Loading...

Αεροπορική εκδρομή Πάσχα σε Κωνσταντινούπολη - Πριγκιπόννησα - Βόσπορος & Οικουμενικό Πατριαρχείο

Τιμή ατόμου από
980
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Οργανωμένη 4ήμερη ή 5ήμερη εκδρομή σε Κωνσταντινούπολη, Μπαλουκλί, Παναγία Βλαχερνών, Μονή της Χώρας, Πατριαρχείο, Ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ, Πριγκιπόννησα, Αγορά Arasta Bazaar, Κρουαζιέρα στο Βόσπορο, Αιγυπτιακή & Κλειστή Αγορά. Αναχωρήσεις 02,03,08 & 09/5. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean & Turkish Airlines, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* επιλογής σας, μπουφέ πρόγευμα καθημερινά, μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές, ελληνόφωνος ξεναγός. Τιμές για Πάσχα 2024.
Περιγραφή

1η ημέρα: Πτήση για Κωνσταντινούπολη – Μπαλουκλί – Παναγία Βλαχερνών – Μονή της Χώρας – Πατριαρχείο - Περιπατητική ξενάγηση

Αναχωρούμε αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη. Άφιξη στο αεροδρόμιο και η πρώτη μέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην Παναγιά την Μπαλουκλιώτισσα. Καθ’ οδόν θα διασχίσουμε ένα μεγάλο τμήμα της Ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης και αφού περάσουμε τη μεγάλη γέφυρα του Κερατίου Κόλπου φτάνουμε στην παλιά πόλη. Ακολουθώντας τα Χερσαία Τείχη φτάνουμε στην περιοχή Μπαλουκλή. Εδώ θα προσκυνήσουμε το σημαντικότερο Αγίασμα της Ορθοδοξίας που συνδέεται με αμέτρητα θαύματα. Θα δούμε την πηγή, τα μνήματα των Πατριαρχών και θα επισκεφτούμε τη μεγαλοπρεπή εκκλησία. Μετά το προσκύνημα θα κατευθυνθούμε στην περιοχή των Βλαχερνών. Καθ’ οδόν θα θαυμάσουμε τα εν μέρη αναστηλωμένα τείχη της Πόλης, ένα από τα σημαντικότερα αμυντικά έργα της παγκόσμιας ιστορίας που χρονολογούνται από τον 5ο μ.Χ. αιώνα και κτίστηκαν από τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο Β’. Μία από τις περίφημες πύλες είναι και η Κερκόπορτα που σύμφωνα με την παράδοση από εκεί μπήκαν οι πρώτοι Γενίτσαροι στην Πόλη. Η δεύτερη μας στάση είναι στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος μετά το θαύμα που έγινε το 626 μ.Χ και τη Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά που σώζονται στους εσω και έξω νάρθηκες (εφόσον είναι ανοικτή στο κοινό μετά τις εργασίες συντήρησης). Η τρίτη μας στάση θα είναι στην καρδιά του Φαναρίου όπου θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, παγκόσμια έδρα της Ορθοδοξίας. Στη διαδρομή θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Ξυλόπορτας όπου λειτούργησε για μερικά χρόνια ως Πατριαρχικός Ναός και τη Βουλγάρικη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, που είναι η μοναδική σιδερένια εκκλησία στον κόσμο. Θα θαυμάσουμε ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πόλης, η Μεγάλη του Γένους Σχολή που το κτίσμα έχει την μορφή του αετού με τα φτερά ανοιχτά και συμβολίζει την αναγέννηση του Ελληνικού Γένους. Φθάνοντας στο Πατριαρχείο θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου και την Κλειστή Πύλη, το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Μετά το τέλος της ξεναγήσεως θα γίνει η μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα κάνουμε ένα περίπατο για να γνωρίσουμε την περιοχή του Πέρα με το ένδοξο κοσμοπολίτικο παρελθόν του. Θα δούμε τον Ναό της Αγίας Τριάδος, τη μεγαλύτερη ελληνική εκκλησία της Πόλης και στην συνέχεια θα περπατήσουμε την Μεγάλη Λεωφόρο του Πέραν με τα εκπληκτικά νεοκλασικά κτήρια όπως το Σισμανόγλειο Μέγαρο, το Λύκειο Galatasaray, την Καθολική εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και την στοά των λουλουδιών. Θα καταλήξουμε στο ξακουστό ξενοδοχείο “Pera Palace” που εξυπηρετούσε τους πελάτες του περίφημου “Orient Express”. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Aνάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ - Πριγκιπόννησα – Ακολουθία & περιφορά Επιταφίου στην Πρίγκιπο

Μπουφέ πρωινό και η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψή στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ, ένα από τα ωραιότερα παλάτια του κόσμου, τις «Βερσαλλίες της Ανατολής» επάνω στο Βόσπορο. Μόνο για την κατασκευή του κτίσματος με τα 285 δωμάτια και τα 46 σαλόνια δαπανήθηκαν πάνω από 35 τόνους χρυσού. Στην είσοδο του παλατιού αυτού που έζησαν οι έξι τελευταίοι σουλτάνοι βρίσκεται ο εντυπωσιακός πύργος του ρολογιού και το τζαμί του παλατιού σε ρυθμό μπαρόκ με τους λεπτότερους μιναρέδες του κόσμου. Έπειτα αναχωρούμε για την Ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Αφού περάσουμε τη μεγάλη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου που είναι η πρώτη που ένωσε τις δύο ηπείρους απ’ όπου θα θαυμάσουμε την Ασιατική και την Ευρωπαϊκή παραλία του Βοσπόρου, τον Πύργο του Λεάνδρου και το ιστορικό κέντρο. Θα κάνουμε μία στάση στη Χαλκηδόνα όπου στο κέντρο της γραφικής συνοικίας βρίσκεται ο Ναός της Αγίας Ευφημίας όπου είχε γίνει η 4η Οικουμενική Σύνοδος. Θα συνεχίσουμε για την ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιπόνησσα. Αναχωρούμε με το πούλμαν για την αποβάθρα του “Bostanci“ από όπου θα πάρουμε το πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή μας. Επιβίβαση στο πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή προς τη Χάλκη και τη Θεολογική Σχολή, την Πρίγκηπο, τα δημοφιλή Πριγκιποννήσια. Στον τελευταίο μας σταθμό την Πρίγκιπο θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία του Επιταφίου στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και θα ακολουθήσουμε την περιφορά του στα γραφικά σοκάκια της Πριγκίπου σε μια κατανυκτική και ξεχωριστή εμπειρία. Επιστροφή με πλοιάριο από την Πρίγκηπο για το Καμπάτας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Σημείωση: Στις αναχωρήσεις 3/5 με την άφιξη θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στα Πριγκιπόννησα και η επίσκεψη στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ θα πραγματοποιηθεί την 4η ή την 5η ημέρα

3η ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Ξενάγηση πόλης - Επίσκεψη στην αγορά Arasta Bazaar - Ανάσταση στην Αγία Παρασκευή στα Θεραπειά - Αναστάσιμο Δείπνο

Μπουφέ πρωινό και θα ξεκινήσουμε με την γνωριμία της βασιλεύουσας. Οδεύοντας προς την καρδιά της ιστορικής πόλης καθ’ οδόν θα διασχίσουμε τον Κεράτιο Κόλπο από την γέφυρα Ουνκαπανί (Unkapanı) και θα κατευθυνθούμε στον πρώτο από τους επτά λόφους την καρδιά της Αρχαιοελληνικής, Ρωμαϊκής, Βυζαντινής και Οθωμανικής πόλης. Θα περπατήσουμε τη γραφική αγορά Arasta και θα επισκεφθούμε την πλατεία των αλόγων (At meydan) εκεί που βρισκόταν κάποτε ο περίφημος Ιππόδρομος που εγκαινίασε ο Μέγας Κωνσταντίνος και έγινε η Στάση του Νίκα επί του Ιουστινιανού. Το κτίσμα καταστράφηκε και λεηλατήθηκε από τους σταυροφόρους το 1.204. Σώζονται όμως τρία μνημεία που διακοσμούσαν κάποτε το μνημείο, ο Οβελίσκος Θεοδοσίου, ο Τρίποδας των Πλαταιών και η Στήλη του Κωνσταντίνου Πορφυρογέννητου. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το Παλάτι του μεγάλου βεζίρη İbrahim Paşa (Pargalı) Πάργαλι, σήμερα μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, αξιόλογο να το επισκεφτεί κανείς στον ελεύθερο του χρόνο. Απέναντι του βρίσκεται το περίφημο Μπλε Τζαμί ή αλλιώς τέμενος Σουλτάν Αχμέτ που έδωσε το όνομά του σε όλη την συνοικία. Είναι το μοναδικό Οθωμανικό τέμενος με έξι μιναρέδες και έχει εξαιρετική διακόσμηση. Στη συνέχεια περνώντας δίπλα από το μεγαλύτερο χαμάμ της Πόλης τα λουτρά της Χουρέμ, φτάνουμε στον υπέρλαμπρο Ναό της Αγίας Σοφίας, της οποίας ο τρούλος έχει 55 μ. ύψος και 31 μ. διάμετρο. Χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών. Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στο «Βυζαντινό Υδραγωγείο το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου, αλλά πήρε την τελική του μορφή τον 6ο αιώνα επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή από τις 60 που χτίστηκαν επί βυζαντινής αυτοκρατορίας. Μετά από μία σύντομη στάση, θα επισκεφτούμε το Τοπ καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές, σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών τους με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά όπως και τον Ναό της Αγία Ειρήνης δίπλα στην Αγία Σοφία ο οποίος ήταν Βυζαντινή εκκλησία, σήμερα λειτουργεί ως μουσείο και είναι πλέον γνωστή με την ονομασία AyaIrini. Χτίστηκε από τον Μέγα Κωνσταντίνο και ονομαζόταν και ''Πατριαρχείο''. Μέχρι το 360μχ και πριν την κατασκευή της Αγίας Σοφίας ήταν η μητρόπολη της Κωνσταντινούπολης, καταστράφηκε για πρώτη φορά από τον όχλο στην «Στάση του Νίκα» επί Ιουστινιανού για να ανοικοδομηθεί στην ίδια θέση από τον ίδιο αυτοκράτορα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στα Θεραπειά για να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Αναστάσεως στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Ακολουθεί Αναστάσιμο Δείπνο όπου θα γευτείτε τη μαγειρίτσα και το αναστάσιμο μενού που έχουμε επιλέξει σε τοπικό ελληνικό εστιατόριο της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κωνσταντινούπολη - Κρουαζιέρα στο Βόσπορο - Αιγυπτιακή & Κλειστή Αγορά

Μπουφέ πρωινό και θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας απολαμβάνοντας μια κρουαζιέρα στις όχθες του Βοσπόρου όπου θα δούμε τα εκπληκτικά ξύλινα αρχοντικά που οι ντόπιοι τα αποκαλούν «yalı», τα παλάτια των σουλτάνων όπως το Ντολμάμπαχτσέ, το Τσιραγάν και το Μπεϊλερμπεγί και στο στενότερο σημείο τα κάστρα της Ρούμελης και της Ανατολής. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην αγορά Μπαχαρικών (Αιγυπτιακή αγορά) Misir Carsιsi. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το τέμενος Γιενί Τζαμί (Yeni Camii) που χτίστηκε το 1.662 μαζί με την Αιγυπτιακή Αγορά. Θα συνεχίσουμε με το γραφικό και πολύβουο Καπαλί Τσαρσί (Κapali Carsi) -τη Σκεπαστή Αγορά- με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα για αγορές και την παραδοσιακή βόλτα όπου στην διαδρομή μας προς την αγορά θα δούμε αρκετά παλιά αρχοντικά και μνημεία διαφόρων εποχών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Ελεύθερη ημέρα στη διάθεση σας - Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής

Ελεύθερη ημέρα στη διάθεση των πελατών για βόλτες και περιπλανήσεις στη μαγική Κωνσταντινούπολη. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Σημειώσεις:

 • Τη Μ. Παρασκευή θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία του Επιταφίου στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Πρίγκιπο και την περιφορά του στα γραφικά σοκάκια της Πριγκίπου σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

 • Περιλαμβάνεται η μεταφορά για την Αναστάσιμη Λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στα Θεραπειά στο Βόσπορο και Αναστάσιμο δείπνο το οποίο θα παρατεθεί σε τοπικό ελληνικό εστιατόριο της περιοχής.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Πάσχα 2024
TURKISH - 09/5 - 5 ημ.
TURKISH - 02/5 - 5 ημ.
TURKISH - 03/5 - 4 ημ.
AEGEAN - 02 & 03/5 - 5 ημ
AEGEAN - 08/5 - 5 ημ

Πτήσεις με Turkish Airlines (5 ΗΜ)

02/5

Aθήνα - Κων/πολη

ΤΚ 1844

10:35 - 12:05

06/5

Κων/πολη - Αθήνα

ΤΚ 1845

18:50 - 20:15

Πτήσεις με Turkish Airlines (4 ΗΜ)

03/5

Aθήνα - Κων/πολη

ΤΚ 1844

09:55 - 11:20

07/5

Κων/πολη - Αθήνα

ΤΚ 1841

+01:20 - 02:45

Πτήσεις με Turkish Airlines (5 ΗΜ)

09/5

Aθήνα - Κων/πολη

ΤΚ 1844

10:35 - 12:05

14/5

Κων/πολη - Αθήνα

ΤΚ 1841

+01:20 - 02:45

Πτήσεις με Aegean (5 ΗΜ)

02/5, 03/5

Aθήνα - Κων/πολη

Α3 990

08:20 - 09:50

06/5, 07/5

Κων/πολη - Αθήνα

Α3 995

20:50 - 22:20

Πτήσεις με Aegean (5 ΗΜ) - αναχ/ση Α'

08/5

Aθήνα - Κων/πολη

Α3 990

08:20 - 09:50

12/5

Κων/πολη - Αθήνα

Α3 993

15:50 - 17:00

Πτήσεις με Aegean (5 ΗΜ) - αναχ/ση Β'

08/5

Aθήνα - Κων/πολη

Α3 992 

13:25 - 15:00

12/5

Κων/πολη - Αθήνα

  Α3 995 

20:50 - 22:20

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Aegean & Turkish Airlines

 • Κόστος αποσκευής έως 20 κιλά & χειραποσκευή έως 8 κιλά ανά άτομο (Πτήσεις Turkish Airlines)

 • Κόστος αποσκευής έως 23 κιλά & χειραποσκευή έως 8 κιλά ή ένα προσωπικό αντικείμενο ανά άτομο (Πτήσεις Aegean Airlines)

 • Διαμονή (3/4 διανυκτερεύσεις) στα επιλεγμένα μας κεντρικά ξενοδοχεία ή παρόμοια :

  Στο κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο The Cvk Park Bosporus 5* κεντρικό (Σε δωμάτια superior)

  Στο κεντρικό CVK Taksim 4* superior

  Στο κεντρικό AKKA LUSH 4* special boutique (Σε δωμάτια superior)

  Στο κεντρικό NOVA PLAZA TAKSIM 4*

  Στο κεντρικό NOVA PLAZA BOUTIQUE 4*

 • Μπουφέ Πρόγευμα καθημερινά

 • Αναστάσιμο δείπνο σε τοπικό εστιατόριο στα Θεραπειά ( Αναχωρήσεις του Πάσχα 2/5/24 & 3/5/24)

 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές με ελληνόφωνο ξεναγό σύμφωνα με το πρόγραμμα

 • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της εκδρομής στα Πριγκιποννήσια

 • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της κρουαζιέρας στον Βόσπορο

 • ΔΩΡΕΑΝ χρήση χαμάμ, σάουνα & fitness center του ξενοδοχείου CVK Park Bosporus 5 *

 • ΔΩΡΕΑΝ χρήση χαμάμ, σάουνα & fitness center του ξενοδοχείου CVK Taksim

 • ΔΩΡΕΑΝ παροχή Wi-fi σε όλα τα προαναφερόμενα ξενοδοχεία

 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης, Ταξιδιωτική Ασφάλιση & ασφάλεια covid για τους εκδρομείς

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων: + 155 € ανά άτομο (πτήσεις Turkish) / + 165 € ανά άτομο (πτήσεις Aegean)

 • Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη: 100 € και από άλλες πόλεις: 200 € με την AEGEAN (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους (όπου απαιτείται)

 • Ποτά στο αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο

 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες Πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα

 • Στο ξενοδοχείο CVK PARK BOSHPORUS όλα τα δωμάτια θα είναι σε superior τύπο. Σε περίπτωση αιτήματος για δωμάτια με θέα Βόσπορο θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

 • Στο ξενοδοχείο AKKA LUSH όλα τα δωμάτια θα είναι σε superior τύπο

 • Εάν ο καιρός δεν επιτρέπει την εκδρομή στα Πριγκιπόννησα, πραγματοποιείται οδική εκδρομή κατά μήκος του Βόσπορου.

 • Το 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την ελεύθερη ημέρα.

 • Στις αναχωρήσεις του Πάσχα (2/5 & 3/5) περιλαμβάνεται και Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο το βράδυ σε τοπικό εστιατόριο στα Θεραπειά

 • Η επίσκεψη στη Μονή της χώρας θα πραγματοποιηθεί εφόσον ανοίξει για το κοινό μετά τις εργασίες συντήρησης.

 • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο (ράντζο).

 • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές.

 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες - 15ετίας) ή διαβατήριο με ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες από την ημ/νια εισόδου στην Τουρκία

 • Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ

 • Οι τιμές είναι ενδεικτικές. Επιβεβαίωση της τιμής και των ωρών πτήσεων πριν την κράτηση.

  Κόστος εισόδων σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους:

  Οι Τιμές είναι ανά άτομο (οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν)

  Τοπ Καπί & Αγία Ειρήνη

  1.500 Τουρκικές Λίρες

  Βυζαντινό Υδραγωγείο

  600 Τουρκικές Λίρες

  Ντολμά Μπαχτσέ

  1.050 Τουρκικές Λίρες

  Αγία Σοφία

  25 Ευρώ

Φωτογραφίες
4
4
4
4
Κωδ: 29
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά