Loading...

Αεροπορική εκδρομή στην Μπανγκόκ 8 ημέρες / 5 νύχτες (έως 31/10/2016)

Επισκόπηση
Μπανγκόκ 8 ημέρες / 5 νύχτες! Αεροπορικά εισιτήρια με Emirates ή Qatar, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, πρωινό, μεταφορά από & προς το αεροδρόμιο, ξενάγηση στην πόλη, τους ναούς της Μπανγκόκ & στο Μεγάλο Παλάτι!
Περιγραφή

​ 1η - 2η ημέρα: Αθήνα - Μπανγκόκ

Αναχώρηση για την Μπανγκόκ με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ημέρα ελεύθερη για ξεκούραση. Σας προτείνουμε ενα πακέτο αναζωογόνησης spa στο ξενοδοχείο σας ή να κάνετε μια κοντινή βόλτα στην πιο κεφάτη μεγαλούπολη της Νοτιαανατολικής Ασίας. Μην ξεχνάτε ότι η πόλη προσφέρει ευκαιρίες για αγορές και παζάρια.Το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο σε τοπικό εστιατόριο με παραδοσιακούς Ταϋλανδέζικους χορούς. Διανυκτέρευση .

3η ημέρα: Μπανγκόκ (ξενάγηση στην πόλη,  τους ναούς & το Μεγάλο Παλάτι)

Μετά το πρωινό, θα ξεκινήσουμε την πρώτη γνωριμία με την πόλη των Αγγέλων, την Μπανγκόκ. Πανοραμική επίσκεψη στην τσάινα τάουν και ξενάγηση σε 3 από τα πιο ασυνήθιστα βουδιστικά τέμπλα, το ναό Trimitr, όπου θα δούμε το Χρυσό Βούδα φτιαγμένο από 5 τόνους χρυσό, το ναό Po, το μεγαλύτερο της πόλης με τον τεράστιο Κοιμώμενο και τέλος το λευκό μαρμάρινο ναό με το Μαρμαρένιο Βούδα. Συνεχίζουμε την εκδρομή με επίσκεψη στο Μεγάλο Παλάτι, το πιο σημαντικό αξιοθέατο της Μπανγκόκ, όπου θα απολαύσουμε την αίγλη του παλιού παλατιού και την ιεροσύνη του Σμαραγδένιου Βούδα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μπανγκόκ (προαιρετική εκδρομή - κρουαζιέρα στην Αγιούταγια)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και οδική αναχώρηση από την Μπανγκόκ με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν για την παλιά πρωτεύουσα του Σιαμ. Κατα τη διαδρομή θα επισκεφθούμε το Θερινό Παλάτι του βασιλιά Rama V, ενα μείγμα ταϋλανδέζικης, κινέζικης και γοτθικής αρχιτεκτονικής. Άφιξη στην Ayutthaya, μια Πόλη Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Επίσκεψη στο Wat Mahatad, το βασιλικό μοναστήρι, που χρησίμευσε ως κατοικία του ανώτατου μοναχού & το Wat Phrasrisanphet, το μεγαλύτερο και τον πιο σημαντικό ναό, που χρησιμοποιήθηκε ως ένα αστικό μέγαρο, με το χάλκινο Βούδα. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο κρουαζιερόπλοιο μας για το δρόμο της επιστροφής. Πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ με μια επιλογή από ανατολίτικη και δυτική κουζίνα, ενώ μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο στις όχθες του ποταμού των Βασιλέων. Απολαύστε το συναρπαστικό τοπίο κατά μήκος του ποταμού Chao Phraya και ολοκληρώστε την αξέχαστη εμπειρία της εκδρομής. Επιστροφή με το κρουαζιερόπλοιο στην Μπανγκόκ. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μπανγκόκ (προαιρετική εκδρομή στην πλωτή αγορά Damnoen Saduak)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στην πλωτή αγορά και τον Κήπο των Ρόδων. Σήμερα θα κατευθυνθούμε εκτός πόλης προς την περιοχή Ratchaburi, γνωστή για τις παραδοσιακές πλωτές φρουταγορές της. Εξερευνήστε το φημισμένο Κήπο των Ρόδων, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντά μεταξύ άλλων ένα γεμάτο δράση αγώνα Muay Thai, επίδειξη αρχαίας Ταϋλανδέζικης ξιφασκίας καθώς και παραδοσιακούς χορούς από φυλές της Ταϋλάνδης. Παρέχεται γεύμα δυτικού τύπου σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Μπανγκόκ (προαιρετική εκδρομή στον ποταμό Κβάι)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στην επαρχία Kanchanaburi, με τη διάσημη γέφυρα του ποταμού Κβάι. Χιλιάδες αιχμάλωτοι το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής της σιδηροδρομικής γραμμής Ταϋλάνδης - Βιρμανίας. Θα επισκεφθούμε το μουσείο σιδηροδρόμων, το πολεμικό μουσείο και θα απολαύσετε μια βόλτα με παραδοσιακό πλοίο κατά μήκος του ποταμού Maeklong. Μετά το μεσημεριανό γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο, θα επιβιβαστούμε στο τοπικό τρένο για τη συναρπαστική διαδρομή κατά μήκος της ξύλινης γέφυρας, προσφέροντας την εκπληκτική θέα κατά μήκος του ποταμού Κβάι. Επιστροφή στην Μπανγκόκ αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

7η - 8η ημέρα: Μπανγκόκ - Αθήνα

Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος. Σας προτείνουμε μια βόλτα στις πολύχρωμες τοπικές αγορές, όπου οι κάτοικοι πωλούν τα προϊόντα τους. Εδώ θα βρείτε όλα τα είδη απο όμορφα χειροτεχνήματα, ντόπια φρούτα, λουλούδια, έργα τέχνης, γλυπτά από ξύλο, κεραμικά, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και κοσμήματα. Αργά το βράδυ, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμου. Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος. Άφιξη στην Αθήνα την όγδοη μέρα.


 

Τιμές κατ' άτομο:

 

Δυνατότητα επέκτασης της παραμονής σας στη Μπανγκόκ.
Επιβάρυνση για πτήσεις με Emirates 35€ το άτομο για αναχωρήσεις 11/7-9/8. 

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

  • Τα πακέτα είναι κοστολογημένα σε συγκεκριμένο ναύλο. Στην περίπτωση που δεν προσφέρονται διαθέσιμες θέσεις, στον κοστολογημένο ναύλο, θα υπάρξει η ανάλογη επιβάρυνση για τον επόμενο διαθέσιμο ναύλο.
  • Τα πακέτα είναι υπολογισμένα με συγκεκριμένη νομισματική ισοτιμία € - $, η οποία ίσχυε την ημέρα που αναρτήθηκε ο τιμοκατάλογος. Το γραφείο μας, σε περίπτωση που υπάρχει σημαντική διαφορά στην ισοτιμία έως την εξόφληση του πακέτου, φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τιμής.
  • Οι τελικές τιμές των φόρων αεροδρομίων διαμορφώνονται με τη κράτηση των εισιτηρίων.
  • Τα διαβατήρια πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημέρα αναχώρησης. Για διαβατήρια άλλων χωρών είναι ευθύνη των ταξιδιωτών να ενημερωθούν για τις απαραίτητες διαδικασίες και προϋποθέσεις.
  • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για ανεξάρτητους ταξιδιώτες με εγγυημένες καθημερινές αναχωρήσεις με αγγλόφωνες ξεναγήσεις και συνδυάζεται με άλλους ανεξάρτητους ταξιδιώτες από άλλες χώρες, έχοντας το πλεονέκτημα να μην ακυρώνονται ποτέ οι ξεναγήσεις.
  • Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν, χωρίς να παραλείπεται κάτι από τα περιλαμβανόμενα.
  • Οι παραπάνω τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους ειδικών γεγονότων.
  • Παραπάνω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε στην Ασία. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο ξενοδοχείο ή διαφορετικός τύπος δωματίου για τα παραπάνω, ζητήστε μας να σας αποστείλουμε την προσφορά μας.

Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
  • Ένα email την εβδομάδα
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Ειδικές προσφορές
  • Νέα και ενημερώσεις
  • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
  • Spam
  • Ψεύτικες προσφορές
  • Μεγάλα ανώφελα emails
  • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά