Γιορτές στο Amalia Hotel Nauplia 4* στο Ναύπλιο

2 ημέρες
Πακέτο διακοπών

Γιορτές στο Amalia Hotel Nauplia 4* στο Ναύπλιο

Τιμή ατόμου από
105
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Γιορτές στο Amalia Nauplia 4* στο Ναύπλιο! Πακέτα διανυκτερεύσεων με ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή, εορταστικό δείπνο! 1ο παιδί έως 10 ετών ΔΩΡΕΑΝ! Παιδική απασχόληση! ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΙΜΕΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ για Καλοκαίρι 2021
Περιγραφή

Το ξενοδοχείο Amalia Hotel Nauplia 4* είναι κτισμένο με σεβασμό στην αρχιτεκτονική της πόλης, είναι ένα νεοκλασικό κτίσμα με άπλετους χώρους και μεγάλους κήπους το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως το 2008.

Το Ναύπλιο υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της νεώτερης Ελλάδας στα τέλη του 1800. Η παλιά πόλη μέχρι και σήμερα συνδυάζει στοιχεία αιώνων ιστορίας, ενετικά κάστρα, νεοκλασσικά κτήρια, γραφικά δρομάκια και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Το ξενοδοχείο Amalia, βρίσκεται 2,5 χμ έξω από την πόλη του Ναυπλίου.

Διαθέτει όμορφους χώρους όπως το café δίπλα στην πισίνα, το αίθριο, το μπαρ με τους αναπαυτικούς καναπέδες και το τζάκι, το εστιατόριο δίπλα στους κήπους με την υπέροχη θέα. Οι χώροι υποδοχής τα μεγάλα του σαλόνια με τα τζάκια είναι διακοσμημένα με κομψά έπιπλα και ωραίους χρωματισμούς.

Πρόσφατα βραβεύτηκε με την οικολογική διάκριση GreenKey, από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, επισφραγίζοντας την συνεχή προσπάθεια του ομίλου για την προστασία του περιβάλλοντος με τη χρήση προϊόντων και τεχνολογικών φιλικών προς αυτό και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα 170 πολυτελή και άνετα δωμάτια κτισμένα σε τρία επίπεδα ανάμεσα σε άνετα σαλόνια και ευρύχωρους διαδρόμους και περιβάλλονται από καταπράσινους κήπους με λουλούδια.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Χειμώνας - Άνοιξη 2021
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ / ΑΝΑ ΝΥΧΤΑ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ / ΑΝΑ ΝΥΧΤΑ ΑΝΟΙΞΗ 2021
3 νύχτες με ημιδιατροφή με πλήρη διατροφή ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ
2κλινο 105 € 120 € ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ
3ο άτομο 25 € 30 € ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ
3ο άτομο έως 10 ετών ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ
4ο άτομο έως 10 ετών 25 € 30 € ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ
1κλινο 94 € 105 € ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Προσφορά για οικογένειες: Για οικογένειες 2 ενηλίκων με 2 παιδιά έως 10 ετών, που επιθυμούν 2 διπλανά δωμάτια, παρέχεται έκπτωση στο 2ο δωμάτιο 15%.

Οι τιμές είναι ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ!

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

  • Διαμονή σε δωμάτιο επιλογής σας

  • Ημιδιατροφή ή Πλήρη διατροφή (ανάλογα το πακέτο που θα επιλέξετε) και ποτά στη διάρκεια των γευμάτων - Εορταστικό δείπνο (στη θέση της διατροφής)

  • 1ο παιδί έως 10 ετών ΔΩΡΕΑΝ

Λεπτομέρειες

'Οταν η διαμονή σας περιλαμβάνει ημέρες από δύο περιόδους, η τιμή υπολογίζεται ανάλογα. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18. Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται στο ποσό των:
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Φωτογραφίες
8
Amalia Hotel Nauplia 4*, Ναύπλιο
8
Amalia Hotel Nauplia 4*, Ναύπλιο
8
Amalia Hotel Nauplia 4*, Ναύπλιο
8
Amalia Hotel Nauplia 4*, Ναύπλιο
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00