Loading...

Ντουμπάι Διακοπές | Προσφορές

Ντουμπάϊ, η πόλη του χρυσού. Ένα ταξίδι στον πλούτο! Μια έρημος που μοιάζει με όαση. Αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ήλιος, θάλασσα και παραλία. Η σύνδεση γίνεται αεροπορικώς, μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάϊ. Είναι από τις ομορφότερες και πιο διασκεδαστικές πόλεις στον κόσμο! Οι ουρανοξύστες θα σας εκπλήξουν! Άντρες και γυναίκες που αρέσκονται να ψωνίζουν, εδώ θα βρουν τον παράδεισό τους. Διαθέτει από τα πιο συναρπαστικά μουσεία και οι οικογένειες με παιδιά θα βρουν τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα και πάρκα. Ποιος δεν θέλει να επισκεφτεί το διάσημο και χλιδάτο «Burj Khalifa», το οποίο διαθέτει ξενοδοχείο, παρατηρητήριο, εστιατόριο και πάρκο. Αξίζει επίσης να επισκεφτείτε το «Μουσείο του Μέλλοντος», το «Αστεροσκοπείο Sky Views», καθώς επίσης και τον «Κήπο Θαύματος του Ντουμπάϊ», ένας κήπος πολυσύχναστος με δημιουργίες από άνθη, όπως ένα αεροπλάνο πραγματικού μεγέθους. Το «Ενυδρείο του Ντουμπάϊ» ενδείκνυται για τους μικρούς μας ταξιδιώτες, καθώς είναι ένα υποβρύχιο τούνελ κάτω από μια τεράστια δεξαμενή, περιλαμβάνοντας καρχαρίες, σαλάχια, καθώς και πολλά άλλα είδη. Και μην ξεχάσετε! Επισκεφτείτε το «Νησί Palm», το μεγαλύτερο τεχνητό νησί στον κόσμο. Ποιος δεν θα εντυπωσιαστεί; Πάρκα ψυχαγωγίας, όπως είναι το «Bollywood Park», η «Legoland», το «IMG Κόσμοι Περιπέτειας» και πλήθος άλλων, δεν θα αφήσουν ασυγκίνητους μικρούς και μεγάλους. Τολμήστε να κάνετε και σκι στην έρημο. Έχει χτιστεί ένα τεράστιο χιονοδρομικό κέντρο στη μέση της ερήμου. Ναι κι όμως ισχύει! Μία επίσκεψη θα σας πείσει. Μετά από μία περιήγηση σε αυτή την τόσο εντυπωσιακή πόλη, τι καλύτερο από μία δοκιμή των τοπικών εδεσμάτων σε ένα από τα πολλά εστιατόρια που διαθέτει η πόλη. Το Ντουμπάϊ είναι ο παράδεισος των καλοφαγάδων. Εκτός από τα πασίγνωστα φαλάφελ και χούμους, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το «Shawarma», φαγητό εξαιρετικά δημοφιλές στον αραβικό κόσμο, καθώς επίσης τα «Al Machboos» και «Aλ Χάρις». Για τις μετακινήσεις σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Οι τοπικές συγκοινωνίες είναι καλοσχεδιασμένες και προσφέρουν πλήθος επιλογών. Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια που σας προσφέρει αυτός ο μοναδικός και ιδιαίτερος προορισμός.Καλό σας ταξίδι!    

Αεροπορική εκδρομή Ντουμπάι Κάθε Εβδομάδα (Wizzair)
5,6,8 ημέρες με Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από Φεβρουάριο έως Απρίλιο (εκτός 13-18/3 & 20-25/3). Αεροπορικά εισιτήρια, ΦΟΡΟΙ αεροδρομίων, βαλίτσα, μεταφορές, εκδρομές, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων. Τιμές Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος 2024
Διάρκεια:
5,6,8 ημέρες
Αναχωρήσεις:
Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή από Φεβρουάριο έως Απρίλιο
Περίοδος:
Άνοιξη, Χειμώνας
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή, Μακρινά ταξίδια
τιμή ατόμου από
695
Αεροπορική εκδρομή στο Ντουμπάι (Καθημερινά)
4, 5, 6 ημέρες σε αεροπορική εκδρομή στο Ντουμπάι με καθημερινές αναχωρήσεις από Φεβρουάριο μέχρι Μάιο. Αεροπορικά εισιτήρια, Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων, μία μικρή χειραποσκευή διαστάσεων 8kg διαστάσεων & μία αποσκευή 20kg ανά άτομο, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Nτουμπάι, διαμονή στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας, ξενάγηση μισής ημέρας στο Ντουμπάι με ελληνόφωνο ξεναγό, σαφάρι 4x4 στην έρημο με BBQ δείπνο, υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Διάρκεια:
4,5,6 ημέρες
Αναχωρήσεις:
Καθημερινά από Φεβρουάριο έως Μάιο
Περίοδος:
Άνοιξη, Χειμώνας
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
895
Αεροπορική εκδρομή Ντουμπάι (Aegean - Emirates)
5,6,7,8 ημέρες με καθημερινές αναχωρήσεις (εκτός 13-18/3 & 20-25/3). Αεροπορικά εισιτήρια, ΦΟΡΟΙ αεροδρομίων, βαλίτσα, μεταφορές, εκδρομές, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων. Τιμές Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος 2024 - ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Διάρκεια:
5,6,7,8 ημέρες
Αναχωρήσεις:
Καθημερινά από Φεβρουάριο έως Απρίλιο
Περίοδος:
Χειμώνας, Άνοιξη
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή, Μακρινά ταξίδια
τιμή ατόμου από
1095
Αεροπορική εκδρομή στο Ντουμπάι & Σαφάρι στην έρημο Άμπου Ντάμπι
Οργανωμένη 5ήμερη ή 6ήμερη εκδρομή σε Ντουμπάι & Άμπου Ντάμπι. Αναχωρήσεις 26/1 & 09, 23/2 & 08, 13, 20/3. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean ή Emirates, διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*, μπουφέ πρόγευμα καθημερινά, μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές, συνοδός - αρχηγός ή τοπικός ελληνόφωνος συνοδός. Τιμές για Χειμώνας - Άνοιξη 2024.
Διάρκεια:
5 & 6 ημέρες
Αναχωρήσεις:
26/1 & 09,23/2 & 08,13,20/3
Περίοδος:
Χειμώνας, Άνοιξη, Καθαρά Δευτέρα, 25η Μαρτίου
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή, Μακρινά ταξίδια
τιμή ατόμου από
1195
Αεροπορική εκδρομή Πάσχα στο Ντουμπάι & Σαφάρι στην Έρημο Άμπου Ντάμπι
Οργανωμένη 6ήμερη εκδρομή σε Ντουμπάι, Σαφάρι στην έρημο και Άμποπυ Ντάμπι. Αναχωρήσεις 02 & 03/5. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean ή Emirates, διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*, μπουφέ πρόγευμα, μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, αρχηγός - συνοδός. Τιμές για Μάιος 2024.
Διάρκεια:
6 ημέρες
Αναχωρήσεις:
02 & 03/5
Περίοδος:
Άνοιξη, Πάσχα
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή, Μακρινά ταξίδια
τιμή ατόμου από
1195
Αεροπορική εκδρομή Πάσχα & Πρωτομαγιά στο Ντουμπάι Like a Local
6 ημέρες σε οργανωμένη εκδρομή στο Ντουμπάι. Αναχωρήσεις 1/5, 2/5, 3/5, 6/5, 7/5. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, φόροι αεροδρομίων, μία βαλίτσα 23 κιλά, 1 χειραποσκευή 8 κιλά, μεταφορές, Ελληνόφωνη ξεναγός για τις ξεναγήσεις και τις δραστηριότητες σας, κεντρικά ξενοδοχεία της επιλογής σας, πρωινά, Jeep Safari 4x4 με barbeque δείπνο, απογευματινό walking tour στο Dubai Mall, Burj Khalifa & Dubai Fountain με ελληνόφωνο ξεναγό. Τιμές για Μάιο 2024.
Διάρκεια:
6 ημέρες
Αναχωρήσεις:
1/5, 2/5, 3/5, 6/5, 7/5
Περίοδος:
Άνοιξη, Πάσχα, Πρωτομαγιά
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή, Μακρινά ταξίδια
τιμή ατόμου από
1245
Αεροπορική εκδρομή 25η Μαρτίου Ντουμπάι & Σαφάρι στην Έρημο Άμπου Ντάμπι (AEGEAN)
Οργανωμένη 6ήμερη εκδρομή στο Ντουμπάι! Αναχωρήσεις 13 & 20/3. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5*, μπουφέ πρόγευμα καθημερινά, μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές, συνοδός - αρχηγός ή τοπικός ελληνόφωνος συνοδός. Τιμές για Μάρτιος 2024.
Διάρκεια:
6 ημέρες
Αναχωρήσεις:
13 & 20/3
Περίοδος:
Άνοιξη, Καθαρά Δευτέρα, 25η Μαρτίου
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή, Μακρινά ταξίδια
τιμή ατόμου από
1295
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά