδ. 39K4

Επισκόπηση
Πάσχα στην Καστοριά! 4ήμερη οδική εκδρομή με αναχώρηση 17/4/2020! Καλαμπάκα - Πρέσπες - Νυμφάιο - Φλωρινα - Παναγιά Μαυριώτισσα - Λιμναίος Οικισμός - Ι.Μ. Παναγίας Μικροκάστρου! Διαμονή στο ξενοδοχείο Europa 4*, ημιδιατροφή, μεταφορές!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Καλαμπάκα - Καστοριά

Αναχώρηση στις 08:00 από Αθήνα, μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας. Ακολούθως μέσω Δομοκού - Καρδίτσας - Τρικάλων, φτάνουμε στην Καλαμπάκα. Στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για Καστοριά. 'Αφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο με νηστίσιμα, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Νυμφάιο - Φλώρινα - Πρέσπες 

Πρωινό και αναχώρηση για το όμορφο Νυμφαίο στις πλαγιές του όρους Βίτσι σε υψόμετρο 1.350 μέτρων. Επίσκεψη και συνεχίζουμε για την πόλη της Φλώρινας, μικρή στάση - επίσκεψη και η όμορφη διαδρομή μας από το Πισοδέρι, μας οδηγεί στην περιοχή των Πρεσπών και το ακριτικό χωριό Ψαράδες, στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας. Γεύμα προαιρετικά σε γραφικό ταβερνάκι του χωριού και αμέσως μετά επίσκεψη στη Μικρή Πρέσπα, για να περπατήσουμε στην πλωτή γέφυρα, μέχρι το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Καστοριά, χρόνος ελεύθερος. Παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας - Λιμναίος Οικισμός

Πρωινό και επίσκεψη στη Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας, που βρίσκεται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την Καστοριά, στη βόρεια πλευρά της χερσονήσου ενώ αμέσως μετά θα γνωρίσουμε το Λιμναίο Οικισμό. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό εορταστικό γεύμα σε ταβέρνα της πόλης, με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην Καστοριά, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ι.Μ. Παναγίας Μικροκάστρου - Τρίκαλα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα, με μια ευχάριστη παράκαμψη στην Ιερά Μονή της Παναγίας Μικροκάστρου, στην περιοχή της Σιάτιστας. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω Καλαμπάκας, Τρικάλων, στάση, γεύμα προαιρετικά, περιοχή της Λαμίας ημίωρη στάση, άφιξη το βράδυ.


 

Τιμές κατ' άτομο:
 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο παιδί έως 12
17/4/2020 Europa 4* 225€* 300€* 195€

*Για κρατήσεις με προκαταβολή έως 31/3, έκπτωση 15€ στην τιμή 2κλινου & 1κλινου για περιορισμένο αριθμό δωματίων.


Περιλαμβάνονται:

  • εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Εuropa 4* στην Καστοριά
  • πρωινό
  • δείπνο τη Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, Πασχαλινό γεύμα σε ταβέρνα της πόλης με παραδοσιακό οβελία και ζωντανή μουσική
  • αρχηγός - συνοδός
  • Φ.Π.Α. ​
  • φόρος διαμονής
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00