Οργανωμένη εκδρομή Οδοιπορικό στη Θράκη 28η Οκτωβρίου 2022

4 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οργανωμένη εκδρομή Οδοιπορικό στη Θράκη 28η Οκτωβρίου 2022

Τιμή ατόμου από
198
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
28η Οκτωβρίου στη Θράκη. Κομοτηνή Ξάνθη Έχινος Λίμνη Βιστωνίδα Αλεξανδρούπολη Δάσος Δαδιάς Σουφλί Διδυμότειχο Ορεστιάδα. Αναχώρηση 27/10. Μεταφορές, εκδρομές, διαμονή σε ξενοδοχείο 3* plus, ημιδιατροφή, αρχηγός. Ενημερωμένες τιμές για 28η Οκτωβρίου 2022
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Κομοτηνή

Αναχώρηση 07:00 από Αθήνα, στάσεις στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισσας και μέσω Εγνατίας Οδού, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Xρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πλατεία της Αγίας ειρήνης, σημείο αναφοράς της πόλης και στην πλακόστρωτη Ερμού με τα παραδοσιακά < Τεκενετζίδικα >. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Δάσος Δαδιάς - Σουφλί - Φέρρες - Κομοτηνή

Πρωινό και επίσκεψη στο Δάσος Δαδιάς, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνετε από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Αφού μας γίνει η σχετική ενημέρωση θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας στον ακριτικό νομό με επίσκεψη στο Σουφλί με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Λίγο αργότερα φθάνουμε στις Φέρρες, όπου στο τουριστικό περίπτερο του Δήμου, θα πάρουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις εκβολές του Έβρου, πριν ξεκινήσουμε για την περιοχή του Δέλτα (καιρού επιτρέποντος), έναν μοναδικό Υγροβιότοπο, από τους σημαντικότερους όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Με τουριστικό πλοιάριο θα περιηγηθούμε σε ένα μεγάλο κομμάτι την υδάτινης επιφάνειας των 1500 στρεμμάτων, για να θαυμάσουμε τη χλωρίδα και την πανίδα όχι μόνο της υδάτινης αλλά και της χερσαίας επιφάνειας του Δέλτα, που προστατεύεται και από τη σύμβαση ΡΑΜΣΑΡ, λόγω των σημαντικών ειδών που φιλοξενεί. Το απόγευμα θα κλείσουμε την περιήγηση μας με σύντομη επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νομού την Αλεξανδρούπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή, δείπνο, διαν/ση.

3η ημέρα: Σμίνθη - Εχινος - Ξάνθη - Λίμνη Βιστωνίδα - Πόρτο Λάγος

Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη Σμίνθη και τον Εχινο, δυο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, αλλά και την πόλη της Ξάνθης, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη Βιστωνίδα και το Πόρτο Λάγος, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Καβάλα - Λιτόχωρο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή επίσκεψη στην πόλη της Καβάλας. Η διαδρομή μας συνεχίζεται με στάση στο Λιτόχωρο για γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω Λαμίας με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
28η Οκτωβρίου 2022
Αναχώρηση 27/10/22
2κλινο 198€
3ο άτομο έως 12 ετών 178€
1κλινο 258€
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.

 • Διαμονή, (3) διαν/σεις στο ξενοδοχείο ANATOLIA 3* plus της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

 • Τρία πρωινά σε μπουφέ & τρία δείπνα

 • Αρχηγός – συνοδός

 • Φ.Π.Α.

 • Φόρος διαμονής

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Anatolia Hotel 3*

  Ένα όμορφο και κομψό ξενοδοχείο στην Κομοτηνή που παρέχει στον ταξιδιώτη υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο προσφέρει μοντέρνα δωμάτια και ΔΩΡΕΑΝ Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Διαθέτει σνακ μπαρ, lounge με τηλεόραση και τζάκι, εστιατόριο.

  Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ και μπάνιο.

Φωτογραφίες
3
3
Ποταμός Νέστος
3
Καβάλα
3
Κωδ: 39
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά