Loading...
Τιμή ατόμου από
685
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
9ήμερη εκδρομή με πούλμαν στη Βουδαπέστη-Πράγα-(Δρέσδη)-Βιέννη. Θα δούμε ακόμα Νις και Κάρλοβυ Βάρυ. Μεταφορές, εκδρομές με πούλμαν, διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*-4*, ημιδιατροφή, αρχηγός. Αναχωρήσεις2/5, 1/6, 22/6 Τιμές για Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα – Νις

Aναχώρηση στις 06:15 π.μ. από Αθήνα. Hμίωρη  στάση στην περιοχή του Αγίου  Κων/νου  και της Λάρισας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια, μας οδηγεί στην περιοχή της Νις,  για δείπνο  και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Νις – Βουδαπέστη

Πρωινή αναχώρηση για Βουδαπέστη. Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι και το Νόβισαντ, καταλήγουμε αργά το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βουδαπέστη (ξενάγηση)

Η  πανοραμική ξενάγησή μας ξεκινά από τη Βούδα με τους  Πύργους των ψαράδων, τη θαυμαστή εκκλησία του Ματία, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Λίγο αργότερα διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στην Πέστη και την Πλατεία Ηρώων, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και τελειώνουμε με τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορούμε να επισκεφθούμε τον εμπορικό δρόμο VACI  ή προαιρετικά μίνι κρουαζιέρα με τουριστικό πλοιάριο στο Δούναβη.  Για το βράδυ σάς προτείνουμε προαιρετικά, διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βουδαπέστη – Πράγα

Αφήνουμε την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας την Βουδαπέστη και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσα από μια όμορφη διαδρομή για την Πράγα. Φθάνουμε στη "Χρυσή πόλη" και κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία, πριν τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο, για δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Πράγα (ξενάγηση) - Κάρλοβι Βάρυ

Πρωινή ξενάγηση της πόλης, ξεκινάμε από την Καστρούπολη με το μεγαλοπρεπή Ναό του Αγίου Βίτο, κατηφορίζουμε στη συνέχεια για να συναντήσουμε τον ναό του Αγίου Γεωργίου, καθώς και τη γέφυρα του Καρόλου και να καταλήξουμε στο Δημαρχείο με το Αστρονομικό Ρολόι, την οδό Παρισίων και την Εβραϊκή συνοικία και τέλος τη γέφυρα του Τσεχ. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το γραφικό καταπράσινο θέρετρο του Κάρλοβι Βάρυ με τις φημισμένες ιαματικές πηγές στην κοιλάδα του ποταμού Τέμπλα. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε Βασιλική πόλη από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων , των τεχνών και της πολιτικής, όπως ο Τσάρος Πέτρος, ο Γκαίτε, ο Μπετόβεν, ο Μπάχ, ο Μάρξ κ.α. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια του χωριού ή να κάνουμε αγορές στα πολυάριθμα τουριστικά καταστήματα. Επιστροφή στην Πράγα, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Πράγα - (Δρέσδη)

Ημέρα ελεύθερη για να ολοκληρώσετε τη γνωριμία με την πόλη και την αγορά της, ή εναλλακτικά να ακολουθήσετε την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή στη Δρέσδη, τη «Φλωρεντία των Γερμανών» . Ο ποταμός Έλβας τη χωρίζει σε δύο τμήματα, την παλαιά και την νέα πόλη. Αυτός ο διαχωρισμός έχει λιγότερη σημασία σήμερα μετά τους βομβαρδισμούς του 1945, αφού μέσα σε μια νύχτα άλλαξε ολόκληρο το σχέδιο της πόλης. Παρόλα αυτά όμως παραμένει πλούσια σε μνημεία, με μεγάλη καλλιτεχνική και πολιτιστική παράδοση. Θα δούμε λοιπόν το μεγαλειώδες αρχιτεκτονικό συγκρότημα «ZWIMGER», μέρος της πριγκηπικής κατοικίας του 17ου αιώνα, πολυτελές κτίριο σε ρυθμό Μπαροκ, σχεδιασμένο από τον Mathias Poppelman. Ακολουθεί επίσκεψη στην πλατεία Θεάτρου, με το θέατρο της όπερας και στην Καθολική εκκλησία της αυλής, ένα πραγματικό κόσμημα αρχιτεκτονικής, έργο του Ιταλού GAETANO CHIAVERI. Χρόνος ελεύθερος γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στην Πράγα για δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Πράγα - Βιέννη

Νωρίς το πρωί ξεκινάμε για την Αυστριακή πρωτεύουσα τη Βιέννη. Φθάνουμε στην πόλη του Στράους και έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο σπουδαιότερο παλάτι της πόλης, το Σενμπρουν, ενώ στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική όπερα, τα μουσεία φυσικής ιστορίας και ιστορίας της τέχνης, τους Αυτουκρατορικούς και Λαϊκούς κήπους, το Παλάτι Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Χρηματιστήριο καθώς και το Πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η πλατεία Σβαετσενμπεργκ με το ομώνυμο άγαλμα και ο γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο σε εστιατόριο της πόλης, διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Βιέννη – Νις

Αναχωρούμε μέσω της γνωστής διαδρομής (Βουδαπέστη - Σέγκετ - Βελιγράδι) με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή, για την περιοχή της Νις. Άφιξη το βράδυ, δείπνο, διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Νις – Αθήνα

Πρωινό και αφήνουμε τη Σερβία με προορισμό τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΙΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΙΝ, ΤΟ ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ Η ΤΟ ΚΡΑΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ.ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΑΣ

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Άνοιξη Καλοκαίρι 2024
Αναχώρηση 2/5, 1/6, 22/6
Δίκλινο 685 €
3ο άτομο παιδί έως 12 ετών 615 €
Μονόκλινο 980 €
Φόροι και Check point + 45 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν

 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* ( 3* - 4* στη Σερβία).

 • Ημιδιατροφή (8 πρωινά, 1 γεύμα και 7 δείπνα)

 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

 • Αρχηγός - συνοδός

 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης

 • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.

 • Φόροι και Check point: + 45 € ανά άτομο

 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.

 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις, ξεναγήσεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι ή το πρόγραμμα σε κάποιες αναχωρήσεις να πραγματοποιηθεί αντίστροφα.

 • Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται την έκπτωση εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

 • Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ

 • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου (15ετίας με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.

Φωτογραφίες
7
Ζωγράφος στη Βιέννη, Αυστρία
7
Βουδαπέστη
7
Βιέννη παραδοσιακό γλυκό, sacher cake
7
Βουδαπέστη Ουγγαρία
Κωδ: 39
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά