Loading...

Χίος Διακοπές | Προσφορές

Χίος, το νησί της μαστίχας. Επισκεφθείτε το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το μοναδικό στολίδι του Βορείου Αιγαίου με πάνω από 90 παραλίες, όπου πολλές από αυτές είναι άγνωστες προς το κοινό. Ξεκινώντας από τα Μαύρα Βόλια, όπου αποτελούνται από 3 μαγευτικές παραλίες με μαύρες πέτρες, συνεχίζοντας στα Βρουλίδια και στην Αγία Δύναμη με τα καταγάλανα νερά τους, και καταλήγοντας στις πιο απόμακρες αλλά μαγευτικές παραλίες όπως είναι η Ελίντα, τα Σαλάγωνα και το Τραχήλι στα νότια. Στα βόρεια βρίσκουμε το Λιθί, τον Μάναγρο, τη Γωνιά, τα Λευκάθια, τη Λήμνο και βέβαια την παραλία της Αγίας Μαρκέλλας που είναι και η πολυούχος του νησιού. Φυσικά, υπάρχουν και οι πιο τουριστικές παραλίες όπως είναι η Αγία Φωτιά και οι Γλάροι για όσους προτιμούν να χαλαρώσουν κάνοντας ηλιοθεραπεία σε κάποιο beach bar.

Διακοπές 2024 στο Chios Chandris 4* στη Χίο
Διακοπές 2024 στη Χίο με διαμονή στο πολύ όμορφο Chios Chandris 4* με ημιδιατροφή και το πρώτο παιδί έως 7 ετών ΔΩΡΕΑΝ. Τιμές για όλο το 2024
Διάρκεια:
2 νύχτες
Περίοδος:
Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας
Κατηγορία:
Πακέτα διακοπών
τιμή ατόμου από
113
Αεροπορική εκδρομή στη Μυροβόλο Χίο με γεύση Σμύρνης
5 ημέρες αεροπορική εκδρομή στην Χίο με αναχωρήσεις: 30/7, 13/8, 27/8, 10/9 Μουσείο Μαστίχας, Πυργί, Μεστά, Εμπορειό, Σμύρνη, Οινούσσες, Μονή Χίου, Ανάβατος, Αυγώνυμα, Κάμπος, Αγία Ερμιόνη, Άγιος Μηνάς. Αεροπορικά εισιτήρια , αποσκευή & χειραποσκευή 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Golden Sand Beach Hotel 4* στον Καρφά, ημιδιατροφή, μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις, αρχηγός - συνοδός. Τιμές για καλοκαίρι 2024 ΠΡΟΣΦΟΡΑ FLASH SALES από 17/7 έως και 23/7
Διάρκεια:
5 ημέρες
Αναχωρήσεις:
30/7, 13/8, 27/8, 10/9
Περίοδος:
Καλοκαίρι, Φθινόπωρο
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
495
Καλοκαιρινή αεροπορική εκδρομή στη Χίο
Οργανωμένη 5ήμερη εκδρομή σε Κεντρική Χιο, Βόρεια Χίο, Ταμπάκικα, Μύλοι Χίου, Νότια Χίος. Αναχωρήσεις 10,17,24,31/7 & 07,14,21,28/8 & 04/9. Αεροπορικά εισιτήρια με Sky Express, διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*, ημιδιατροφή, μεταφορές, αρχηγός - συνοδός. Τιμές για Καλοκαίρι 2024.
Διάρκεια:
5 ημέρες
Αναχωρήσεις:
10,17,24,31/7 & 07,14,21,28/8 & 04/9
Περίοδος:
Καλοκαίρι
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή, Οδική εκδρομή στην Ελλάδα
τιμή ατόμου από
545

Στο νότιο τμήμα της Χίου θα βρεθείτε στα χωριά των Ολύμπων και των Μεστών με τα μεσαιωνικά στενά τους αλλά και στο μοναδικό Πυργί με τα παραδοσιακά ξυστά του και θα νιώσετε πως τα έντονα vibes του νησιού. Είναι αξιοσημειώτο να περιηγηθείτε και στα υπόλοιπα νοτιόχωρα, όχι μόνο για να ανακαλύψετε τις ομορφιές τους αλλά και για να δείτε τα μοναδικά δέντρα σε ολόκληρο τον κόσμο όπου παράγουν μαστίχα, τα μαστιχόδεντρα. Φυσικά, όποιος ενδιαφέρεται να μάθει για την ιστορία της μαστίχας, πρέπει να επισκεφτεί οπωσδήποτε το Μουσείο της Μαστίχας. Φεύγοντας από τα νότια του νησιού και κατευθύνοντας για μία βόλτα προς το λιμάνι, είναι αξιοσημείωτο να κάνετε μια στάση στον μυροβόλο Κάμπο, όπου ολόκληρη η περιοχή απαρτίζεται από πέτρινα περιβόλια. Στον Κάμπο, επίσης, καλλιεργούνται τα φημισμένα εσπεριδοειδή της Χίου. Στα βόρεια, υπάρχουν κι αλλά πολύ όμορφα χωριουδάκια που αξίζει να επισκεφθεί κάποιος όπως είναι η Βολισσός με την μαγευτική θέα της και το κάστρο της αλλά και η Λαγκάδα με το γραφικό λιμανάκι της. Η Χίος δεν φημίζεται μόνο για τα μαγευτικά τοπία της αλλά και για τη κουζίνα της. Εννοείται θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πολλά προϊόντα που έχουν ως βάση τη μαστίχα, όπως είναι το περίφημο λικέρ μαστίχας, όμως θα έχετε και την ευκαιρία να φάτε τα πιο νόστιμα γλυκά του κουταλιού αλλά και τα λεγόμενα μασουράκια. Όταν καθήσετε να φάτε σε μία τοπική ταβέρνα είναι απαραίτητο να δοκιμάσετε τυρί μαστέλο, ντοματοκεφτέδες, τυροκροκέτες αλλά και χερίσια μακαρόνια! Εκτός από τα γλυκά της η Χίος φημίζεται και γαι τις ποικιλίες στα ούζα της αλλά και τα πολύ νόστιμα ψάρια της! Αν βρεθείτε Πάσχα στη Χίο θα βιώσετε ένα υπερθέαμα με τον "διάσημο" ρουκετοπόλεμο να είναι μεγάλος ο πρωταγωνιστής! Απαραίτητο είναι, επίσης, να έχετε στη διάθεση σας αρκετές μέρες για να καταφέρετε να εξερευνήσετε πολλές από τις ομορφιές του νησιού. Το μόνο σίγουρο είναι πως επισκέπτοντας την Χίο θα είναι ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο με τη μοναδικότητα και την ομορφιά του τόπου αυτού! Κλείστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας μέσω του i-ferry.gr του ηλεκτρονικού μας site ακτοπλοϊκών και απολαύστε το υπέροχο αυτό ελληνικό νησί.

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά