Αεροπορική εκδρομή στις Μαλδίβες - Paradise Island Resort & Spa

8 ημέρες / 5 νύχτες
Μακρινά ταξίδια

Αεροπορική εκδρομή στις Μαλδίβες - Paradise Island Resort & Spa

Τιμή ατόμου από
933
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Μαλδίβες 8 ημέρες / 5 νύχτες! Αεροπορικά εισιτήρια με Turkish, διαμονή στο Paradise Island Resort & Spa 4* superior σε δωμάτιο δίκλινο τύπου superior beach bungalow. Διατροφή και παροχές All Inclusive, μεταφορές από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα! Early Booking. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
Περιγραφή

Το Paradise Island Resort & Spa 4* superior βρίσκεται στο Lankanfinolhu North Island Maldives. H πρόσβαση στο νησί γίνεται με ταχύπλοο και είναι 20 λεπτά.

Ένα απομονωμένο νησί με κατάλευκες παραλίες, μια υπέροχη λιμνοθάλασσα με βαθιά μπλε και γαλαζοπράσινα νερά και πλούσια τροπική βλάστηση. Ένα δίκτυο πλακόστρωτων μονοπατιών διασχίζει τους καταπράσινους χώρους, συνδέοντας τα παραθαλάσσια καταλύματα, γκουρμέ εστιατόρια, αθλητικές εγκαταστάσεις και ένα εμπνευσμένο σπα. Αυτό είναι το Paradise Island Resort & Spa - ένα πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες για αξέχαστες εμπειρίες.

Ενδεικτικό πρόγραμμα

1η - 2η ημέρα: Αθήνα - Μαλδίβες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και ολονύκτια πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για τις Μαλδίβες. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο επιλεγμένο νησί-ξενοδοχείο σας. Η μεταφορά από το Μάλε στα διάφορα νησάκια γίνεται με ταχύπλοο ή υδροπλάνο. Στα πιο μακρινα νησιά με εσωτερική πτήση και στη συνέχεια με ταχύπλοο σκάφος. Ημέρα ελεύθερη για μια πρώτη γνωριμία με την τροπική ομορφιά της περιοχής. Για το απόγευμα σας προτείνουμε ενα πακέτο αναζωογόνησης Spa στο ξενοδοχείο σας.

3η - 6η μέρα: Μαλδίβες

Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσετε τις διακοπές σας. Οι πιο δραστήριοι θα ευχαριστηθείτε τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά που προκαλούν κάθε επισκέπτη να βουτήξει και ο πλούσιος θαλάσσιος κόσμος θα σας δελεάσει να δοκιμάσετε την εμπειρία των καταδύσεων στις παγκοσμίου φήμης παραλίες τους.Τα περισσότερα ξενοδοχεία στις Μαλδίβες διαθέτουν εγκαταστάσεις spa, γυμναστηρίων, και πολυτελών εστιατορίων τόσο με Ευρωπαϊκή όσο και με Ασιατική κουζίνα, άκρως καλοκαιρινή, καθώς κυρίως στηρίζεται στα θαλασσινά.

7η - 8η μέρα: Μαλδίβες - Αθήνα

Πρωινό ελεύθερο για μια τελευταία βoυτιά στη θάλασσα. Ανάλογα την πτήση θα μεταφερθούμε με ταχύπλοο, απο το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την πτήση μας για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Τιμοκατάλογος 2020-2021 (1/11/20-30/4/21)
Περίοδος 2κλινο / All Inclusive / Superior Beach Room EXTRA διανυκτέρευση
1-30/11/20 933 € 83 €
1-27/12/20 957 € 88 €
28/12/20-6/1/21 1445 € 186 €
7/1/21-31/3/21 1165 € 130 €
1-30/4/21 1052 € 107 €

EARLY BOOKING: Κάντε την κράτηση σας έως 31/10/2020 και ταξιδέψτε έως 30/4/2021 σε ειδική προνομιακή τιμή!

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια με Turkish Airlines

 • 5 διανυκτερεύσεις σε Superior Beach Bungalow

 • Παροχές All Inclusive (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό)

 • Μεταφορες από/προς το αεροδρόμιο

 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ταξιδιωτική

Δεν περιλαμβάνονται:

 • φόροι αεροδρομίων 395€

 • ατομική ασφαλιστική κάλυψη

 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

Σημειώσεις:

 • Κάντε την κράτηση σας έως 31/10/2020 και ταξιδέψτε έως 30/4/2021 σε ειδική προνομιακή τιμή!

 • Οι αεροπορικοί ναύλοι με τους οποίους έχουν υπολογισθεί οι τιμές των πακέτων είναι ειδικοί και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων σε κάθε ημερομηνία.

 • Όλες οι τιμές είναι κατ' άτομο και έχουν υπολογισθεί με βάσει τις νομισματικές ισοτιμίες, καθώς και τις τιμές ξενοδοχείων και αεροπορικών ναύλων που ισχύουν την ημέρα έκδοσης του τιμοκαταλόγου. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων η εταιρία μας φέρει δικαίωμα ανάλογης αναπροσαρμογής των τιμών. Oποιαδήποτε διαφορά ναύλου, λόγω διαθεσιμότητας, αεροπορικών θέσεων επιβαρύνει τον πελάτη.

 • Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση από τον αεροπορικό ναύλο και ενδεχομένως και από το ξενοδοχείο.

 • Τρίκλινα δωμάτια δεν υφίστανται και δεν συνιστώνται καθώς ουσιαστικά είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη.

 • Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking).

 • Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα περιλαμβάνεται Ασφάλεια Αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

 • Για την επικύρωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή ύψους 30% επί του συνόλου. Εξόφληση 15 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού. Εάν έχετε καταβάλει προκαταβολή ή έχετε εξοφλήσει και χρειαστεί ακύρωση λόγω COVID19 θα γίνει μετάθεση του ταξιδιού σε μεταγενέστερη ημερομηνία σε συννενόηση μαζί σας, για μελλοντική χρήση.

 • Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην ισχύουσα τιμή πετρελαίου. Οποιαδήποτε αλλαγή στον επίναυλο καυσίμων επιφέρει ανάλογη προσαύξηση της τιμής των φόρων. Το τελικό κόστος των φόρων αεροδρομίων επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

Φωτογραφίες
7
Ώρες χαλάρωσης στις Μαλδίβες!
7
Paradise Island Resort & Spa 4* superior, Μαλδίβες
7
Paradise Island Resort & Spa 4* superior, Μαλδίβες
7
Paradise Island Resort & Spa 4* superior, Μαλδίβες
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00