Αεροπορική εκδρομή Σάλτσμπουργκ 5 ημέρες κωδ. 51PX20
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την αρχοντική Βιέννη. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο αναχώρηση για τις λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ μέσα από ένα πανόραμα φυσικής ομορφιάς. Θα περάσουμε από χωριουδάκια με γραφικά παραμυθένια σπιτάκια, λίμνες με κρυστάλλινα νερά όπως η Μόοντεζεε, η Σαν Βόλφανγκ Ζεε, το γραφικό χωριό Σαν Γκίλγερτ που βρίσκεται στις όχθες ανάμεσα της λίμνης Σαν Βόλφανγκ και Φούσλζεε. Άφιξη στο Σάλτσμπουργκ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε και να απολαύσετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα της γραφική πόλης. Διανυκτέρευση.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή περιήγηση στην παλιά πόλη, θα δούμε το παλάτι Μιραμπέλ με τους υπέροχους κήπους του, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, την Μικρή ‘Όπερα, το σπίτι-μουσείο του Μότσαρτ και φυσικά την οδό Γκετράιντε-γκάσσε, με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά και τέλος θα δούμε τον Πύργο Γκλόκενσπιλ με τις 35 καμπάνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και για το ελεύθερο απόγευμα σας προτείνουμε να ανεβείτε στο Κάστρο του «Αλατιού», όπως λέγεται στα γερμανικά, απ όπου θα έχετε μία υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης. Διανυκτέρευση.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ολοήμερη εκδρομή στα πιο φημισμένα χιονοδρομικά κέντρα του Τυρόλου, το Κίτσμπουελ και το Ζέλ αμ Ζέε. Το Κίτσμπουελ είναι ένα παραμυθένιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές των Άλπεων, με τα σπίτια χτισμένα σε τυπική τυρολέζικη αρχιτεκτονική, με προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τυρολέζικο στυλ και ξύλινα μπαλκόνια. Επόμενος σταθμός μας το Ζελ αμ Ζέε, κτισμένο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, μοιάζει με παραμύθι. Δίκαια έχει χαρακτηριστεί ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα της Ευρώπης. Περπατήστε στο κέντρο της και θαυμάστε τα παλαιά αρχοντικά τα πανέμορφα σαλέ και απολαύστε τον καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα. Χρόνος ελεύθερος για να χαρείτε το υπέροχο Αλπικό τοπίο. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μία εκδρομή στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Ολυμπιακό χωριό, θα θαυμάσουμε τα κλασικά κτίρια, τις όμορφες πλατείες και τα γοτθικά μνημεία. Θα περιηγηθούμε στη γοητευτική Μαρίενπλατς με το υπέροχο νεογοτθικό Δημαρχείο, την αυστηρή Μητρόπολη Φράουεν Κίρχε, την μποέμικη συνοικία του Σβάμπιν και το πρωτότυπο Γερμανικό Μουσείο. Διανυκτέρευση.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
Πτήσεις με Aegean για 22/12 | ||
Αθήνα - Βιέννη | 12:10 | 13:30 |
Βιέννη - Αθήνα | 14:00 | 17:15 |
Πτήσεις με Aegean για 23/12 | ||
Αθήνα - Μπρατισλάβα | 05:00 | 06:15 |
Μπρατισλάβα - Αθήνα | 19:55 | 23:10 |
Πτήσεις με Aegean για 2/1 | ||
Αθήνα - Βιέννη | 12:00 | 13:20 |
Βιέννη - Αθήνα | 19:30 | 22:45 |
Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.
Ημερήσια εκδρομή στο Μόναχο: 60€ (Αν η κράτηση γίνει πριν την αναχώρηση, έκπτωση 50%).
Δευτέρα: 09:00-18:00
Τρίτη: 9:00-18:00
Τετάρτη: 9:00-18:00
Πέμπτη: 9:00-18:00
Παρασκευή: 9:00-18:00
Σάββατο: 9:00-15:00
Κυριακή: Κλειστά