Οδική εκδρομή Θράκη 4 ημέρες κωδ. 39P11

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Θράκη 4 ημέρες κωδ. 39P11

Επισκόπηση
4ήμερη οδική εκδρομή στη Θράκη με αναχώρηση 17/4/2020! Κομοτηνή - Αδριανούπολη - Κάραγατς - Σουφλί - Ξάνθη - Καβάλα! Μεταφορές, διαμονή στο ξενοδοχείο Anatolia 3*, ημιδιατροφή!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Κομοτηνή

Αναχώρηση 07:30 από Αθήνα, ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, φτάνουμε στην περιοχή της Λάρισας, στάση, προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά από την Εγνατία οδό, παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης, θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Δείπνο και προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Αδριανούπολη - Κάραγατς - Σουφλί

Πρωινό και αναχώρηση για Αδριανούπολη. Θα προσπεράσουμε το Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα, για να φτάσουμε στις Καστανιές και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ταυτότητες νέου τύπου ή διαβατήρια) θα φτάσουμε στην Αδριανούπολη. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και να δούμε το Σελιμγιέ Τζαμί. Το τέμενος χτίστηκε με την εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β΄ από το διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν το διάστημα 1569-1575. Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο Κάραγατς, με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρίας, που στάθμευε το Όριαν Εξπρές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή, με μικρή στάση - επίσκεψη στο Σουφλί, με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ξάνθη

Πρωινό και ακολουθώντας μια πολύ όμορφη διαδρομή από τη λίμνη Βιστωνίδα και το Πόρτο Λάγος, θα επισκεφτούμε την όμορφη πόλη της Ξάνθης. Επιστροφή νωρίς το μεσημέρι στην Κομοτηνή για το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη της Κομοτηνής, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Καβάλα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή επίσκεψη στην πόλη της Καβάλας. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την περιοχή της Λάρισας, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω Λαμίας με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φτάνουμε το βράδυ στην Αθήνα.


 

Τιμές κατ' άτομο:
 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο παιδί έως 12
17/4/2020 Anatolia 3* 210€* 285€* 185€

*Για κρατήσεις με προκαταβολή έως 31/3, έκπτωση 15€ στην τιμή 2κλινου & 1κλινου για περιορισμένο αριθμό δωματίων.


Περιλαμβάνονται:

  • μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται
  • διαμονή στο ξενοδοχείο Anatolia 3* 
  • πρωινό
  • δείπνο τη Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με ζωντανή μουσική
  • αρχηγός / συνοδός 
  • ΦΠΑ
  • φόρος διαμονής
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00