Loading...

Αεροπορική εκδρομή Λομπόκ - Σιγκαπούρη 10 ημέρες / 7 νύχτες (1/11-31/3/15)

Επισκόπηση
Αεροπορική εκδρομή Λομπόκ - Σιγκαπούρη 10 ημέρες / 7 νύχτες! Καθημερινές αναχωρήσεις με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων! Αεροπορικά εισιτήρια με Singapore Airlines, 2 νύχτες στη Σιγκαπούρη & 5 στο Λομπόκ, πρωινό, μεταφορές, ξενάγηση Σιγκαπούρης, εκδρομή στο Λομπόκ με γεύμα!
Περιγραφή

1η - 2η ημέρα: Αθήνα - Λομπόκ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Λομπόκ μέσω ενδιάμεσων σταθμών.  Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο σε κάποια από τις όμορφες παραλίες του νησιού. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη επαφή με το νησί. Παραλίες με κρυστάλλινα νερά, πυκνή βλάστηση αλλά και ιστορία που αποτυπώνεται με ανάκτορα και επιβλητικούς ναούς συνθέτουν το σκηνικό των ονειρεμένων διακοπών σας. Το σαγηνευτικό νησί Λομπόκ, βρίσκεται στα ανατολικά του Μπαλί και κερδίζει τον κάθε επισκέπτη με την παρθένα φύση του. Για το το απόγευμα σας προτείνουμε ενα πακέτο αναζωογόνησης Spa στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Λομπόκ (εκδρομή-γύρος του νησιού)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και παραλία ή κάποια εκδρομή.  Σήμερα σας προτείνουμε μια εκδρομή στα πολλά μνημεία και αξιοθέατα του Lombok. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε, το Taman Namada, τη μικρογραφία του κρατήρα του Gunung Rinjani, τη Σβέτα, την αγορά του Λομπόκ, τον κήπο Ναρμάντα που φτιάχτηκε το 1727 και τα γραφικά χωριά που βρίσκονται έξω από την πόλη, όπου η επαφή με τις πρωτόγονες φυλές εκεί θα συνεπάρουν τον κάθε επισκέπτη. Αξίζει να περάσει κανείς από το Σουκαράρα για να θαυμάσει τα παραδοσιακά ρούχα Σασάκ, από το Πενουντζάκ όπου κατασκευάζονται αγγεία, και από το χωριό Ραμπιτάν. Επιπλέον, κοντά στην παράδοση του τόπου σας φέρνουν τα εργοστάσια κλωστοϋφαντουργίας στο Ματαράμ, όπου σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε μοναδικά υφάσματα από μετάξι, πασμίνες και ριχτάρια. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Λομπόκ (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή-κρουαζιέρα με γεύμα στα νησιά Gili)

Πρωινό και αναχώρηση για τα Gili Islands, λίγο έξω απο το Lombok. Κολυμπήστε στα καθαρά κρυστάλλινα νερά και χαλαρώστε στις λευκές αμμουδιές. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στην παραδοσιακή αγορά Lendang bajur, και μέσα απο το μονοπάτι Pusuk θα περάσουμε μέσα απο το δάσος με τις μαϊμούδες και θα απολαύσουμε την όμορφη θέα. Συνεχίζουμε την πορεία μας προς το μικρό λιμανάκι Bangsal Quay, όπου θα επιβιβαστούμε στην βάρκα μας για το Gili Air.  Περάστε όλη την ημέρα σε Gili Air, Gili Meno και Τζίλι Τραγουανγκάν, πριν την επιστροφή στο ξενοδοχείο σας μέσω της βορειοδυτικής ακτογραμμής με την καταπληκτική θέα στο λόφο Malimbu. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

5η - 6η ημέρα: Λομπόκ

Ημέρες ελεύθερες για μπάνιο και ξεκούραση. Για τους λάτρεις της θάλασσας υπάρχει η Κούτα, με την παραλία που απλώνεται σε μεγάλο μήκος και το ειδυλλιακό Ταντζούγκ Λαν, μια πανέμορφη παραλία για κολύμπι και χαλάρωση. Το αναπτυγμένο τουριστικά κομμάτι του Λομπόκ με τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα bar είναι το παραθαλάσσιο Σενγκίκι. Αυτοί που λατρεύουν τη θάλασσα βρίσκουν τον παράδεισό τους στα κοντινά κοραλλιογενή νησάκια, όπου εκεί απολαμβάνουν το μοναδικό τοπίο μακριά από τα ενοχλητικά αυτοκίνητα.

7η ημέρα: Λομπόκ - Σιγκαπούρη

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Σιγκαπούρη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη ή για να κάνετε, αγορές στα πλούσια καταστήματα. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Σιγκαπούρη (ξενάγηση πόλης)

Μετά το πρωινό μας, αρχίζει η γνωριμία μας με την πόλη. Θα επισκεφθούμε το Βοτανικό κήπο, τη Λεωφόρο των Ορχιδέων, το Κυβερνητικό Κτίριο, τον Καθεδρικό Ναό του Άγίου Ανδρέα, το άγαλμα του Raffles. Επίσης, θα περπατήσουμε στους δρόμους της Κινέζικης Συνοικίας και θα επισκεφθούμε τον παλιό Ινδικό Ναό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Boat Quay και το Clark Quay για φαγητό ή για καφέ. Διανυκτέρευση.

9η - 10η ημέρα: Σιγκαπούρη (προαιρετική εκδρομή στο νησί Σεντόζα) - Αθήνα

Μέρα ελεύθερη και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε με τελεφερίκ από το λόφο Faber, το μαγικό νησάκι Σεντόζα. Εκεί θα θαυμάσετε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία της Ασίας, γεμάτο ψάρια, κοράλλια και καρχαρίες, το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων με την ιστορία της χώρας και τέλος θα απολαύσετε το εντυπωσιακό σόου με λέιζερ. Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος. Άφιξη στην Αθήνα τη δέκατη ημέρα.


 

Τιμές κατ' άτομο:

 

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

  • Τα πακέτα είναι κοστολογημένα σε συγκεκριμένο ναύλο. Σε περίπτωση που στο συγκεκριμένο ναύλο δεν προσφέρονται διαθέσιμες θέσεις θα υπάρξει η ανάλογη επιβάρυνση για τον επόμενο διαθέσιμο ναύλο.
  • Τα πακέτα είναι υπολογισμένα με συγκεκριμένη νομισματική ισοτιμία € - $ η οποία ίσχυε την ημέρα που αναρτήθηκε ο τιμοκατάλογος. Το γραφείο μας, σε περίπτωση που υπάρχει σημαντική διαφορά στην ισοτιμία έως την εξόφληση του πακέτου, φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τιμής.
  • Οι τελικές τιμές των φόρων αεροδρομίων διαμορφώνονται με την κράτηση των εισιτηρίων.
  • Τα διαβατήρια πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημέρα αναχώρησης.
  • Για διαβατήρια άλλων χωρών είναι ευθύνη των ταξιδιωτών να ενημερωθούν για τις απαραίτητες διαδικασίες και προϋποθέσεις.
  • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για ανεξάρτητους ταξιδιώτες µε εγγυημένες καθημερινές αναχωρήσεις με αγγλόφωνες ξεναγήσεις και συνδυάζεται µε άλλους ανεξάρτητους ταξιδιώτες από άλλες χώρες, έχοντας το πλεονέκτημα να µην ακυρώνονται ποτέ οι ξεναγήσεις.
  • Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς να παραλείπεται κάτι από τα περιλαμβανόμενα.
  • Παραπάνω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε στην Ασία. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο ξενοδοχείο ή διαφορετικός τύπος δωματίου για τα παραπάνω, ζητήστε μας να σας αποστείλουμε την προσφορά μας.

Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
  • Ένα email την εβδομάδα
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Ειδικές προσφορές
  • Νέα και ενημερώσεις
  • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
  • Spam
  • Ψεύτικες προσφορές
  • Μεγάλα ανώφελα emails
  • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά