Loading...

Αίγυπτος Διακοπές | Προσφορές

Η Αίγυπτος, με πρωτεύουσα το Κάιρο, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλους όσους λατρεύουν το μυστήριο και τους αρχαίους πολιτισμούς. Το να δει κάποιος από κοντά τις Πυραμίδες, το σήμα κατατεθέν αυτής της χώρας, για πολλούς είναι όνειρο ζωής. Τα διάσημα αξιοθέατα, η ομορφιά του φυσικού τοπίου και ο Αιγυπτιακός πολιτισμός, σε συνδυασμό με τα παραθαλάσσια τουριστικά θέρετρα που υπάρχουν, προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στους ταξιδιώτες και αποτελούν σημαντικούς λόγους, για να ταξιδέψει κάποιος στην Αίγυπτο.

7/8ήμερη κρουαζιέρα "3 Ήπειροι" με το Celestyal Crystal από Πειραιά
Πειραιάς, Πορτ Σάιντ, Ασντόντ, Λεμεσός, Ρόδος, Κουσάντασι (Αρχ Έφεσος), Πειραιάς 8 ήμερες - 7 νύχτες με το Celestyal Crystal- Κρουαζιέρα με διαμονή, πλήρη διατροφή, λιμενικά τέλη, Δωρεάν ποτά (αναψυκτικά / μπύρα / κρασί) κατά τη διάρκεια των γευμάτων (μεσημεριανό / βραδινό), εκπτωτικό κουπόνι 75€ ανά άτομο για την προαγορά εκδρομών, Χρέωση παροχής υπηρεσιών / φιλοδωρήματα, συμμετοχή στα προγράμματα διασκέδασης και ψυχαγωγίας επί του πλοίου. Αναχωρήσεις 2023: Μάρτιος 04, 11, 18, 28 | Οκτώβριος 28 | Νοέμβριος 04, 11, 18, 25 | Δεκέμβριος 02, 09
Διάρκεια:
8 ημέρες - 7 νύχτες
Περίοδος:
Φθινόπωρο, Άνοιξη, 28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου
Κατηγορία:
Κρουαζιέρα
τιμή ατόμου από
599
Αεροπορική εκδρομή Αίγυπτος All Inclusive
5ήμερη εκδρομή στο Κάιρο – Αλεξάνδρεια – Πυραμίδες – Κρουαζιέρα Νείλου. Αναχωρήσεις: 1/10 σε τιμή προσφοράς, 24/10. Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε 5*, 4 πρωινά, 3 δείπνα, 3 μεσημεριανά γεύματα, σε τοπικά εστιατόρια κατά τη διάρκεια των εκδρομών, νυχτερινή κρουαζιέρα με δείπνο και εντυπωσιακό φολκλορικό πρόγραμμα στον ποταμό Νείλο, εισιτήρια εισόδων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, αρχηγός-συνοδός. Τιμές για Οκτώβριο 2023
Διάρκεια:
5 ημέρες
Αναχωρήσεις:
1/10, 24/10
Περίοδος:
Φθινόπωρο, 28η Οκτωβρίου
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
695
Αεροπορική εκδρομή Αίγυπτος - Κάιρο - Αλεξάνδρεια
Οργανωμένη 5ήμερη εκδρομή σε Κάιρο, Μουσείο Καΐρου, Πυραμίδες, Αγορά Χαν Ελ Χαλίλ, Ακρόπολη Καΐρου, Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Εθνικό Μουσείο Αιγυπτιακού Πολιτισμού. Αναχωρήσεις 04,25/10*, 15/11 & 06/12. Αεροπορικά εισιτήρια με Egypt Air ή Aegean, διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*, πρωινό καθημερινά, ένα γεύμα στο βραβευμένο πλωτό εστιατόριο "Le Pacha 1901" και ένα γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στην Αλεξάνδρεια, μεταφορές από/προς αεροδρόμια-ξενοδοχεία, ξεναγήσεις, είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός και υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων. Ενημερωμένες τιμές για Φθινόπωρο 2023.
Διάρκεια:
5 ημέρες
Αναχωρήσεις:
04,25/10*, 15/11 & 06/12
Περίοδος:
Φθινόπωρο, Χειμώνας
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
790
Αεροπορική εκδρομή στην Αίγυπτο τα Χριστούγεννα
Οργανωμένη 5ήμερη εκδρομή σε Κάιρο, Αρχαιολογικό μουσείο, Πυραμίδες, Αγορά Χαν Ελ Χαλίλ, Ακρόπολη Καΐρου, Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Εθνικό Μουσείο Αιγυπτιακού Πολιτισμού, Αλεξάνδρεια. Αναχώρηση 22/12. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*, πρωινό, 2 γεύματα, μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές, τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός, υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων. Τιμές για Χριστούγεννα 2023.
Διάρκεια:
5 ημέρες
Αναχωρήσεις:
22/12
Περίοδος:
Χειμώνας, Χριστούγεννα
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
890
Αεροπορική εκδρομή Πρωτοχρονιά & Θεοφάνεια στην Αίγυπτο
Οργανωμένη 5ήμερη εκδρομή σε Κάιρο, Μουσείο Καΐρου, Πυραμίδες, Αγορά Χαν Ελ Χαλίλ, Ακρόπολη Καΐρου, Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Εθνικό Μουσείο Αιγυπτιακού Πολιτισμού, Αλεξάνδρεια. Αναχωρήσεις 29/12 & 05/1. Αεροπορικά εισιτήρια με Egypt Air, διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*, πρωινό, 2 γεύματα, μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές, τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός, υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων. Τιμές για Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια 2024.
Διάρκεια:
5 ημέρες
Αναχωρήσεις:
29/12 & 05/1
Περίοδος:
Χειμώνας, Πρωτοχρονιά, Φώτα
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
940
Αεροπορική εκδρομή Χριστούγεννα σε Κάιρο - Αλεξάνδρεια
Οργανωμένη 6ήμερη εκδρομή σε Κάιρο, Αρχαιολογικό Μουσείο, Πυραμίδες της Γκίζας, Σφίγγα, Αγορά Χαν Ελ Χαλίλ, Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Αλεξάνδρεια. Αναχώρηση 23/12. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο, 3 γεύματα σύνολο, μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές, ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός. Τιμές για Χριστούγεννα 2023.
Διάρκεια:
5 ημέρες
Αναχωρήσεις:
23/12
Περίοδος:
Χριστούγεννα
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
1299

Η ιδανική περίοδος, για να επισκεφτεί κάποιος την Αίγυπτο, είναι οι μήνες της άνοιξης και του φθινοπώρου. Παρότι όμως το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες είναι υψηλές δεν είναι ικανές να αποτρέψουν τους τουρίστες μια τόσο σημαντικής χώρας από το να την επισκεφτούν! Έτσι η Αίγυπτος φιγουράρει όλο τον χρόνο στις top επιλογές των ταξιδιωτών όλου του κόσμου. Εάν σχεδιάζετε το ταξίδι σας στην Αίγυπτο για πρώτη φορά και έχετε περισσότερες διαθέσιμες ημέρες προτιμήστε μια εκδρομή που να περιλαμβάνει και κρουαζιέρα στον Νείλο με διαμονή. Εάν πάλι η επίσκεψη σας θα είναι μόνο Κάιρο και Αλεξάνδρεια μπορείτε να πάρετε μέρος σε κάποια νυχτερινή κρουαζιέρα με γεύμα και φολκλορικό σόου! Σημαντικά αξιοθέατα της Αιγύπτου είναι οι πυραμίδες της Γκίζας (η Πυραμίδα του Χέοπα, είναι το μόνο από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου που εξακολουθούν να υπάρχουν) η Σφίγγα και το μουσείο του Καΐρου. Περιηγηθείτε και αφεθείτε στη μαγεία του παζαριού του Χαν Ελ Χαλίλ, στο οποίο μπορεί να συναντήσει κανείς μεγάλη ποικιλία σε ναργιλέδες, δερμάτινα, σουβενίρ και πολλά ακόμα είδη.

Θαυμάστε την ομορφιά του Νείλου και του ειδυλλιακού τοπίου που υπάρχει γύρω του! Επισκεφτείτε την πολη, Ασουάν, για να σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε ακόμα περισσότερα για την ιστορία και τον πολιτισμό της Αιγύπτου, χάρη στην Μονή του Αγίου Συμεών που υπάρχει και της Νήσου Ελεφαντίνης, την οποία μπορείτε να εξερευνήσετε! Ακόμα, μη χάσετε την ευκαιρία για περιήγηση στην Αλεξάνδρεια με την περίφημη βιβλιοθήκη της και τον ομώνυμο φάρο της, που αποτελεί ένα από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.

Τέλος, δεν γίνεται να ταξιδέψετε στη χώρα εκείνη και να μην λάβετε μέρος στις οργανωμένες εκδρομές που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή της ερήμου Σαχάρα! Θαυμάστε την ομορφιά της ερήμου, τις όμορφες οάσεις της και τα περίφημα καραβάνια με τις καμήλες που τη διασχίζουν! Ό,τι και να επιλέξετε να κάνετε κατά τη διαμονή σας στην Αίγυπτο, το σίγουρο είναι ότι θα σας συναρπάσει και θα σας γεμίσει με μοναδικές εμπειρίες!

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά