Loading...

Αεροπορική οργανωμένη εκδρομή Πανόραµα Ταϋλάνδης

Τιμή ατόμου από
1140
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
12 ηµέρες στο Πανόραµα Ταϋλάνδης … στο Χρυσό Τρίγωνο του Οπίου. Θα δούμε Τσιάνγκ Ράι, Τσιάνγκ Μάι, Σουκοτάι, Πιτσανουλόκ, Αγιούταγια, Μπανγκόκ. Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε σε 4* ξενοδοχεία με ημιδιατροφή σε Τσιάνγκ Ράι, Τσιάνγκ Μάι, Σουκοτάι και Αγιούταγια, περιλαμβάνεται ένα δείπνο Καντόκε με παραδοσιακούς χορούς στο Τσιάνγκ Μάι, εκδρομές, μεταφορές, αρχηγός. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11. Ενημερωμένες τιμές για Οκτώβριος Νοέμβριος 2022
Περιγραφή

1η µέρα: Αθήνα - Μπανγκόκ

Συνάντηση στο αεροδρόµιο και πτήση µέσω ενδιάµεσου σταθµού για την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ, την "Πόλη των Αγγέλων", όπως µεταφράζεται το ταϊλανδέζικο όνοµά της (Κrung Thep, Κρουνγκ Τεπ).

2η ηµέρα: Μπανγκόκ - Τσιάνγκ Ράι / Χρυσό Τρίγωνο

Άφιξη στο αεροδρόµιο της Μπανγκόκ και ανταπόκριση µε την πτήση για το Τσιάνγκ Ράι, την βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή και ως η "Πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο", καθώς βρίσκεται κοντά στα σύνορα των τριών χωρών - της Ταϊλάνδης, του Λάος και της Βιρµανίας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: Τσιάνγκ Ράι/Χρυσό Τρίγωνο

Κατά τη διάρκεια της σηµερινής ηµέρας θα φθάσουµε στο Ντόι Τουνγκ (Doi Tung) για να επισκεφθούµε τους κήπους και να θαυµάσουµε την εκπληκτική θέα της περιοχής. Συνεχίζουµε για το Χρυσό Τρίγωνο, το οποίο θα απολαύσουµε κάνοντας βαρκάδα στον ποταµό Μεκόνγκ και στη συνέχεια θα κατευθυνθούµε οδικώς προς το Μάε Σάι (Mae Sai), την βορειότερη πόλη της Ταϊλάνδης, στα σύνορα µε τη Βιρµανία, όπου θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε είδη λαϊκής τέχνης. Επιστροφή στο Τσιάνγκ Ράι. ∆είπνο. Το βράδυ µην παραλείψετε να επισκεφθείτε την υπαίθρια αγορά της πόλης µε τους εκατοντάδες µικροπωλητές. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: Τσιάνγκ Ράι - Τσιάνγκ Μάι

Πρωινή αναχώρηση για το Τσιάνγκ Μάι, το περίφηµο "Ρόδο του Βορρά". Κατά τη διάρκεια της γραφικής διαδροµής µας θα επισκεφθούµε τον κάτασπρο ναό Wat Rong Khun, που συµβολίζει την αγνότητα του βουδισµού. Άφιξη και περιήγηση στην παλιά πόλη, που θεωρείται ένα "ζωντανό" µουσείο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούµε µεταξύ άλλων τους ναούς Wat Phra Singh και Wat Chedi Luang. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: Τσιάνγκ Μάι, Φάρµα Ελεφάντων, Ράφτινγκ, ∆είπνο Καντόκε µε παραδοσιακούς χορούς

Σήµερα το πρωί θα επισκεφθούµε µια φάρµα ελεφάντων για να "βοηθήσουµε" στο πρωινό τους µπάνιο και να κάνουµε µία βόλτα στη ζούγκλα, έχοντας ανέβει στη ράχη τους! Στη συνέχεια θα επισκεφθούµε µια τοπική φάρµα µε ορχιδέες, θα κάνουµε ράφτινγκ µε σχεδία µπαµπού στα ήρεµα νερά του ποταµού και θα µεταβούµε στον λόφο Suthep µε την πανοραµική θέα στην κοιλάδα, όπου θα επισκεφθούµε τον Wat Phrathat Doi Suthep. ∆είπνο Καντόκε µε παραδοσιακούς χορούς. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: Τσιάνγκ Μάι - Σουκοτάι, Επίσκεψη στο Ιστορικό πάρκο

Σήµερα το πρωί θα αναχωρήσουµε για το Σουκοτάι, το οποίο ιδρύθηκε τον 13ο αιώνα και αποτέλεσε το πρώτο πραγµατικά ανεξάρτητο βασίλειο της Ταϊλάνδης. Φθάνοντας, θα επισκεφθούµε µε το τοπικό τραινάκι το τεράστιο ιστορικό πάρκο µε τα ερείπια του βασιλικού παλατιού, των 26 ναών και των πολλών αγαλµάτων του Βούδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

7η µέρα: Σουκοτάι - Πιτσανουλόκ - Αγιούταγια

Κατά τη διάρκεια της σηµερινής µας διαδροµής προς την Αγιούταγια θα σταµατήσουµε στο Πιτσανουλόκ, όπου θα επισκεφθούµε τον πιο σηµαντικό ναό της πόλης, τον Βατ Πρα Σρι Ραττάνα Μαχατάτ (Wat Phra Si Rattana Mahathat). Συνεχίζουµε για την Αγιούταγια, την παλιά πρωτεύουσα του Σιάµ, που βρίσκεται στις όχθες του ποταµού Τσάο Πράγια (ή Μενάµ). Λέγεται ότι στην εποχή της ήταν µια από τις οµορφότερες πόλεις του κόσµου και η καρδιά ενός ακµάζοντος Σιαµέζικου βασιλείου. Άφιξη και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της πόλης, ο οποίος αποτελεί µνηµείο παγκόσµιας πολιτιστικής κληρονοµιάς της UNESCO. Ο χώρος αριθµεί περισσότερους από 400 πέτρινους ναούς και βουδιστικά αγάλµατα, πολλά από τα οποία θα θαυµάσουµε από κοντά. Ξεχωρίζουν οι τρεις στούπες του Βατ Πρα Σι Σανπέτ (Wat Phra Si Sanphet), τα ερείπια του βασικού παλατιού, ο καθιστός Βούδας και ο ναός Βατ Μαχατάτ (Wat Mahathat). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

8η µέρα: Αγιούταγια - Μπανγκόκ, Κρουαζιέρα στα κανάλια

Πρωινή αναχώρηση για την Μπανγκόκ, που είναι κτισµένη στις όχθες του ποταµού Τσάο Πράγια ή Μάε Νάµ (Μενάµ). Αποτελεί την 4η κατά σειρά πρωτεύουσα της χώρας, µετά από το Σουκοτάι, την Αγιούταγια και το Θόνµπουρι. Φθάνοντας θα κάνουµε µια κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης, τα περίφηµα κλονγκς, τα οποία δηµιουργήθηκαν από τον βασιλιά Ράµα, όταν αποφάσισε να ζήσει σε ένα νησί και έτσι η πρωτεύουσα Μπανγκόγκ να γίνει η "Βενετία της Ανατολής". Το θαυµαστό Μεγάλο Παλάτι και ο εκπληκτικός Ναός της Αυγής που είναι καλυµµένος µε κοµµάτια κινέζικης πορσελάνης, αποτελούν µερικές από τις εικόνες της εξωτικής πόλης που θα απολαύσουµε κατά τη διάρκεια της βόλτας µας µε το πλοιάριο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

9η µέρα: Μπανγκόκ, Ξενάγηση πόλης

Η σηµερινή ξενάγηση της πόλης θα ξεκινήσει από το υπέρλαµπρο βασιλικό παλάτι, το οποίο καλύπτει έκταση περίπου 220.000 τετραγωνικών µέτρων. Μέσα από τα λευκά του τείχη βρίσκονται πολλά κτίρια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, ναοί µε επίχρυσους δράκους, αγάλµατα θεοτήτων και τοιχογραφίες που θα σας αφήσουν άναυδους. Ακολουθεί επίσκεψη στον ναό του Σµαραγδένιου Βούδα, ο οποίος πήρε το όνοµά του από το στολισµένο µε σµαράγδια και άλλα πολύτιµα πετράδια άγαλµα του καθιστού Βούδα (από νεφρίτη) που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια θα επισκεφθούµε τον τεράστιο ναό του Ξαπλωµένου Βούδα (Wat Pho), που στεγάζει το µήκους 45 µέτρων και ύψους 15 µέτρων χρυσό άγαλµα του Βούδα. Τέλος, θα δούµε τον επιβλητικό Ναό της Αυγής στις όχθες του Τσάο Πράγια, που αποτελεί ορόσηµο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

10η µέρα: Μπανγκόκ, Ελεύθερη µέρα

Ηµέρα ελεύθερη στη Μπανγκόκ και οι επιλογές σας αµέτρητες: βόλτες στην πόλη, αγορές ή ακόµα και συµµετοχή σε κάποια προαιρετική εκδροµή στον ποταµό Κβάι ή στην µεγάλη πλωτή αγορά Damnoen Saduak. ∆ιανυκτέρευση.

11η µέρα: Μπανγκόκ - Πτήση για την Αθήνα

Check out από το ξενοδοχείο. Υπόλοιπο της ηµέρας ελεύθερο για κάποια προαιρετική εκδροµή ή για τα ψώνια σας. Το βράδυ µεταφορά στο αεροδρόµιο και επιβίβαση στην µεταµεσονύχτια πτήση για την Αθήνα µέσω ενδιάµεσου σταθµού.

12η µέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Φθινόπωρο 2022
Τιμή κατ άτομο Αναχώρηση 27/10 Αναχώρηση 17/11
∆ίκλινο 1.140 € 1.260 €
3ο άτοµο έως 12 ετών 1.020 € 1.140 €
Μονόκλινο 1.590 € 1.690 €
Φόροι κτλ +770 € +770 €

Οι Πτήσεις µε Gulf Αir 27/11

GF 042

Αθήνα - Μπαχρέιν

15:00 - 19:00

GF 165

Μπαχρέιν - Μπανγκόκ

23:50 - 15:35 +1

GF 166

Μπανγκόκ - Μπαχρέιν

16:50 - 00:05

GF 944

Μπαχρέιν - Αθήνα

03:35 - 10:25

Παροχές

Περιλαµβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονοµικής θέσης µέσω ενδιάµεσου σταθµού

 • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* σε Τσιάνγκ Ράι (2),

 • Τσιάνγκ Μάι (2), Σουκοτάι (1), Αγιούταγια (1)

 • 3 διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ σε ξενοδοχείο 4* sup. (Double Tree By Hilton Sukhumvit ή παρόµοιο)

 • Ηµιδιατροφή σε Τσιάνγκ Ράι, Τσιάνγκ Μάι, Σουκοτάι και Αγιούταγια (περιλαµβάνεται ένα δείπνο Καντόκε µε παραδοσιακούς χορούς στο Τσιάνγκ Μάι)

 • Πρωινό στο ξενοδοχείο στη Μπανγκόκ

 • Μεταφορές, περιηγήσεις, είσοδοι όπου απαιτούνται βάσει προγράµµατος

 • Έµπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

∆εν Περιλαµβάνονται

 • Φόροι αεροδροµίων, επίναυλος καυσίµων, φιλοδωρήµατα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 770 €/άτοµο

 • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαµβανόµενα

Λεπτομέρειες

Σηµειώσεις

 • Οι ανωτέρω εκδροµές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγµατοποιηθούν µε διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι

 • Τελικό πρόγραµµα µε το ενηµερωτικό σας.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Απαιτείται ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ με 6μηνη ισχύ

Φωτογραφίες
10
Αγιούταγια Ταϋλάνδη (Ayutthaya)
10
Μπανγκόκ Ταϋλάνδη
10
Αγιούταγια Ταϋλάνδη (Ayutthaya)
10
Κοκτέιλ
Κωδ: 50
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά