Loading...

Κρουαζιέρα Ανατολική Μεσόγειος - Άγιοι τόποι

Τιμή ατόμου από
259
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Κρουαζιέρα Πειραιάς, Κουσάντασι, (Έφεσος), Χάιφα, Λεμεσός, Ρόδος, Σαντορίνη, Πειραιάς. Πλοίο MCS LIRICA. Με αναχώρηση κάθε Δευτέρα μέχρι τον Οκτώβριο. Κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων, Πλήρης διατροφή, Διαμονή σε άνετη καμπίνα, Καθημερινή Ψυχαγωγία στο πλοίο. Δείτε αναλυτικά τα περιλάμβάνονται και μη. Η τιμή για τις αναχωρήσεις Μαίου ξεκινάει από 259€ + 140€ τα λιμενικά τέλη Σύνολο: 399€. Καλέστε μας για διαθεσιμότητα
Αναχωρήσεις
Κάθε Δευτέρα έως 17 Οκτωβρίου 2022
Πρόγραμμα κρουαζιέρας
Ημέρες
Λιμάνι
1
Πειραιάς, Ελλάδα
Άφιξη:-
Αναχώρηση:20:00
2
Κουσάντασι, (Έφεσος), Τουρκία
Άφιξη:09:00
Αναχώρηση:16:00
3
Εν πλω
Άφιξη:-
Αναχώρηση:-
4
Χάιφα, Ισραήλ
Άφιξη:06:00
Αναχώρηση:19:00
5
Λεμεσός, Κύπρος
Άφιξη:07:00
Αναχώρηση:16:00
6
Ρόδος, Ελλάδα
Άφιξη:09:00
Αναχώρηση:18:00
7
Σαντορίνη, Ελλάδα
Άφιξη:08:00
Αναχώρηση:18:00
8
Πειραιάς, Ελλάδα
Άφιξη:08:00
Αναχώρηση:-
Τιμές κατ' άτομο
Καλοκαίρι - Φθινόπωρο 2022
Εξωτερική καμπίνα
Εξωτερική καμπίνα με μπαλκόνι
Εσωτερική καμπίνα
Σουίτα
MSC Lirica
Το MSC Lirica σας προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας με επίκεντρο την άνεση και τη φιλοξενία στην καλύτερη παράδοση της MSC Cruises. Η υπέροχη εσωτερική θέα και η ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό από τα παράθυρα συμβάλλουν σε μια αίσθηση...
Παροχές

Περιλαμβάνονται

 • Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας.

 • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο).

 • Υπηρεσία δωματίου.

 • Συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση)

 • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας

 • Γυμναστήριο

 • Ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Λιμενικά & λοιπά έξοδα 140€

 • Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο

 • Κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών

 • *Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου. (70€ σύνολο ο ενήλικας)

 • ** Υποχρεωτική Ταξιδιωτική ασφάλεια (MSC Covid-19 Protection Plan) 25€

 • Προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης. Η εκδρομή στους Άγιους Τόπους κοστίζει 112€ το άτομο με γεύμα

 • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης

 • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου

 • Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

*Χρέωση παροχής υπηρεσιών:  Υπάρχει χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου με κόστος: Ενήλικες 10€ το άτομο την ημέρα • Παιδιά & νέοι 2-12 ετών: 5€ το άτομο την ημέρα • Παιδιά έως 2 ετών: ΔΩΡΕΑΝ.  Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας και καταβάλλονται στο πλοίο. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να προπληρωθούν.

**Πριν από την ολοκλήρωση της κράτησης, θα είναι δυνατή η προσθήκη του προγράμματος MSC COVID-19 protection plan στην τιμή των 25 ευρώ ανά άτομο για κρουαζιέρες στη Μεσόγειο

Λεπτομέρειες

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Ευέλικτη Πολιτική για τις νέες κρατήσεις που θα γίνουν και θα επιβεβαιωθούν έως 31 Μαϊου 2022

Η ευέλικτη πολιτική της MSC Cruises, ισχύει για τις νέες μεμονωμένες κρατήσεις που θα γίνουν και θα επιβεβαιωθούν έως 31 Μαϊου 2022 και για αναχωρήσεις έως 31/03/23Μπορείτε να κάνετε αλλαγή στις ημερομηνίες της κρουαζιέρας σας χωρίς καμία επιβάρυνση, 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση της. Η νέα κρουαζιέρα που θα επιλέξετε πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31/03/2023 και τα ακυρωτικά ισχύουν όπως αναφέρονται παρακάτω.

Απαραίτητα στοιχεία για την επιβίβαση ανά προορισμό

 • Μεσόγειος

Για τους επιβάτες 12 ετών και άνω – Πλήρως εμβολιασμένοι και PCR (μοριακό τεστ) ή Antigen test (rapid) εντός 48 ωρών πριν την επιβίβαση ή πιστοποιητικό νόσησης έως 6 μήνες και PCR (μοριακό τεστ) ή Antigen test (rapid) εντός 48 ωρών πριν την επιβίβαση.

Για τους επιβάτες 2 έως 11 ετών - PCR (μοριακό τεστ) ή Antigen test (rapid) εντός 48 ωρών πριν την επιβίβαση.

Πλήρως εμβολιασμένοι θεωρούνται οι επιβάτες που έχουν δεχθεί την αναμνηστική δόση ή έως 9 μήνες από τον δεύτερο εμβολιασμό.

Εκδρομές - Οι επιβάτες μπορούν μεμονωμένα να επισκέπτονται τα λιμάνια προσέγγισης (βάσει των τοπικών υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν).

 •  Ανατολική Μεσόγειος

Για τους επιβάτες 12 ετών και άνω – Πλήρως εμβολιασμένοι και PCR (μοριακό τεστ) ή Antigen test (rapid) εντός 48 ωρών πριν την επιβίβαση ή πιστοποιητικό νόσησης έως 6 μήνες και PCR (μοριακό τεστ) ή Antigen test (rapid) εντός 48 ωρών πριν την επιβίβαση.

Για τους επιβάτες 2 έως 11 ετών - PCR (μοριακό τεστ) ή Antigen test (rapid) εντός 48 ωρών πριν την επιβίβαση.

Για τους επιβάτες 0 έως 2 ετών - PCR (μοριακό τεστ) ή Antigen test (rapid) εντός 48 ωρών πριν την επιβίβαση.

Πλήρως εμβολιασμένοι θεωρούνται οι επιβάτες που έχουν δεχθεί την αναμνηστική δόση ή έως 9 μήνες από τον δεύτερο εμβολιασμό.

Εκδρομές - Οι επιβάτες μπορούν μεμονωμένα να επισκέπτονται τα λιμάνια προσέγγισης (βάσει των τοπικών υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν) 

*Τα πρωτόκολλα των εκδρομών ενδέχεται να αλλάξουν βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν σε κάθε χώρα

 Αποδεικτικό Ασφάλισης

Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας οι επιβάτες μπορεί να εκτεθούν σε Covid-19 που συνηθώς δεν καλύπτεται από την ταξιδιωτική ασφάλιση. Για το λόγο αυτό είναι υποχρεωτικό για όλους τους επιβάτες να έχουν ειδική ασφάλεια για Covid-19 που περιλαμβάνει ακύρωση, αλλαγή, διακοπή του ταξιδιού, έξοδα επαναπατρισμού, καραντίνα, ιατρική βοήθεια και λοιπά έξοδα καθώς και ενδεχόμενη νοσηλεία. Η ασφάλεια πρέπει να καλύπτει από την στιγμή της επιβεβαίωσης μέχρι και την επιστροφή του μετά το τέλος της κρουαζιέρας ή του αεροπορικού πακέτου.

Η MSC προσφέρει το πρόγραμμα MSC COVID-19 protection plan στην τιμή των 25 ευρώ ανά άτομο για κρουαζιέρες στη Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη και 29 € για κρουαζιέρες στην Καραϊβική. Σαουδική Αραβία, Ερυθρά Θάλασσα και Grand Voyages. Το πρόγραμμα μπορεί να προστεθεί κατά την διάρκεια της κράτησης εναλλακτικά οι πελάτες θα πρέπει να προσκομίσουν ασφάλεια που να καλύπτει τα παραπάνω.

Οι επιβάτες θα πρέπει να επιδεικνύουν αποδεικτικό ασφάλειας που να αναφέρει αναλυτικά την κάλυψη για ακύρωση, αλλαγή, διακοπή του ταξιδιού, έξοδα επαναπατρισμού, καραντίνα, ιατρική βοήθεια και λοιπά έξοδα καθώς και ενδεχόμενη νοσηλεία.

Το αποδεικτικό της ασφάλισης πρέπει να είναι σε μια από τις παρακάτω γλώσσες Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά ή Γερμανικά και να δηλώνει ξεκάθαρα τι περιλαμβάνει. Επιβάτες που δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα θα τους αρνηθεί η επιβίβαση. 

 • ******************************

 • Οι τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα.

 • Επιβάρυνση μονόκλινης καμπίνας 100% στις ανωτέρω τιμές πλέον των λιμενικών εξόδων 

 • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).

 • Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.

 • Αν είστε μέλος του MSC Club παρακαλώ αποστείλετε τον αριθμό σας για να κερδίσετε τους πόντους (όχι επιπλέον προνόμια)

 • Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ (έως 6 μήνες μετά το τέλος της κρουαζιέρας)

 • Για την επιβεβαίωση απαιτείται 20% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις World Cruises απαιτείται εξόφληση 60 ημέρες πριν την αναχώρηση. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.

 • Αλλαγές ονομάτων σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας επιτρέπονται έως και 12 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας με κόστος διαχείρισης 50 € το άτομο

Hotel Service Charge -Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας συναντάτε προσωπικό σε όλο το πλοίο που σας παρέχει άψογη εξυπηρέτηση. Υποστηρίζεται από εξίσου πολυάριθμο προσωπικό και πλήρωμα, που εργάζεται σκληρά πίσω από τα παρασκήνια για να εξασφαλίσει ότι απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο πλοίο. Η χρέωση υπηρεσιών είναι υποχρεωτική και αναπόσπαστο μέρος της τιμής. Η χρέωση ανά άτομο μπορεί να καταβληθεί στο πλοίο στο τέλος της κρουαζιέρας, ή  να προπληρωθεί κατά τη στιγμή της κράτησης. Τα τέλη υπηρεσιών δεν ισχύουν για παιδιά κάτω των 2 ετών, ηλικία κατά την ημερομηνία αναχώρησης της κρουαζιέρας.

 Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύει η standard ακυρωτικών:

 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ < 15 ΝΥΧΤΩΝ 

60 ημέρες ή περισσότερες 50 € έξοδα διαχείρισης*
59 – 30 ημέρες: 25% επί του συνόλου
29 – 22 ημέρες: 40% επί του συνόλου
21 – 15 ημέρες: 60% επί του συνόλου
14 – 06 ημέρες: 80% επί του συνόλου
05 ημέρες έως 0: 100% επί του συνόλου

*ή απώλεια προκαταβολής, όποιο ποσό είναι μεγαλύτερο.

 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ > 15 ΝΥΧΤΩΝ

90 ημέρες ή περισσότερες 50€ έξοδα διαχείρισης
89 – 60 ημέρες: 25% επί του συνόλου
59 – 52 ημέρες: 40% επί του συνόλου
51 – 35 ημέρες: 60% επί του συνόλου
34 – 15 ημέρες: 80% επί του συνόλου

Σε περίπτωση της αλλαγής ημερομηνίας της κρουαζιέρας, τα ακυρωτικά θα εφαρμοστούν στην νέα ημερομηνία της κρουαζιέρας που θα επιλέξετε.  

Φωτογραφίες
15
15
15
15
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά