Loading...

Βιέννη Διακοπές | Προσφορές

Το πιο πολύτιμο "κόσμημα" της Αυστρίας δεν είναι άλλο από την πρωτεύουσα της, την μία και μοναδική Βιέννη. Μια πόλη πραγματικά "αυτοκρατορική" που έχει ταυτιστεί με το όνομα της αυτοκράτειρας Σίσι. Η μπαρόκ αρχιτεκτονική των κτιρίων, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, τα κομψά καταστήματα και φυσικά ο "καθηλωτικά" εντυπωσιακός γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός Ναός του Αγίου Στεφάνου είναι μερικά μόνο από τα "σημεία" τουριστικού ενδιαφέροντος που προσελκύουν κάθε χρόνο αμέτρητα πλήθη ταξιδιωτών όλες τις εποχές του χρόνου.

Αεροπορική εκδρομή Πάσχα στη Βιέννη
Οργανωμένη 5ήμερη εκδρομή στη Βιέννη! Αναχώρηση 03/5. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*, πρωινό σε μπουφέ, μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές. Τιμές για Πάσχα 2024.
Διάρκεια:
5 ημέρες
Αναχωρήσεις:
03/5
Περίοδος:
Άνοιξη, Πάσχα
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
555
Αεροπορική εκδρομή Πρωτεύουσες Κεντρικής Ευρώπης (Βιέννη, Πράγα, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα)
Οργανωμένη 7ήμερη εκδρομή στις πρωτεύουσες της Κεντρικής Ευρώπης. θα δούμε Βιέννη, Πράγα, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα. Αναχωρήσεις 08/7 & 05,12,19/8. Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βιέννη – Αθήνα με την Austrian Airlines, διαμονή σε 4*, Δώρο οι εκδρομές σε Παραδουνάβια Χωριά & Τσέσκυ Κρούμλωφ, αρχηγός. Τιμές για Ιούλιος & Αύγουστος 2024.
Διάρκεια:
7 ημέρες
Αναχωρήσεις:
08/7 & 05,12,19/8
Περίοδος:
Καλοκαίρι
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
625
Οδική εκδρομή Βουδαπέστη-Πράγα-(Δρέσδη)- Βιέννη
9ήμερη εκδρομή με πούλμαν στη Βουδαπέστη-Πράγα-(Δρέσδη)-Βιέννη. Θα δούμε ακόμα Νις και Κάρλοβυ Βάρυ. Μεταφορές, εκδρομές με πούλμαν, διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*-4*, ημιδιατροφή, αρχηγός. Αναχωρήσεις2/5, 1/6, 22/6 Τιμές για Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024
Διάρκεια:
9 ημέρες
Αναχωρήσεις:
2/5, 1/6, 22/6
Περίοδος:
Άνοιξη, Πάσχα, Πρωτομαγιά, Αγίου Πνεύματος, Καλοκαίρι
Κατηγορία:
Οδική εκδρομή στο Εξωτερικό
τιμή ατόμου από
685
Αεροπορική εκδρομή Καλοκαίρι στην Αυστρία
Οργανωμένη 6ήμερη εκδρομή σε Βιέννη, Δάση Βιέννης, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Σάλτσμπουργκ, Κρεμς, Κρουαζιέρα στον Δούναβη, Σπιτς, Μελκ (Μπρατισλάβα). Αναχωρήσεις 28/7 & 04,11,18,25/8. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*, πρωινό, μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, εισιτήριο κρουαζιέρας στο Δούναβη, αρχηγός - συνοδός. Τιμές για Καλοκαίρι 2024.
Διάρκεια:
6 ημέρες
Αναχωρήσεις:
28/7 & 04,11,18,25/8
Περίοδος:
Καλοκαίρι
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
795
Αεροπορική εκδρομή Βουδαπέστη - Βιέννη – Πράγα (Μάιος - Ιούνιος)
Οργανωμένη 8ήμερη εκδρομή σε Βουδαπέστη, Παραδουνάβια Χωριά, Βιεννέζικα δάση, Βιέννη, Τσέσκυ Κρούμλοβ, Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ. Αναχωρήσεις 18/5 & 08/6. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, πρωινό μπουφέ, μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό, περιηγήσεις. Τιμές για Μάιος - Ιούνιος 2024.
Διάρκεια:
8 ημέρες
Αναχωρήσεις:
18/5 & 08/6
Περίοδος:
Άνοιξη, Καλοκαίρι
Κατηγορία:
Αεροπορική εκδρομή
τιμή ατόμου από
835

Πολλές οι δραστηριότητες που μπορεί ο επισκέπτης να συμμετέχει εάν το επιθυμεί πέραν της περιήγησης και της περιπλάνηση της Βιέννης και των αξιοθέατων μνημείων της (Δημοτικό Πάρκο, Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάματος, τη Φωτίχ Kίρχε κ.ά)

Εάν οι "αγορές" είναι αυτό που σας κινεί το ενδιαφέρον στα ταξίδια σας, στην Βιέννη θα πρέπει να επισκεφθείτε σίγουρα τους εμπορικότερους δρόμους της που δεν είναι άλλες από την οδό Μαρίαχιλφερ, την οδό Κέρντνερ, τη Γκράμπεν και τη Κόλμαρκτ. Άλλωστε η Βιέννη είναι πολύ γνωστή για την υψηλή ποιότητα ζωής της. Ένα σήμα κατατεθέν της διάσημης αυστριακής πρωτεύουσας είναι και το πάρκο Πράτερ με την μεγάλη ρόδα. Ταυτισμένο με την ψυχαγωγία και την διασκέδαση αποτελεί πόλο έλξης τόσο των ντόπιων όσο και των τουριστών. Η Βιέννη είναι επίσης γνωστή για τους πεζόδρομους, τις ρομαντικές βόλτες με τις άμαξες αλλά και τις σοκολάτες της! Μην φύγετε αν δεν δοκιμάσετε ένα φλυτζάνι ζεστή σοκολάτα βιενουά ή ένα κομμάτι sachertorte. Όλες οι εποχές είναι ιδανικές για ένα ταξίδι στην Βιέννη αλλά η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η πιο εντυπωσιακή! Στολίζεται ¨γιορτινά", στήνει εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές φωτισμένες ρομαντικά και μεταμορφώνεται σε ένα αληθινό παραμύθι!

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά