Loading...

Αεροπορική εκδρομή στην Μπανγκόκ 8 ημέρες / 5 νύχτες (έως 31/10/14)

Επισκόπηση
Μπανγκόκ 8 ημέρες / 5 νύχτες με Emirates μέσω Ντουμπάι ή με Egyptair μέσω Καΐρου! Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, πρωινό, μεταφορά από & προς το αεροδρόμιο, ξενάγηση στην πόλη & τους ναούς της Μπανγκόκ!
Περιγραφή

Με πληθυσμό πάνω από 8 εκατομμύρια, η πρωτεύουσα της Ταϋλάνδης, η Μπανγκόκ είναι μία από τις πιο εξωτικές πόλεις του κόσμου, ένα απίστευτο μείγμα της παράδοσης και του μοντέρνου. Η πρώτη εντύπωση από την Μπανγκόκ είναι η πυρετώδης κυκλοφορία και οι πανύψηλοι ουρανοξύστες. Σύντομα όμως ο επισκέπτης ανακαλύπτει τη λάμψη μίας αρχαίας παράδοσης με αναρίθμητους εκθαμβωτικούς ναούς και βασιλικά ανάκτορα, ξεκινώντας από το σημαντικότερο μνημείο της χώρας, το Ναό του Σμαραγδένιου Βούδα ένα κράμα Ασιατικής και Ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής, το Ναό του Χρυσού Βούδα που ζυγίζει 5,5 τόνους, το Μεγάλο Ανάκτορο και το Βασιλικό Μέγαρο Βίνανμεκ και καταλήγοντας στα παραδοσιακής Ταϋλανδέζικης αρχιτεκτονικής ανάκτορα Σουάν Πακάρντ και το σπίτι Τζίμ Τόμσον.

Αργά ή γρήγορα θα βρείτε τον εαυτό σας να περιφέρεται στις ανοιχτές λαϊκές αγορές της Μπανγκόκ, στα κανάλια του ποταμού Τσάο Πράγια και την πλωτή αγορά Νταμνερσαντουάκ. Όμως η Μπανγκόκ είναι και μία πόλη με υπερσύγχρονα εμπορικά κέντρα που προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες για ψώνια καθώς και πολυάριθμα εστιατόρια με κουζίνες για όλα τα γούστα. Η νυχτερινή ζωή της Μπανγκόκ είναι ένας από τους λόγους που την κάνουν ξεχωριστή γι΄αυτούς που ψάχνουν τη δίχως όρια διασκέδαση.

Δεν θα παραλείψετε να επισκεφθείτε την παλιά πρωτεύουσα Αγιούταγια, που πλέον έχει χαρακτηριστεί μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και εμπνέει κάθε επισκέπτη με το μεγαλείο και την ομορφιά της. Νοτιοδυτικά της Μπανγκόκ απλώνονται ο γραφικοί ποταμοί Κβάι και Κανχαναμπούρι ενώ με ελάχιστο χρόνο οδήγησης φτάνει κανείς στις εξωτικές παραλίες της Πατάγια και Ραγιόνγκ. 

Φαγητό
Δοκιμάστε τις έντονες γεύσης της πικάντικης ταϋλανδέζικης κουζίνας, στα εστιατόρια Klang Soi στην οδό Sukhumvit και Silom Village στην οδό Silom. Πολύ καλή κινέζικη κουζίνα θα βρείτε στα εστιατόρια China Town στο ξενοδοχείο Dusit Thani και Chao-Sua στο World Trade Center καθώς και ινδική κουζίνα στο εστιατόριο Himali Cha Cha στην οδό New.

Διασκέδαση
Αξέχαστη θα σας μείνει η επίσκεψη στην περιοχή Patpong, μία περιοχή που θα βρείτε και θα δείτε τα πάντα. Μόλις πέσει η νύχτα, πάγκοι ξεφυτρώνουν στους δρόμους και στήνεται το περίφημο Night Bazar, με αντικείμενα ταϋλανδέζικης τέχνης, μέχρι τα γνωστά Sex Show της Μπανγκόκ, που να σημειώσουμε είναι νόμιμες δραστηριότητες και αποτελούν μέρος της όλης νυχτερινής διασκέδασης. Μια από τις μεγαλύτερες attraction της ταϋλανδέζικης νύχτας που πρέπει να παρακολουθήσετε είναι το Druc Show στο Calypso club, που είναι ένα είδος καλλιστείων τραβεστί. Αργότερα μπορείτε να απολαύσετε ποτό, χορό και μουσική στα Eight Bells Bar στο ξενοδοχείο Royal Orchid Sheraton, Imageries στην Sukhumvit 24, και Riva’s στο ξενοδοχείο Sheraton Grande Sukhumvit.  Μία διαφορετική πρόταση από τις άλλες είναι το Medical Massage. Απολαύστε το αυθεντικό ταϋλανδέζικο massage από κορυφαίους επαγγελματίες του είδους.

Αγορές
Οι περιοχές Siam Square, Patunwam, Sukhumvit είναι τα εμπορικότερα σημεία της ταϋλανδέζικης πρωτεύουσας με τα περισσότερα καταστήματα και εμπορικά κέντρα γνωστά για το πολύ καλό μετάξι, τα μαργαριτάρια και τους πολύτιμους λίθους. Η Μπανγκόκ, επίσης, είναι γνωστή για τις πολύ καλές απομιμήσεις ρούχων και τα πανέμορφα ξυλόγλυπτα.

Κλίμα 
Τροπικό με μεγάλο βαθμό υγρασίας και μέση θερμοκρασία 28ο C. Στη Μπανγκόκ οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 17ο C το Δεκέμβρη μέχρι 38ο C τον Απρίλιο και Μάιο. Η Ταϋλάνδη έχει τρεις εποχές, το καλοκαίρι (Μάρτιο έως Ιούνιο), την περίοδο των βροχών (Ιούλιο έως Οκτώβριο) και το χειμώνα (Νοέμβριο έως Φεβρουάριο). 

Νόμισμα
Επίσημο νόμισμα το baht που υποδιαιρείται σε 100 satang, και η ισοτιμία  με το Ευρώ είναι 1 € = 40 baht περίπου.   

Γλώσσα
Επίσημη γλώσσα είναι η Τάι, ενώ διαδεδομένα είναι και τα Κινέζικα. Μπορείτε όμως να συνεννοηθείτε άνετα και στα Αγγλικά.

Ώρα
Η διαφορά ώρας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ταϋλάνδη είναι το χειμώνα 5 ώρες και το καλοκαίρι 4 ώρες. Όταν στην Ταϋλάνδη είναι 16:00 μ.μ στην Ελλάδα είναι περίπου 12:00 το μεσημέρι.

Κουζίνα
Η βάση της Ταϋλανδέζικης κουζίνας είναι λαχανικά και χορταρικά, αρκετά πικάντικα και καυτερά. Στην Ταϋλάνδη όμως θα βρείτε και πολλά καλά Ιταλικά εστιατόρια, αφού οι Ταϋλανδοί αγαπούν ιδιαίτερα την Ιταλική κουζίνα. Καλό, επίσης είναι να πίνετε εμφιαλωμένο νερό.

Μετακινήσεις 
Γίνονται με ταξί ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο όμως η φθηνότερη λύση για τις κοντινές αποστάσεις, είναι τα τρίκυκλα ¨Τουκ-Τουκ¨ όπου μπορείτε να παζαρέψετε την τιμή.

Ρεύμα
220 βολτ

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο έως 31/10/14...

... για τα παρακάτω ξενοδοχεία:

Nantra Hotel Ploenchit 3*... από 365€
Narai Hotel Silom 3* Superior... από 415€ 
Chaophya Park Hotel & Spa 4*... από 435€
Centara Watergate Pavillion Hotel 4*... από 460€
The Aetas Lumpini 4* Superior... από 470€
Holiday Inn Silom 4* Superior... από 485€
Anantara Bangkok Sathorn Hotel 4* Superior... από 500€
Ramada Plaza Menam Riverside 4* Superior... από 505€
Radisson Blu Plaza Bangkok 5*... από 515€
Amari Watergate Bangkok 5*... από 520€
The Metropolitan Bangkok Hotel 5*... από 540€
Anantara Bangkok Riverside Resort & Spa 5*... από 565€
Royal Meridien Plaza Athenne Bangkok 5*... από 575€
The Conrad Hotel Bangkok 5*... από 615€
Shangri-La Hotel Bangkok 5*... από 660€
Banyan Tree Bangkok 5*... από 670€
The Sukhothai Bangkok Hotel 5*... από 710€
The Peninsula Bangkok 5*... από 765€
Mandarin Oriental Bangkok 5*... από 1180€

Εκδρομές:

Πλωτή Αγορά - Ναός της Αυγής
Ξενάγηση στη γοητευτική πλωτή αγορά, όπου θα δούμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και θα απολαύσουμε τη μοναδική ατμόσφαιρα που υπάρχει στα κανάλια, με τους παραδοσιακούς μικροπωλητές μέσα στις γραφικές βάρκες να συναλλάσσουν τις πολύχρωμες πραμάτειες τους. Στη συνέχεια θα περάσουμε από τη φάρμα των κροκοδείλων και θα καταλήξουμε στον ογκώδη Ναό της Αυγής.

Παλιά Ανάκτορα - Ναός Χρυσού Βούδα
Επίσκεψη στα Παλιά Ανάκτορα, το Ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, και τη φημισμένη μικρογραφία του Ναού Ανκόρ. Στην επιστροφή θα θαυμάσουμε το μεγαλείο του παλαιού Σιάμ, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τον πλούσιο διάκοσμο φτάνοντας τέλος στο μοναδικό Ναό του Χρυσού Βούδα που ζυγίζει 5,5 τόνους.

Αγιούταγια
Επίσκεψη στην παλιά πρωτεύουσα του Σιάμ, την Αγιούταγια. Μέσα από μία θαυμάσια διαδρομή θα θαυμάσουμε τα ερείπια της παλιάς πόλης και θα μάθουμε πολλά για την πλούσια σε ιστορία Ταϋλάνδη. Στην επιστροφή μας με το παραδοσιακό ποταμόπλοιο θα γευθούμε το φαγητό μας έχοντας για ντεκόρ μοναδικές ζωντανές εικόνες.

Ποταμός Κβάι
Επίσκεψη στο θρυλικό ποταμό Κβάι και στη γέφυρα που γυρίστηκε η ομώνυμη ταινία.

Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
  • Ένα email την εβδομάδα
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Ειδικές προσφορές
  • Νέα και ενημερώσεις
  • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
  • Spam
  • Ψεύτικες προσφορές
  • Μεγάλα ανώφελα emails
  • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά