Οδική εκδρομή Κωνσταντινούπολη - Πριγκηπόνησα

7 ημέρες
Οδική εκδρομή στο Εξωτερικό

Οδική εκδρομή Κωνσταντινούπολη - Πριγκηπόνησα

Τιμή ατόμου από
365
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
7ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. Μεταφορές, διαμονή σε ξενοδοχεία 3* στην Ελλάδα & 4* στην Κωνσταντινούπολη, πρωινό, 4 γεύματα, ξενάγηση πόλης, εκδρομή στα Πριγκηπόννησα! Αναχωρήσεις 2020: αναμένονται
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Ξάνθη

Αναχώρηση 07:30 από Αθήνα. Μικρές στάσεις στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας, προσπερνάμε την όμορφη Θεσσαλονίκη, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης, για να φτάσουμε το απόγευμα και να τακτοποιηθούμε σε ξενοδοχείο της Ξάνθης, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ξάνθη - Κωνσταντινούπολη

Πρωινό και αναχώρηση για την Πόλη. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την Εγνατία Οδό, αφήνοντας δεξιά την όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης, φτάνουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Mετά τον απαραίτητο έλεγχο των διαβατηρίων και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «Duty free shops» περνάμε τη γέφυρα του Έβρου και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη Ραιδεστό, όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη Πόλη, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κωνσταντινούπολη (ξενάγηση)

Πρωινό και γνωριμία – ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της Πόλης. Θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο, την Παναγία των Βλαχερνών, την περίφημη Μονή της Χώρας, το Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και τέλος τα ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ με το μεγαλύτερο πολυέλαιο στον κόσμο (4 τόνων). Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα προαιρετικά στο Βόσπορο με τουριστικό καραβάκι, θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία, πριν καταλήξουμε για γεύμα σε επιλεγμένο εστιατόριο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος στην περίφημη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί)  με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κωνσταντινούπολη (ξενάγηση)

Πρωινό και άλλη μια μέρα με πολλά αξιοθέατα αρχίζει. Πρώτος σταθμός ο Βυζαντινός Ιππόδρομος. Σε ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες θα ξεναγηθούμε στη συνέχεια, δεν είναι άλλο από το Μπλε Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ. Η ξενάγηση συνεχίζεται με ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την Αγία Σοφία και τελειώνει με το παλαιό ανάκτορο των Σουλτάνων με τους αμύθητους θησαυρούς, το γνωστό Τοπ Καπί. Γεύμα και χρόνος ελεύθερος στη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης, το Ταξίμ. Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρότασή μας, για διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό, μουσική και Oriental, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Κωνσταντινούπολη - Πριγκηπόννησα

Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα Πριγκηπόννησα. Πρώτα θα επισκεφτούμε τη νήσο Χάλκη με τη Θεολογική σχολή, για να ακολουθήσει η Πρίγκηπος. Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε προαιρετικά πάνω σε παραδοσιακές άμαξες το καταπράσινο νησάκιΓεύμα σε παραλιακό εστιατόριο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Κωνσταντινούπολη - Κομοτηνή

Με όμορφες εικόνες, με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη Ραιδεστό και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φτάνουμε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης για σύντομη στάση. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω Εγνατίας οδού για Κομοτηνή. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Κομοτηνή - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Τιμοκατάλογος 2020
Αναχωρήσεις Αναμένονται
Ξενοδοχεία 3* & 4*
2κλινο Αναμένονται
1κλινο Αναμένονται

Αναμένονται οι νέες ημερομηνίες αναχώρησης και ο νέος τιμοκατάλογος λόγω των αλλαγών που έχουν υπάρξει μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων που πάρθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* στην Ελλάδα

 • 4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη

 • 2 πρωινά στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 • 4 πρωινά και 4 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη

 • ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό

 • εισιτήρια πλοιαρίου για τα Πριγκιπόννησα

 • αρχηγός - συνοδός

 • ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης

 • φόρος διαμονής

 • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

 • είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους

 • ποτά στα γεύματα

 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Είναι δυνατόν ορισμένες φορές στην Ελλάδα οι διανυκτερεύσεις να γίνουν στην Καβάλα.

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

Φωτογραφίες
4
Ανατολίτικο παζάρι
4
Ο Πύργος του Λεάνδρου ή «Πύργος της Κόρης», Βόσπορος
4
Κωνσταντινούπολη Τουρκία
4
Κωνσταντινούπολη, Αγία Σοφία
Κωδ: 39Ρ1
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00