Οδική εκδρομή Τζουμέρκα 4 ημέρες κωδ. 50Z1

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Τζουμέρκα 4 ημέρες κωδ. 50Z1

Επισκόπηση
4ήμερη οδική εκδρομή στα Τζουμέρκα με αναχώρηση 25/10 & 14/11/2019! Άρτα - 'Αγναντα - Πράμαντα - σπήλαιο Ανεμότρυπας - Μελισσουργοί - Αγία Παρασκευή - Ι.Μ. Κηπίνας - Καλαρρύτες - Συρράκο - Ελληνικό - Μέτσοβο! Διαμονή στο ξενοδοχείο Anavasi Mountain Resort 4*, ημιδιατροφή, μεταφορές!
Περιγραφή

1η ηµέρα: Αθήνα - Άρτα - Άγναντα - Πράµαντα

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:00, µέσω της γέφυρας του Ρίο και της Άρτας, για τα Τζουµέρκα. Επίσκεψη στο θρυλικό γεφύρι και ανάβαση µέσω Πλάκας και Αγνάντων µέχρι τον οικισµό Τσόπελα στα Πράµαντα Ιωαννίνων. Τακτοποίηση στο πολυτελών προδιαγραφών (2011) ξενοδοχείο Anavasi Mountain Resort. Δείπνο.

2η ηµέρα: Καταρράκτης - Άγναντα - Σπήλαιο Ανεµότρυπας - Πράµαντα - Μελισσουργοί - Αγ.Παρασκευή

Πρόγευµα µε τοπικά προϊόντα και αρχίζουµε τις επισκέψεις µας θαυµάζοντας από απόσταση τους επιβλητικούς δίδυµους καταρράκτες στο πανέµορφο οµώνυµο χωριό. Χρόνος για καφέ και βόλτα στο κεφαλοχώρι των Αγνάντων και στη συνέχεια επίσκεψη στο καταπληκτικό σπήλαιο της Ανεµότρυπας (έξοδα ατοµικά). Ανάπαυλα για γεύµα στα Πράµαντα και αργότερα επίσκεψη στην αετοφωλιά των Τζουµέρκων, τους γραφικούς Μελισσουργούς, για καφεδάκι, περίπατο, τοπικό τσίπουρο. Αργότερα προσκύνηµα στο θρυλικό µοναστήρι της Αγίας Παρασκευής, τον χώρο προετοιµασίας για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Το βράδυ δείπνο.

3η ηµέρα: Ι.Μ.Κηπίνας - Καλαρρύτες - Συρράκο

Πρόγευµα µε τοπικά προϊόντα. Η µέρα µας αρχίζει µε προσκύνηµα στο πιο εντυπωσιακό µοναστήρι της Ηπείρου, αυτό της Παναγίας της Κηπίνας (1212 µΧ). Συνεχίζουµε για τους Καλαρρύτες, χωριό απερίγραπτης οµορφιάς και τόπο καταγωγής του ιδιοκτήτη του διάσηµου οίκου Bvlgari. Θα δούµε τον Ναό του Αγ.Νικολάου και αν σταθεί δυνατό το ιδιωτικό λαογραφικό µουσείο Γκολφινοπούλου καθώς και το µουσείο αργυροχρυσοχοΐας. Αργότερα θα γνωρίσουµε το Συρράκο µε την καταπληκτική αρχιτεκτονική, ένα από τα οµορφότερα χωριά της Ελλάδος. Αν σταθεί εφικτό θα δούµε το λαογραφικό µουσείο στο πατρικό του ποιητή Κώστα Κρυστάλλη. Χρόνος για γεύµα και περίπατο. Επιστροφή στις ανέσεις του ξενοδοχείου µας. Το βράδυ δείπνο.

4η ηµέρα: Πράµαντα - Ελληνικό - Μέτσοβο - Αθήνα

Πρόγευµα µε τοπικά προϊόντα και αναχωρούµε από τα Πράµαντα για επίσκεψη στο χωριό Ελληνικό το οποίο κοσµείται µε έργα σύγχρονης τέχνης του Θεόδωρου Παπαγιάννη. Επίσκεψη στο µουσείο µε τα υπέροχα γλυπτά (έξοδα ατοµικά) και συνεχίζουµε για το Μέτσοβο. Χρόνος για καφεδάκι και επιστρέφουµε στην Αθήνα µέσω Καλαµπάκας. Άφιξη το βράδυ.Τιμές κατ' άτομο:
 

Περιλαµβάνονται:

  • μεταφορές, εκδροµές µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν
  • διαµονή στο πολυτελών προδιαγραφών Anavasi Mountain Resort 4* στα Πράµαντα Ιωαννίνων
  • πρωινό µε τοπικά προϊόντα και δείπνο σερβιριστό καθηµερινά (ηµιδιατροφή)
  • αρχηγός/συνοδός
  • ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδροµείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • φόρος διαμονής 3€ το δωμάτιο ημερησίως (σε ισχύ από 1/1/18)
  • ο,τιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Φωτογραφίες
7
7
7
7
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00