Loading...

Αεροπορική εκδρομή στο Πεκίνο 8 ημέρες / 5 νύχτες (1/4-31/10/15)

Επισκόπηση
Πεκίνο 8 ημέρες / 5 νύχτες! Αεροπορικά εισιτήρια με Turkish ή Qatar, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, πρωινό, μεταφορές, ολοήμερη εκδρομή με γεύμα στους τάφους των Μινγκ & το Σινικό Τείχος!
Περιγραφή

1η - 2η ημέρα: Αθήνα - Πεκίνο 

Αναχώρηση για το Πεκίνο με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στην «Αυτοκρατορική Πόλη», μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το Πεκίνο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας σε πληθυσμό και μια από τις 4 μεγάλες αρχαίες πρωτεύουσες της Κίνας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και ψώνια. Το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο για να γευθείτε την περίφημη πάπια Πεκίνου, ένα από τα διασημότερα φαγητά στον κόσμο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πεκίνο (ολοήμερη εκδρομή στους τάφους των Μίνγκ & το Σινικό Τείχος)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Θα ξεκινήσουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη στους τάφους των Μίνγκ (περίπου 80 χλμ μακριά από το κέντρο της πόλης). Οι δεκατρείς τάφοι των Μινγκ είναι οι καλύτερα διατηρημένοι αυτοκρατορικοί τάφοι, με 500 χρόνια ιστορίας. Θα επισκεφθούμε το Changling, το μεγαλύτερο από τους Τάφους των Μινγκ, όπου θα μάθουμε βήμα προς βήμα τη διαδρομή όλων των αυτοκρατόρων της δυναστείας. Στη σύνεχεια θα καταλήξουμε στο περίφημο Σινικό Τείχος. Η συνολική του έκταση σύμφωνα με τελευταίες μετρήσεις είναι 8.851 χλμ. αποτελεί το μεγαλύτερο σε διαστάσεις ανθρώπινο οικοδόμημα και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ορατό από το διάστημα. Χαρακτηρισμένο από την Unesco ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς χτίστηκε από τέσσερις διαφορετικές δυναστείες αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι του τελειοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της δυναστείας Μινγκ, Ο αρχικός σκοπός του τείχους ήταν να κρατηθούν έξω οι εισβολείς, οι νομαδικές φυλές του βορρά. Χρόνος για περπάτημα και φωτογραφίες του Σινικού Τείχους. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πεκίνο (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην Απαγορευμένη Πόλη, Πλατεία Tιέν Aν Mεν, Ναός του Ουρανού & τα Θερινά ανάκτορα)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Θα ξεκινήσουμε την περιοδεία μας από την πλατεία Τιεν Αν Μεν, με τα ποικιλόχρωμα της μνημεία να μαρτυρούν την κομμουνιστική επιρροή του Μάο στη σύγχρονη ιστορία της Κίνας. Από εκεί θα προχωρήσουμε στην Απαγορευμένη Πόλη, το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο αρχαίο αυτοκρατορικό σύμπλεγμα ανακτόρων με πάνω από 500 χρόνια ιστορίας. Στο δρόμο για το Ναό του Ουρανού, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε ένα κέντρο παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής κουλτούρας. Μετά απο μια σύντομη ανάπαυση, θα επισκεφθούμε το Ναό του Ουρανού - το μεγαλύτερο αρχαίο αυτοκρατορικό μνημείο, όπου οι αρχαίοι αυτοκράτορες προσεύχονταν για την  ειρήνη και τη συγκομιδή. Γεύμα με δυτική και κινεζική κουζίνα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το Καλοκαιρινό Παλάτι, με το μεγαλύτερο και πιο όμορφο κινεζικό αυτοκρατορικό κήπο, τις περίτεχνες γέφυρες και τη γραφική λίμνη. Η περιοχή των θερινών ανακτόρων, χάρη και στη λίμνη, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Πεκίνο (προαιρετική βραδινή διασκέδαση με ακροβατικό show) 

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στις πολύχρωμες τοπικές αγορές. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια από τις καλύτερες νυχτερινές εξορμήσεις, ένα δίωρο υπερθέαμα με τολμηρούς ακροβάτες, εμπνευσμένο από την κουλτούρα και την ιστορία της Κίνας. Το εντυπωσιακό σκηνικό σε συνδυασμό με τα χολιγουντιανά εφε, τα ακροβατικά και τις εντυπωσιακές φιγούρες, κάνουν το show μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε! Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Πεκίνο (προαιρετική εκδρομή στα ναό Λάμα & τα Hutong) 

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ελεύθερος χρόνος. Για  σήμερα σας προτείνουμε την παρακάτω προαιρετική ολοήμερη εκδρομή: μεταφορά στο ζωολογικό κήπο του Πεκίνου, όπου θα δούμε τα υπέροχα γίγαντιαία pandas. Μετά, θα επισκεφθούμε το ναό Λάμα - Yonghe Temple, με το μυστηριώδες Θιβετιανό ύφος, βουδιστικό ναό. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια θα εξερευνήσουμε τα περίφημα χουτόνγκ, τα απομεινάρια της παλιάς γειτονιάς που εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα γύρω από την Απαγορευμένη Πόλη. Θα περπατήσουμε ανάμεσα στα μικρά γραφικά σοκάκια για να γνωρίσουμε το παραδοσιακό Πεκίνο. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε ένα εργοστάσιο πορσελάνης. Στο δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο σας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε μια τελετή του τσαγιού σε ένα τυπικό Κίνα Tea House. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η - 8η ημέρα: Πεκίνο - Αθήνα

Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος για να κάνετε τις τελευταίες σας αγορές. Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμου. Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος. Άφιξη στην Αθήνα την όγδοη μέρα.


 

Τιμές κατ' άτομο:

 

Δυνατότητα επέκτασης της παραμονής σας στο Πεκίνο.

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

  • Τα πακέτα είναι κοστολογημένα σε συγκεκριμένο ναύλο. Στην περίπτωση που δεν προσφέρονται διαθέσιμες θέσεις, στον κοστολογημένο ναύλο, θα υπάρξει η ανάλογη επιβάρυνση για τον επόμενο διαθέσιμο ναύλο.
  • Τα πακέτα είναι υπολογισμένα με συγκεκριμένη νομισματική ισοτιμία € - $, η οποία ίσχυε την ημέρα που αναρτήθηκε ο τιμοκατάλογος. Το γραφείο μας, σε περίπτωση που υπάρχει σημαντική διαφορά στην ισοτιμία έως την εξόφληση του πακέτου, φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τιμής.
  • Οι τελικές τιμές των φόρων αεροδρομίων διαμορφώνονται με τη κράτηση των εισιτηρίων.
  • Τα διαβατήρια πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημέρα αναχώρησης. Για διαβατήρια άλλων χωρών είναι ευθύνη των ταξιδιωτών να ενημερωθούν για τις απαραίτητες διαδικασίες και προϋποθέσεις.
  • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για ανεξάρτητους ταξιδιώτες με εγγυημένες καθημερινές αναχωρήσεις με αγγλόφωνες ξεναγήσεις και συνδυάζεται με άλλους ανεξάρτητους ταξιδιώτες από άλλες χώρες, έχοντας το πλεονέκτημα να μην ακυρώνονται ποτέ οι ξεναγήσεις.
  • Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν, χωρίς να παραλείπεται κάτι από τα περιλαμβανόμενα.
  • Οι παραπάνω τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους ειδικών γεγονότων.
  • Παραπάνω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε στην Ασία. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο ξενοδοχείο ή διαφορετικός τύπος δωματίου για τα παραπάνω, ζητήστε μας να σας αποστείλουμε την προσφορά μας.

Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
  • Ένα email την εβδομάδα
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Ειδικές προσφορές
  • Νέα και ενημερώσεις
  • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
  • Spam
  • Ψεύτικες προσφορές
  • Μεγάλα ανώφελα emails
  • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά