Loading...

Αεροπορική εκδρομή Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη 4 ημέρες κωδ. 5PU7

Επισκόπηση
Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη 4 ημέρες με αναχώρηση 14/4!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Κωνσταντινούπολη (Βυζαντινά Μοναστήρια)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με πτήση της Ολυμπιακής για την Κωνσταντινούπολη. Μετά την άφιξη και την παραλαβή των αποσκευών, θα ξεκινήσουμε για την πρώτη γνωριμία μας με την Πόλη. Θα επισκεφτούμε το Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (το Βαλουκλή), το επταπύργιο, τη Μονή της Χώρας με τα Βυζαντινά ψηφιδωτά, τα Θεοδοσιανά Τείχη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ θα μεταφερθούμε στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Ταξίμ, για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία.

2η ημέρα: Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρωινό συνεχίζουμε την ξενάγηση της Πόλης. Θα δούμε την Αγία Σοφία που αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών και ιδιαίτερο σύμβολο της ιστορίας μας, θα συνεχίσουμε με τον Αρχαίο Ιππόδρομο και θα καταλήξουμε στη Βασιλική Κινστέρνα του Ιουστινιανού. Θα δούμε το ανάκτορο Τοπ Καπί, που αποτελούσε το παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο ως τον 19ο αιώνα με τους θησαυρούς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Για το βράδυ σας προτείνουμε μία αναγνωριστική βόλτα στην λεωφόρο του Ιστικλάρ. Εκεί θα βρείτε εξαιρετικές μπουτίκ, γκαλερί τέχνης, καφετέριες, πάμπ, νυχτερινά κέντρα με ζωντανή μουσική, ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια.

3η ημέρα: Κωνσταντινούπολη (Οικουμενικό Πατριαρχείο – Βόσπορος) 

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την ξενάγησή μας. Θα επισκεφτούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Παναγία των Βλαχερνών και θα κάνουμε βόλτα στις όχθες του Βόσπορου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα: Κωνσταντινούπολη - Αθήνα

Μετά το πρωινό έχετε την ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εκδρομή μας στα Πριγκηπόνησσα. Μετά το πρωινό θα μεταφερθούμε στο λιμάνι και θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι που θα μας πάει στα Πριγκηπόνησσα. Πρώτη στάση στην Πρίγκηπο, με προαιρετικό γεύμα σε τοπική ψαροταβέρνα. Σας προτείνουμε μία βόλτα του νησιού με τις παραδοσιακές άμαξες. Στη συνέχεια θα περάσουμε στην Χάλκη όπου θα ξεναγηθούμε στην Θεολογική Σχολή. Μετά το τέλος της εκδρομής στα Πριγκηπόνησσα θα επισκεφτούμε την κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) που ουσιαστικά είναι ένας λαβύρινθος από δρόμους με ζωγραφισμένες στοές και μικρομάγαζα στα οποία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας στην Αθήνα.


 

Τιμές κατ΄άτομο:

 

 

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

    Πτήσεις με Olympic Air
Αθήνα - Κων/λη ΟΑ 315  08:25  09:45 
Κων/λη - Αθήνα ΟΑ 320  21:20  22:40 

Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων.
 

Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
  • Ένα email την εβδομάδα
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Ειδικές προσφορές
  • Νέα και ενημερώσεις
  • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
  • Spam
  • Ψεύτικες προσφορές
  • Μεγάλα ανώφελα emails
  • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά