Loading...

Αεροπορική εκδρομή Σρι Λάνκα - Ντουμπάι 8 ημέρες / 6 νύχτες (1/11-31/3/15)

Επισκόπηση
Συνδυαστικό πρόγραμμα με καθημερινές αναχωρήσεις! 4 διανυκτερεύσεις στη Σρι Λάνκα & 2 στο Ντουμπάι! Αεροπορικά εισιτήρια με Emirates, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, πρωινό στο Ντουμπάι & ημιδιατροφή στη Σρι Λάνκα, μεταφορές από & προς το αεροδρόμιο, σαφάρι με Jeep 4Χ4 & Barbeque δείπνο σε τέντες Βεδουίνων με χορό της κοιλιάς στο Ντουμπάι, ειδικές παροχές & δώρα σε νεόνυμφα ζευγάρια στη Σρι Λάνκα!
Περιγραφή

​ 1η - 2η ημέρα: Αθήνα - Σρι Λάνκα (Κολόμπο)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Κολόμπο μέσω ενδιάμεσου σταθμου. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο σε κάποια από τις όμορφες παραλίες του νησιού. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη επαφή με το νησί. Για το το απόγευμα σας προτείνουμε ενα πακέτο αναζωογόνησης Spa στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

3η - 5η μέρα: Σρι Λάνκα

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ημέρες ελεύθερες στη διάθεσή σας για να απολαύσετε αυτόν τον όμορφο τροπικό παράδεισο. Χρυσαφένιες ακτογραμμές, κήποι με εκατοντάδες είδη μπαχαρικών, τροπική ζούγκλα και πολιτιστικά μνημεία, όλα αυτά είναι εικόνες που θα συναντήσουμε στη Σρι Λάνκα, έναν παρθένο ακόμα προορισμό. Το νησί της Σρι Λάνκα, πλέον μπορεί να προσφέρει τα πάντα στον επισκέπτη από άποψη ανέσεων και δραστηριοτήτων για το σύγχρονο ταξιδιώτη, για αυτό άλλωστε και προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Οι τροπικές τις παραλίες με τις ροζ αποχρώσεις της άμμου, είναι ιδανικές αφού προσφέρουν στον επισκέπτη το πολυπόθητο τρίπτυχο διάφανα νερά – κατάλευκη άμμος – πανύψηλα φοινικόδεντρα. Στη Σρι Λάνκα σας δίνεται η δυνατότητα για Σαφάρι με ελέφαντες, περιήγηση στις ατέλειωτες φυτείες τσαγιού και την τροπική ζούγκλα ή μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στις πολύχρωμες τοπικές αγορές, όπου οι κάτοικοι πωλούν τα προϊόντα τους. Εδώ θα βρείτε όλα τα είδη απο όμορφα χειροτεχνήματα, ντόπια φρούτα, λουλούδια, έργα τέχνης, γλυπτά από ξύλο, κεραμικά, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και κοσμήματα. 

6η ημέρα: Σρι Λάνκα - Ντουμπάι

Tο πρωί θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την πτήση μας για Ντουμπάι. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη ή να κάνετε, αγορές στα πλούσια καταστήματα. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Ντουμπάι (Safari στην έρημο με jeep 4x4 & δείπνο σε οικισμό Βεδουίνων)

Το πρωινό μας είναι ελεύθερο και μπορείτε να το διαθέσετε για να επισκεφτείτε ένα από τα πολλά εμπορικά της πόλης για αγορές, ή περνώντας το χρόνο σας στην πισίνα του ξενοδοχείου σας. Το μεσημέρι αναχωρούμε για το σαφάρι στην έρημο με κλιματιζόμενα jeep 4x4 κλειστού τύπου και μετά από διαδρομή μίας ώρας φτάνουμε στο σημείο, από όπου ξεκινά το σαφάρι, μέσα στην έρημο από έμπειρους οδηγούς. Θα σταματήσουμε σε φάρμα με καμήλες και φυσικά για να απαθανατίσουμε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της ερήμου, όπου γίνεται αισθητή η διαφορά της θερμοκρασίας που αρχίζει να πέφτει μαζί με τον ήλιο.Τέλος καταλήγουμε στις τέντες των βεδουίνων. Sand board (κατάβαση αμμόλοφου με σανίδα) στην έρημο, βόλτα με καμήλες, υποδοχή με αραβικό καφέ, τσάι και χουρμάδες. Και επειδή η περιπέτεια ανοίγει την όρεξη, μέχρι να ετοιμαστεί το δείπνο, μας περιμένουν κάποια πρώτα παραδοσιακά ορντέβρ, ενώ μπορείτε να δροσιστείτε με όσο νερό και αναψυκτικά θέλετε. Κάντε το παραδοσιακό τατουάζ με χένα, καπνίστε ναργιλέ ενώ μετά το δείπνο η έμπειρη χορεύτρια της κοιλιάς πραγματικά θα σας μαγέψει! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το βράδυ. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Ντουμπάι - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Στο αεροδρόμιο θα έχετε αρκετό χρόνο για αγορές στα αφορολόγητα που πραγματικά αξίζουν να τα επισκεφθείτε. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και επιστροφή στην Αθήνα.


 

Τιμές κατ' άτομο:

Δυνατότητα επέκτασης της παραμονής σας!

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

  • Τα πακέτα είναι κοστολογημένα σε συγκεκριμένο ναύλο. Στην περίπτωση που δεν προσφέρονται διαθέσιμες θέσεις, στον κοστολογημένο ναύλο, θα υπάρξει η ανάλογη επιβάρυνση για τον επόμενο διαθέσιμο ναύλο.
  • Τα πακέτα είναι υπολογισμένα με συγκεκριμένη νομισματική ισοτιμία € - $, η οποία ίσχυε την ημέρα που αναρτήθηκε ο τιμοκατάλογος. Το γραφείο μας, σε περίπτωση που υπάρχει σημαντική διαφορά στην ισοτιμία έως την εξόφληση του πακέτου, φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τιμής.
  • Οι τελικές τιμές των φόρων αεροδρομίων διαμορφώνονται με τη κράτηση των εισιτηρίων.
  • Τα διαβατήρια πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημέρα αναχώρησης. Για διαβατήρια άλλων χωρών είναι ευθύνη των ταξιδιωτών να ενημερωθούν για τις απαραίτητες διαδικασίες και προϋποθέσεις.
  • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για ανεξάρτητους ταξιδιώτες με εγγυημένες καθημερινές αναχωρήσεις με αγγλόφωνες ξεναγήσεις και συνδυάζεται με άλλους ανεξάρτητους ταξιδιώτες από άλλες χώρες, έχοντας το πλεονέκτημα να μην ακυρώνονται ποτέ οι ξεναγήσεις.
  • Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν, χωρίς να παραλείπεται κάτι από τα περιλαμβανόμενα.
  • Οι παραπάνω τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους ειδικών γεγονότων.
  • Παραπάνω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε στην Ασία. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο ξενοδοχείο ή διαφορετικός τύπος δωματίου για τα παραπάνω, ζητήστε μας να σας αποστείλουμε την προσφορά μας.

Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
  • Ένα email την εβδομάδα
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Ειδικές προσφορές
  • Νέα και ενημερώσεις
  • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
  • Spam
  • Ψεύτικες προσφορές
  • Μεγάλα ανώφελα emails
  • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά