Πάσχα 2026 στο ξενοδοχείο Lecadin Hotel 3* στο Καρπενήσι
Ένα από τα ξενοδοχεία στο Καρπενήσι, το ξενοδοχείο Lecadin σας περιμένει όλο το χρόνο για μια άψογη διαμονή και φιλοξενία.
Φιλοξενία
Το ξενοδοχείο διαθέτει 104 δωμάτια, προσεγμένα στη διακόσμησή τους, αποπνέουν ζεστασιά και άνεση με TV, λουτρό ή ντους και ευρύχωρες βεράντες με υπέροχη θέα στην περιοχή και την πόλη του Καρπενησίου.
Εγκαταστάσεις - παροχές
Επιλέξτε το εστιατόριο του ξενοδοχείου για απολαυστικό πρωινό και παραδοσιακό φαγητό με θέα την όμορφη πόλη του Καρπενησίου και το χιονοδρομικό κέντρο Βελούχι ή το café-bar με την παραδοσιακή γωνιά με το τζάκι για απολαυστικό καφέ, σπιτικά γλυκά και την υπέροχη θέα στο καταπράσινο δάσος της Καλιακούδας και στα χωριά της Ποταμιάς, Μικρό & Μεγάλο Χωριο. Για όσους αγαπούν και θέλουν να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση ακόμη και στις διακοπές, το ξενοδοχείο δίνει τη λύση με ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο που είναι στη διάθεση σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για εσάς που απλώς θέλετε να χαλαρώσετε, η sauna, το υδρομασάζ και το massage (κατόπιν αιτήσεως σας) είναι ο ενδεικτικός χώρος.
| ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ | ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ / ΑΝΑ ΝΥΧΤΑ |
| 3 νύχτες | 10-13/4 με ημιδιατροφή |
| Δίκλινο Standard | 119 € |
| Δίκλινο Superior | 139 € |
| Μονόκλινο Standard | 99 € |
| Μονόκλινο Superior | 119 € |
| Τρίκλινο Standard | 129 € |
| Τρίκλινο Superior | 149 € |
| Τετράκλινο Standard | 149 € |
Τιμές ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση με ημιδιατροφή.
Τα Superior δωμάτια έχουν ανακαινισμένο μπάνιο.
Υποχρεωτική επιβάρυνση αναστάσιμου δείπνου και πασχαλινού γεύματος με μουσική, 20€/άτομο σύνολο
Διαμονή στον τύπο δωματίου που θα επιλέξετε (Τα Superior δωμάτια έχουν ανακαινισμένο μπάνιο)
Ημιδιατροφή (όχι εορταστικά - Υποχρεωτική επιβάρυνση αναστάσιμου δείπνου και πασχαλινού γεύματος με μουσική, 20€/άτομο σύνολο)
Δεν περιλαμβάνονται: O εκάστοτε φόρος διαμονής ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση (τέλος ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση), θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο
Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση με χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Απρίλιο έως Οκτώβριο: 1-2 αστέρων 2€ | 3 αστέρων 5€ | 4 αστέρων 10€ | 5 αστέρων 15€
Νοέμβριο έως Μάρτιο: 1-2 αστέρων 0,50€ | 3 αστέρων 1,50€ | 4 αστέρων 3€ | 5 αστέρων 4€
Δευτέρα: 09:00-18:00
Τρίτη: 9:00-18:00
Τετάρτη: 9:00-18:00
Πέμπτη: 9:00-18:00
Παρασκευή: 9:00-18:00
Σάββατο: 9:00-15:00
Κυριακή: Κλειστά