Loading...

Αεροπορική εκδρομή στο Κράμπι 8 ημέρες / 5 νύχτες (1/11-31/3/16)

Επισκόπηση
Κράμπι 8 ημέρες / 5 νύχτες! Αεροπορικά εισιτήρια με Etihad ή Emirates, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, πρωινό, μεταφορές από & προς το αεροδρόμιο, εκδρομή-κρουαζιέρα σε 4 νησιά με γεύμα!
Περιγραφή

1η - 2η ημέρα: Αθήνα - Κράμπι

Αναχώρηση το μεσημέρι απο το αεροδρόμιο,και πτήση για Κράμπι μέσω ενδιάμεσων σταθμών. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο σε κάποια από τις όμορφες παραλίες. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη επαφή με τον προορισμό. Για το το απόγευμα σας προτείνουμε ενα πακέτο αναζωογόνησης spa στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κράμπι (εκδρομή-κρουαζιέρα σε τέσσερα νησιά με γεύμα)  

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Επωφεληθείτε από αυτή την εκδρομή για να ανακαλύψετε τα 4 νησιά στα ανοικτά του Κράμπι: Phra Nang Cave, Tup Island, Chicken Island και Poda Island. Το ταξίδι θα ξεκινήσει από το ξενοδοχείο και θα σας μεταφέρει στην προκυμαία του ποταμού Krabi. Η πρώτη στάση είναι το νησί Tup, όπου κατά την άμπωτη μια μικρή αμμώδης νησίδα αναδύεται από τα νερά που συνδέει το μεγαλύτερο νησί (Chicken Island) με τα δύο μικρότερα νησιά του Koh Mor και Tup. Aυτό το γραφικό και σε μοναδική εμφάνιση φαινόμενο, αναφέρεται συνήθως ως Talay Waek, που σημαίνει διαιρεμένη θάλασσα. Στο Phra Nang Island βρίσκεται μια από τις πιο γνωστές παραλίες σε όλη την Ασία, και φημίζεται για τις εντυπωσιακες σπηλιές και τους σταλακτίτες. Το Chicken Island έχει πανέμορφες παραλίες με ψιλή λευκή άμμο. Θα έχετε την ευκαιρία να πάτε για κολύμπι ή ψαροντούφεκο, να χαλαρώσετε στην παραλία κάτω από τη σκιά που δημιουργούν οι φοίνικες ή απλά να απολαύσετε τον ήλιο. Αυτή η περιοχή παρουσιάζει  μια μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα τροπικά ψάρια και κοράλλια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κράμπι (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή - κρουαζιέρα στα νησιά Πι-Πι)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και παραλία. Για  σήμερα σας προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή με speed boat στα νησιά Πι Πι (περιλαμβάνεται γεύμα σε τοπικό εστιατόριο). Ανακαλύψτε τους θεαματικούς σχηματισμούς με τα  ασβεστολιθικά πετρώματα του νησιού Phi Phi. Επισκεφθείτε τη Maya Bay, όπου γυρίστηκε η ταινία "Η Παραλία" . Χαλαρώστε και κολυμπηστε στα κρυστάλλινα νερά σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες. Τελευταία στάση σε ένα πανέμορφο νησί με μεγάλη παραλία με λευκή άμμο. Καλό σημείο για οσους θέλουν να χαλαρώσουν στην παραλία ή να πάτε για κολύμπι και ψαροντούφεκο σε έναν ύφαλο του νησιού.  Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η - 6η μέρα: Κράμπι  

Ημέρες ελεύθερες στη διάθεσή σας για να απολαύσετε αυτόν τον όμορφο τροπικό παράδεισο.  Η πόλη Krabi στη νότια Ταϋλάνδη είναι εξαιρετική αφετηρία για να εξερευνήσετε την ομώνυμη περιφέρεια, μια περιοχή με πλούσια βλάστηση με ζούγκλες, ασβεστολιθικά βράχια και ειδυλλιακά νησάκια στα ανοικτά της θάλασσας Άνταμαν. Μέσα στο κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής, το Wat Tham Seua, το ναό του σπηλαίου της τίγρης, είναι κρυμμένος ένας μικρός βουδιστικός ναός, που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα από τους ντόπιους μοναχούς. Από την αποβάθρα δίπλα στο ποτάμι μπορούν να ξεκινήσουν οι ταξιδιώτες με φέρι μποτ και άλλα σκάφη για τα καλύτερα σημεία για κατάδυση με φιάλη ή αναρρίχηση σε βράχους, αλλά και για τις καλύτερες παραλίες με την καταλευκή άμμο κατα μήκος της ακτής. Διανυκτέρευση.

7η - 8η ημέρα: Κράμπι - Αθήνα

Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος για να κάνετε τις τελευταίες σας αγορές ή για μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου . Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμου. Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος. Άφιξη στην Αθήνα την 8η μέρα.


 

Τιμές κατ' άτομο:

 

Δυνατότητα επέκτασης της παραμονής σας στο Κράμπι.
Φόροι αεροδρομίου: 350€

Επιβάρυνση για πτήσεις με Emirates 35€ το άτομο για αναχωρήσεις 11/7-9/8. 

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

  • Τα πακέτα είναι κοστολογημένα σε συγκεκριμένο ναύλο. Στην περίπτωση που δεν προσφέρονται διαθέσιμες θέσεις, στον κοστολογημένο ναύλο, θα υπάρξει η ανάλογη επιβάρυνση για τον επόμενο διαθέσιμο ναύλο.
  • Τα πακέτα είναι υπολογισμένα με συγκεκριμένη νομισματική ισοτιμία € - $, η οποία ίσχυε την ημέρα που αναρτήθηκε ο τιμοκατάλογος. Το γραφείο μας, σε περίπτωση που υπάρχει σημαντική διαφορά στην ισοτιμία έως την εξόφληση του πακέτου, φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τιμής.
  • Οι τελικές τιμές των φόρων αεροδρομίων διαμορφώνονται με τη κράτηση των εισιτηρίων.
  • Τα διαβατήρια πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημέρα αναχώρησης. Για διαβατήρια άλλων χωρών είναι ευθύνη των ταξιδιωτών να ενημερωθούν για τις απαραίτητες διαδικασίες και προϋποθέσεις.
  • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για ανεξάρτητους ταξιδιώτες με εγγυημένες καθημερινές αναχωρήσεις με αγγλόφωνες ξεναγήσεις και συνδυάζεται με άλλους ανεξάρτητους ταξιδιώτες από άλλες χώρες, έχοντας το πλεονέκτημα να μην ακυρώνονται ποτέ οι ξεναγήσεις.
  • Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν, χωρίς να παραλείπεται κάτι από τα περιλαμβανόμενα.
  • Οι παραπάνω τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους ειδικών γεγονότων.
  • Παραπάνω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε στην Ασία. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο ξενοδοχείο ή διαφορετικός τύπος δωματίου για τα παραπάνω, ζητήστε μας να σας αποστείλουμε την προσφορά μας.

Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
  • Ένα email την εβδομάδα
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Ειδικές προσφορές
  • Νέα και ενημερώσεις
  • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
  • Spam
  • Ψεύτικες προσφορές
  • Μεγάλα ανώφελα emails
  • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά