Loading...

Αεροπορική εκδρομή στην Ινδονησία 13ημ./10 νύχτες κωδ. 20P3

Επισκόπηση
Ινδονησία 13 ημέρες / 10 νύχτες με Thai Airways και αναχώρηση κάθε Δευτέρα! Τζακάρτα - Μπογκόρ - Μπαντούγκ - Γιοτζακάρτα - Μπαλί - Κινταμάνι! Διανυκτερεύσεις: 2 Τζακάρτα - 2 Μπαντούγκ - 2 Γιοτζακάρτα - 4 Μπαλί
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Τζακάρτα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος 2 ώρες πριν την αναχώρηση και πτήση για Τζακάρτα με ενδιάμεσο σταθμό. Διανυκτέρευση εν πτήση.

2η ημέρα: Τζακάρτα

Άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο Soekarno-Hatta της Τζακάρτα, συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του γραφείου μας, μεταφορά στην πόλη, άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Υπόλοιπο μέρας ελεύθερο στη διάθεσή σας για μιά πρώτη γνωριμία με την πόλη.

3η ημέρα: Τζακάρτα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο κι εν συνεχεία ολοήμερη ξενάγηση στην πόλη. Θα δούμε το Εθνικό Μουσείο (κλειστό τη Δευτέρα), το Εθνικό μνημείο, το παλιό λιμάνι Sunda Kelapa, την πλατεία Fatahillah στην παλιά πόλη, το ανάκτορο Merdeka (εξωτερικά), το τζαμί Istiqlal, τον καθεδρικό ναό, κ.α. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Τζακάρτα - Μπογκόρ - Μπαντούγκ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για το Μπογκόρ. Φθάνοντας θα επισκεφθούμε τους Βοτανικούς κήπους, που καταλαμβάνουν το κέντρο της πόλης καλύπτοντας μία έκταση 87 εκταρίων. Εν συνεχεία κατευθυνόμαστε στο Πουντσάκ με στάση καθ’ οδόν στο Safari Park, όπου άγρια ζώα από ολόκληρο τον κόσμο ζουν ελεύθερα στα 55 εκτάριά του. Μεταξύ των ζώων υπάρχουν ορισμένα σπάνια είδη, όπως οι βούβαλοι Ανόα και ρινόκεροι. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας ανεβαίνοντας σταθερά και διασχίζοντας τις καταπράσινες από τσάι φυτείες, έχοντας στο βάθος σαν σκηνικό τα όρη Γκέντε και Πανγκράνγκο. Φθάνουμε στο Μπαντούγκ, τακτοποίηση, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μπαντούγκ

Μετά το πρόγευμα περνάμε από το Λεμπάνγκ διασχίζοντας τις έφορες καλλιεργήσιμες περιοχές του με χωράφια και πλούσιες σοδειές και φτάνουμε στον κρατήρα Τανγκουμπάν Περαχού, τον πλέον εύκολα προσβάσιμο κρατήρα ηφαιστείου στην Ινδονησία, όπου πριν επιστρέψουμε στο Μπαντούγκ θα επισκεφθούμε τις θερμές πηγές στο Σιάτερ. Το απόγευμα επισκεπτόμαστε ένα εστιατόριο, που βρίσκεται ψηλά στην πλευρά του βουνού, όπου θα έχουμε δείπνο, θαυμάζοντας την εκπληκτική θέα της φωτισμένης πόλης Μπαντούγκ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Μπαντούγκ - Γιοτζακάρτα

Μετά το πρόγευμα μεταφορά στο σιδηροδρομικό σταθμό και αναχώρηση για Γιοτζακάρτα, σε κλιματιζόμενο κουπέ, περνώντας μέσα από τα θαυμάσια τοπία των υψίπεδων, αλλά και των πεδιάδων της Ιάβας. Το απόγευμα φθάνουμε στη Γιότζια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε μόνοι σας την πόλη, διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Γιοτζακάρτα

Πρόγευμα κι αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας αρχίζοντας με επίσκεψη στο ναό Μπορομπουτούρ, το μεγαλειοδέστερο όλων των Ινδονησιακών μνημείων, περίπου 1.200 ετών και μεγαλύτερο Βουδιστικό ναό παγκοσμίως. Με το πέρασμα των αιώνων θάφτηκε κάτω από την ηφαιστειακή τέφρα και την βλάστηση της ζούγκλας. Εν συνεχεία επισκεπτόμαστε το ναό Μεντούτ, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και κατόπιν επιστρέφουμε στην πόλη αρχίζοντας την ξενάγησή της. Θα δούμε το βασιλικό ανάκτορο του Σουλτάνου, την αγορά των πτηνών, το φρούριο Ταμάν Σάρι, το εργαστήρι κατασκευής μπατίκ, το αργυροχοΐο Κοταγκέντε κι ένα εργαστήρι κατασκευής δερμάτινων μαριονετών. Το απόγευμα αναχώρηση με άμαξα Αντόγκ για το δείπνο κι εν συνεχεία την παράσταση του μπαλέτου Ραμαγιάνα στην Παρουβισάτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Γιοτζακάρτα - Ντενπασάρ

Πρόγευμα κι ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό ναό του 9ου αιώνα Πραμπανάν, όπου ή αποκατάστασή του έχει επανορθώσει αιώνες παραμέλησης και τελικά σήμερα ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει την έξοχη συμμετρία και τον πλούτο των γλυπτών. Εν συνεχεία μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ντενπασάρ στο Μπαλί. Φθάνοντας στο αεροδρόμιο Νγκουράχ Ράϊ του Ντενπασάρ συναντάμε τον αντιπρόσωπο του γραφείου και μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Μπαλί

Πρόγευμα και ολόκληρη η μέρα ελεύθερη για να την εκμεταλλευθείτε όπως εσείς θέλετε στο εξωτικό αλλά και πιο κοσμοπολίτικο νησί του Ινδικού Ωκεανού.

10η ημέρα: Κινταμάνι

Πρόγευμα κι αμέσως αναχώρηση για το Μπατού Μπουλάν, όπου θα παρακολουθήσουμε τους χορούς Μπαρόνγκ και Κρις, γραφικές απεικονίσεις της αιώνιας μάχης μεταξύ καλού και κακού. Συνεχίζουμε επισκεπτόμενοι το Τσελούκ (πατρίδα των χρυσοχόων κι αργυροχόων), το χωριό των τεχνητών σκαλιστής μάσκας Μας και το Ουμπούντ, το μέρος των καλλιτεχνών και ζωγράφων. Θα σταματήσουμε επίσης στη σπηλιά των ελεφάντων, το ναό της ιερής πηγής Τίρτα Εμπούλ στο Ταμπάκ. Το πλέον σημαντικό μέρος ολόκληρου του γύρου μας είναι το ηφαίστειο Μπατούρ με την μοναδική ομώνυμη λίμνη του. Τελευταία στάση μας θα είναι στο ναό Κέτεν στην πόλη Μπάγκλι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

11η ημέρα: Μπαλί

Ολόκληρη μέρα ελεύθερη μόνο με πρόγευμα. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στην παραλία Τζιμπαράν για ένα ρομαντικό δείπνο με θαλασσινά υπό το φως των κεριών και με την συνοδεία των ήχων των κυμάτων της θάλασσας.

12η ημέρα: Μπαλί - Αθήνα

Μετά το πρόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

13η ημέρα: Αθήνα

Μέσω ενδιάμεσης πόλης άφιξη στην Αθήνα. Τιμές κατ' άτομο: 
 

 

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

Ημέρα Δρομολόγιο  Πτήση  Αναχ.  Άφιξη  Διάρκεια πτήσης 
Δευτέρα Αθήνα - Μπανγκόκ  TG 947  16:15  06:05  9,5 ώρες 
Τρίτη Μπανγκόκ - Τζακάρτα  TG 433  08:00  11:35  3,35 ώρες 
Δευτέρα Γιοτζακάρτα - Ντενπασάρ  GA 254  20:00  22:15  1,15 ώρες
Παρασκευή Ντενπασάρ - Μπανγκόκ  TG 432  16:20  19:30  4,10 ώρες 
Σάββατο Μπανγκόκ - Αθήνα  TG 946  00:35  07:25  10,50 ώρες 

 • Οι τιμές βασίζονται στην ελάχιστη συμμετοχή των 2 πληρωτέων ατόμων σε περίπτωση μεμονωμένων πελατών. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαυξήσει το κόστος του πακέτου ή να ακυρώσει την εκδρομή.
 • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη τρίτου πτυσσόμενου κρεβατιού και καλό θα είναι να μην επιλέγονται από τρεις ενήλικες.
 • Για την έκδοση της Βίζας τα διαβατήριά σας πρέπει να έχουν ισχύ 6 μήνες. Χρειάζεται φωτοτυπία του διαβατηρίου 12 ημέρες πριν την αναχώρηση (ονοματεπώνυμο διαβατηρίου με λατινικά στοιχεία, αριθμός διαβατηρίου, εθνικότητα, ημερομηνία έκδοσης και λήξης διαβατηρίου).
 • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να τροποποιηθεί μόνο σε περίπτωση δυσχερειών που μπορούν να προκληθούν από απρόβλεπτα γεγονότα, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απεργίες ή άλλες καταστάσεις ανωτέρας βίας.

Οι τιμές έχουν υπολογισθεί σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές των ανωτέρω υπηρεσιών που ισχύουν κατά την ημερομηνία κοστολόγησης της συγκεκριμένης εκδρομής (03/05/11) και υπόκεινται σε αλλαγή, σε περίπτωση αύξησης φόρων αεροδρομίων, αύξησης αεροπορικού ναύλου, επιβάρυνσης καυσίμων, πρόσθετης ταξιδιωτικής ασφάλειας, αύξησης εισόδων αρχαιολογικών χώρων και διαφοροποίησης νομισματικής ισοτιμίας για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Οι παραπάνω λόγοι δεν αποτελούν αιτία για την ακύρωση της εκδρομής χωρίς τις σχετικές επιβαρύνσεις.

Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά