Οικογενειακές Διακοπές!

Εάν ψάχνετε οικονομικά πακέτα διακοπών για την οικογένειά σας, σας έχουμε προτάσεις πολλές! Τα περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρουν στα πακέτα μας το ένα παιδί ΔΩΡΕΑΝ και παρακάτω θα δείτε και προτάσεις με 2 παιδιά ΔΩΡΕΑΝ. Σίγουρα η τιμή παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας αλλά εξίσου σημαντινό είναι και το ασφαλές περιβάλλον, οι εγκαταστάσεις και οι καλές υποδομές (πισίνα, παραλίες, εστιατόρια) για να ξεκουραστούν και οι γονείς!

Για τις διακοπές μας θέλουμε ωραίο τοπίο, καλό φαγητό, οικονομία, εξυπηρέτηση, χαλάρωση για την μαμά, ξεκούραση για τον μπαμπά, διασκέδαση-δραστηριότητες για τα παιδιά και ΔΩΡΕΑΝ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ!

Στα πακέτα μας θα δείτε τιμή κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και για παράδειγμα το 1ο παιδί ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πληρώσουν οι 2 γονείς (ή οι ενήλικες που συνοδεύουν το παιδί) και με αυτή την προϋπόθεση το παιδί θα έχει ΔΩΡΕΑΝ διαμονή και γεύμα του οποίου οι προϋποθέσεις που αφορούν την ηλικία έχουν να κάνουν με την επιλογή του εκάστοτε ξενοδοχείου.

Οικογενειακές διακοπές!

Σε πάρα πολλά όμως ξενοδοχεία υπάρχει και ο τύπος δωματίου family που είναι για 2 ενήλικες και 2 παιδιά. Πολλές φορές εάν το ξενοδοχείο δίνει σε απλό δίκλινο δωμάτιο το ένα παιδί ΔΩΡΕΑΝ το άλλο πρέπει να πληρώσει οπότε μπορείτε να βλέπετε και αυτή την επιλογή που ίσως σας ενδιαφέρει.

Εμείς για να βοηθήσουμε λιγάκι περισσότερο εσάς που έχετε περισσότερα από 1 παιδί και ψάχνετε την ΔΩΡΕΑΝ διαμονή τους μαζέψαμε παρακάτω ΜΕΡΙΚΑ πακέτα που έχουν παιδιά ΔΩΡΕΑΝ … για να πάρετε μια ιδέα.

***ΠΡΟΣΟΧΗ! Νέα πακέτα καθημερινά θα ανεβαίνουν στο site. Οπότε η λίστα συχνά θα αλλάζει. Για την τελική σας επιλογή παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τις κρατήσεις μας για την διαθεσιμότητα της ημερομηνίας που σας ενδιαφέρει, την σύνθεση της δικής σας οικογένειας, τις διανυκτερεύσεις που επιθυμείτε. Κάποια ξενοδοχεία δίνουν ελάχιστο αριθμό διανυκτερεύσεων (τις οποίες και αναφέρουμε).

Οικογενειακές διακοπές!

ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ

Kymi Palace 4* στην Κύμη Ευβοίας με ημιδιατροφή

Nautica Bay 3* Sup. στο Πόρτο Χέλι με ημιδιατροφή

Benois Hotel 4* στη Σύρο με πρωινό

Villa Kazazis στη Λυγιά Λευκάδας με πρωινό

Pappas Hotel 3* στο Λουτράκι με ημιδιατροφή

Red Tower 3* στη Νικιάνα της Λευκάδας με πρωινό

Semantron Traditional Village & Water Slides Park στον Ελαιώνα Διακοπτού με smart all inclusive 2 παιδιά στις σουίτες

Tinos Beach 4* στην Τήνο με ημιδιατροφή

Leda Village Resort 2* στο Χόρτο Πηλίου με ημιδιατροφή

Thalassa Hotel & Spa 4* στην Πάλαιρο με all inclusive

Esperides Resort 4* στο Μεγανήσι με πλήρη διατροφή & ποτά

Porto Platanias Village Resort 4* στον Πλατανιά Χανίων με ημιδιατροφή

Kanali Hotel 3* Superior στο Κανάλι της Πρέβεζας με ημιδιατροφή

Porto Platanias Beach Resort & Spa 5* στον Πλατανιά Χανίων με ημιδιατροφή

Προσεχώς περισσότερα ακόμη ...

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00