Loading...

Καθαρά Δευτέρα Διακοπές | Προσφορές

Το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι από τις "αγαπημένες" αποδράσεις των Ελλήνων! Γιορτάζεται πανελλαδικά ξεκινώντας από το Σάββατο και την Κυριακή με πάρα πολλές εκδηλώσεις τελετής λήξης των καρναβαλιστικών εκδηλώσεων. Σε πολλά ξενοδοχεία προσφέρεται εορταστικό δείπνο με μουσική, χορό και γλέντι. Το εορταστικό τριήμερο συμπληρώνεται με το πατροπαράδοτο πέταγμα χαρταετού από μικρούς και μεγάλους.

Γίνε μέλος της κοινότητας και λάβε συναρπαστικά νέα και προσφορές.
Εγγραφείτε στην κοινότητα μαζί με 18.000+ λάτρεις της περιπέτειας και λάβετε χρήσιμες συμβουλές και προσφορές για τις περιπέτειες σας κάθε εβδομάδα.
Αεροπορική εκδρομή στην Κύπρο (Αγ. Πνεύματος)
Οργανωμένη 5ήμερη εκδρομή σε Λεμεσός, Λευκωσία, Όρος Τρόοδος, Μονή Κύκκου, Πάφος. Αναχώρηση 20/6. Αεροπορικά εισιτήρια με Sky Express, διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3*, μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, αρχηγός - συνοδός. Τιμές για Καλοκαίρι 2024.
Διάρκεια:
5 ημέρες
Αναχωρήσεις:
20/6
Περίοδος:
Άνοιξη, 25η Μαρτίου, Καθαρά Δευτέρα, Πάσχα, Καλοκαίρι, Αγίου Πνεύματος
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
385
Οδική εκδρομή στα Αυθεντικά Ζαγοροχώρια
Οργανωμένη 5ήμερη εκδρομή σε Μουσείο Βρέλλη, Ελάτη Ζαγορίου, Κήποι, Τσεπέλοβο, Καπέσοβο, Μονοδένδρι, Χαράδρα Βίκου, Γιάννενα, Λυγγιάδες, Καλπάκι, Μολυβδοσκέπαστη, Κόνιτσα, Μεγάλο Πάπιγκο, πηγές Αώου. Αναχωρήσεις 14,21/3 & 20/6. Μεταφορές με πούλμαν, εκδρομές, διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*, ημιδιατροφή, αρχηγός - συνοδός. Τιμές για Μάρτιος & Ιούνιος 2024.
Διάρκεια:
5 ημέρες
Αναχωρήσεις:
14,21/3 & 20/6
Περίοδος:
Άνοιξη, Καθαρά Δευτέρα, 25η Μαρτίου, Καλοκαίρι, Αγίου Πνεύματος
Κατηγορία:
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα
τιμή ατόμου από
420
Αεροπορική εκδρομή 28η Οκτωβρίου στη Βενετία
Οργανωμένη 4ήμερη εκδρομή στην Βενετία! Αναχώρηση 25/10. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, διαμονή σε επιλεγμέμο ξενοδοχείο 4*, μπουφέ πρόγευμα καθημερινά, εκδρομές, περιηγήσεις, εκδρομές, αρχηγός - συνοδός. Τιμές για 28η Οκτωβρίου 2024.
Διάρκεια:
4 ημέρες
Αναχωρήσεις:
25/10
Περίοδος:
Άνοιξη, 25η Μαρτίου, Καθαρά Δευτέρα
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
795

Στα Πακέτα διακοπών για την Καθαρά Δευτέρα δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι νηστίσιμοι μπουφέδες με την λαγάνα, τα θαλασσινά, τον χαλβά και άλλα πολλά παραδοσιακά εδέσματα. Η άνοιξη κάνει την επίσημη πρώτη συνήθως το τριήμερο αυτό και έτσι πολλές εκδρομές για την Καθαρά Δευτέρα αναχωρούν οργανωμένες με πούλμαν για την Ελληνική ύπαιθρο.

Εκδρομές - Απόκριες - Καθαρά Δευτέρα

Ώρα για ένα ταξίδι στην Ελλάδα ή σε κάποια πόλη της Ευρώπης! Οι οργανωμένες εκδρομές θα σας ξεναγήσουν σε όλα τα αξιοθέατα που αξίζει να δείτε καθώς και θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε και τοπικά καρναβάλια. Τι θα λέγατε για μια εκδρομή στην όμορφη Θεσσαλία με τις λίμνες και τα βουνά της ενώ ταυτόχρονα θα δούμε την πόλη του Τυρνάβου και το φημισμένο τυρναβίτικο καρναβάλι! Το Τυρναβίτικο καρναβάλι θεωρείται το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο καρναβάλι στη Θεσσαλία προσελκύοντας κάθε χρόνο κόσμο από όλη την Ελλάδα. Την Καθαρά Δευτέρα το «Μπουρανί» κλείνει τον κύκλο των καρναβαλικών εκδηλώσεων με ένα πανηγύρι, μια αναβίωση ενός αρχαίου Διονυσιακού τελετουργικού, στην ουσία η γιορτή του φαλλού, που συμβολίζει την αναπαραγωγή και την ευτεκνία. Άλλη πρόταση για εκδρομή την Καθαρά Δευτέρα ... η Νάουσα όπου θα παρακολουθήσουμε το γνωστό έθιμο "Γενίτσαροι και Μπούλες". Στην Λευκάδα, την Κέρκυρα αλλά και άλλα μέρη της Ελλάδας όπου υπάρχουν έθιμα της Καθαράς Δευτέρας οι εκδρομές μας θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας δώσουν χαρά και ζωηρές εικόνες!

Τα ταξίδια στην Ευρώπη την Καθαρά Δευτέρα δεν συνδέονται πάντα με εορταστικές εκδηλώσεις. Πολλοί ταξιδιώτες εκμεταλλεύονται τις ημέρες αυτές για μια ολιγοήμερη απόδραση αφού υπάρχει πληθώρα προτάσεων για πακέτα διακοπών την Καθαρά Δευτέρα. Χωρίς βέβαια να λείπουν και τα πακέτα σε Ευρωπαϊκές πόλεις που υπάρχει καρναβάλι όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ελβετία κ.ά

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά