Loading...

Οδική εκδρομή Κυανή Ακτή - Προβηγκία - Βαρκελώνη (Ανδόρα)

Τιμή ατόμου από
1125
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Οργανωμένη 10ήμερη εκδρομή σε Πάρμα / Πιατσέντσα - Μoνακό - Νίκαια - Μασσαλία Εξ Αν Προβανς - Τζιρόνα – Αβιβιόν - Μπολόνια. Αναχωρήσεις 15,29/6 & 05/7 & 13/8. Εκδρομές, περιηγήσεις με πούλμαν, ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες, διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* & 4*, 7 πρωινά & 6 δείπνα, αρχηγός - συνοδός.Τιμές για Καλοκαίρι 2024.
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα – Πάτρα

Αναχώρηση από Αθήνα για το λιμάνι της Πάτρας, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα, διανυκτέρευση εν πλώ.

2η ημέρα: Ανκόνα - Πάρμα ή Πιατσέντζα

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για Βόρεια Ιταλία, με μικρές ενδιάμεσες στάσεις, προσπερνώντας σημαντικές Ιταλικές μεγαλουπόλεις, όπως η Μπολόνια, θα φθάσουμε το βράδυ στην περιοχή της Πάρμας ή της Πιατσέντζα για διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μονακό - Νίκαια - Μασσαλία

Πρωινή αναχώρηση για το πριγκιπάτο του Μόνακο με τα περίφημα ανάκτορα και το Ωκεανογραφικό Μουσείο. Ακολουθεί η τέταρτη σε πληθυσμό πόλη της Γαλλίας, η Νίκαια. Κτισμένη σε μια θαυμάσια τοποθεσία, κατά μήκος της κομψής καμπύλης του κόλπου του Ανζ, στις εκβολές του Πάγιον, στους πρόποδες μιας σειράς λόφων, όπου δεσπόζει ένα πλατύ παραπέτασμα βουνών. Τους κήπους του Αλβέρτου του Α’, το Ηρώον, την παλαιά πόλη, την πλατεία Μασσένα και την παραλιακή λεωφόρο, θα επισκεφθούμε στην σημερινή μας περιήγηση πριν καταλήξουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στη Μασσαλία, για δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μασσαλία - Εξ Αν Προβάνς - Βαρκελώνη

Σύντομη περιήγηση στην πρωτεύουσα της Προβηγκίας με τα δίδυμα κάστρα – φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ που στεγάζεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ' Ιφ όπου φυλακίστηκε ο Κόμης Μόντεκρίστο, σύμφωνα με το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά και αμέσως μετά επίσκεψη στην Εξ αν Προβάνς, την ομορφότερη πόλη της Προβηγκίας και μία από τις ωραιότερες της Γαλλίας, για να δούμε έναν από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς, την πλατεία Δημαρχείου, την Κουρ Μιαραμπά. Συνεχίζουμε για Βαρκελώνη, άφιξη, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Βαρκελώνη - ξενάγηση

Περιήγηση - ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας για να γνωρίσουμε τη Γοτθική Συνοικία όπου δεσπόζει ο καθεδρικός ναός, την εκκλησία της Σαγράδα Φαμίλια, έργο του γνωστού Καταλανού αρχιτέκτονα Γκαουντί, το Ισπανικό Χωριό, μία μικρογραφία χαρακτηριστικής ισπανικής αρχιτεκτονικής , το Λιμάνι, τη Λεωφόρο του Κολόμβου, τη Ραμπλάς, το λόφο Μοντζουικ και τέλος το Ολυμπιακό Χωριό όπου έγιναν οι ολυμπιακοί αγώνες του 1992. Στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε πανοραμικά την πόλη από τον λόφο Ντιμπιντάμπο ή να επισκεφθείτε το πάρκο Γκουέλ, έργο και αυτό του ισπανού αρχιτέκτονα Γκαουντί. Δείπνο, προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο Φλαμένκο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Βαρκελώνη - Προαιρετική εκδρομή στην Ανδόρα

Ημέρα ελεύθερη για περιπάτους και επισκέψεις, όπως στη La Ramblas το δρόμο που χωρίζεται πρακτικά σε πέντε κομμάτια, κάθε ένα από τα οποία αντιπροσωπεύει και ένα διαφορετικό κομμάτι της πόλης. Μπορούμε ακόμη να επισκεφθούμε το Μουσείο Πικάσο. Η ιδιοφυία του νεαρού καλλιτέχνη τονίζεται σε αυτό το μουσείο, το οποίο παρουσιάζει περίπου 3500 έργα του και χρειάζεται να δει κανείς προκειμένου να κατανοήσει την μετέπειτα εξέλιξή του. Εναλλακτικά προαιρετικά εκδρομή στο ανεξάρτητο κρατίδιο της Ανδόρας. Αυτόνομη δημοκρατία βρίσκεται στα γαλλο-ισπανικά σύνορα στα Ανατολικά Πυρηναία όρη. Είναι μια δασώδης κοιλάδα που διαρρέεται από τον ποταμό Βαλίρα. Οι κάτοικοί της είναι περίπου 20.000 και κατανέμονται σε 6 κοινότητες. Πρωτεύουσα της είναι η Ανδόρα λα Βιέχα και η έκτασή της είναι 452 τετρ. χλμ. Μέσω ωραιότατης διαδρομής λοιπόν και διασχίζοντας τμήμα των Πυρηναίων, θα φθάσουμε στην πόλη της Ανδόρας. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γνωριμία με την πάντα ενδιαφέρουσα αγορά του κρατιδίου, επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Βαρκελώνη - Τζιρόνα - Αβινιόν - Μασσαλία

Πρωινή αναχώρηση για Τζιρόνα, για να δούμε και να θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό Ναό και την Εβραϊκή περιοχή. Επόμενος σταθμός η Αβινιόν, η παπική έδρα του Μεσαίωνα, πριν καταλήξουμε στη Μασσαλία, για δείπνο και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Μασσαλία – Πάρμα ή Μπολόνια

Πολύ νωρίς το πρωί αναχώρηση για Πάρμα ή Μπολόνια, μέσω της γνωστής διαδρομής, διασχίζοντας τις όμορφες ακτές της νότιας Γαλλίας, μέσω Νίκαιας - Γένοβας, με μικρές στάσεις καθοδόν, για ξεκούραση και γεύμα, θα φθάσουμε το βράδυ στην περιοχή της Πάρμας ή Μπολόνιας, για δείπνο και διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Πάρμα ή Μπολόνια - Ανκόνα

Αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα με μικρή ενδιάμεση στάση. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα, διανυκτέρευση εν πλω.

10η ημέρα: Πάτρα – Αθήνα

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και τρεις περίπου ώρες αργότερα στην Αθήνα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:*ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΒΙΝΙΟΝ.ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΑΣ. *ΣΤΗΝ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  13/8/24  Ο  ΑΠΟΠΛΟΥΣ  ΓΙΑ  ΑΝΚΟΝΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΛΙΜΑΝΙ  Της  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Καλοκαίρι 2024
Αναχωρήσεις 15,29/6 & 05/7 & 13/8
Δίκλινο 1125 €
3ο άτομο παιδί έως 12 ετών 1015 €
Μονόκλινο 1610 €
Φόροι ξενοδοχείων και check points +75 €

ΑΒ2 / 2ΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ 65 €

Α2 / 2ΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ 85 €

ΑΒ3 / 3ΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ 45 €

Α3 / 3ΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ 65 €

Α4 / 4ΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ 35 €

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν

 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* Plus- 4*

 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία εκτός της 2ης ημέρας (7 πρωινά & 6 δείπνα)

 • Εισιτήρια πλοίων σε 4κλινες καμπίνες με W.C. (ΑΒ4)

 • Τοπικός ξεναγός στη Βαρκελώνη

 • Αρχηγός - συνοδός

 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης

 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους

 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα

 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του

 • Φόροι ξενοδοχείων και Check point (+ 75 € ανά άτομο)

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Είναι δυνατόν μια από τις διανυκτερεύσεις της Μασσαλίας να γίνει στην Αβινιόν

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα

 • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο (ράντζο).

 • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες - 15ετίας) ή διαβατήριο.

 • Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ

 • Οι τιμές είναι ενδεικτικές. Επιβεβαίωση της τιμής πριν την κράτηση.

Φωτογραφίες
7
Γοτθική συνοικία στην Βαρκελώνη
7
I love Nice
7
Λιβάδια με λεβάντες
7
Παέγια, ισπανικό παραδοσιακό φαγητό!
Κωδ: 39
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά