Loading...

Οργανωμένη εκδρομή Καλοκαίρι στη Πάτμο (κρουαζιέρα Λειψοί)

Τιμή ατόμου από
455
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
7ήμερη οργανωμένη εκδρομή σε σε Πάτμο - Σπήλαιο της Αποκάλυψης - Λειψοί (προαιρετική εκδρομή). Αναχωρήσεις: 1/8, 24/8. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Blue Star Ferries, διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3*, μπουφέ πρόγευμα καθημερινά, μεταφορές, εκδρομές, αρχηγός/συνοδός. Τιμές για Καλοκαίρι 2023
Περιγραφή

1η ημέρα: Πειραιάς - Πάτμος

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση σε πλοίο της BLUE STAR που αναχωρεί Πάτμο. Το αεράκι θα μας χαϊδεύει το πρόσωπο και θα μας ψιθυρίζει γλυκά για τις ανείπωτες ομορφιές που θα συναντήσουμε στο νησί της αποκάλυψης. Άφιξη το βραδάκι στο νησί και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, το Skala Hotel 3* ή το Anamar Patmos 3* στη Σκάλα.

2η ημέρα: Σπήλαιο της Αποκάλυψης – Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου - Χώρα

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε την περιήγηση του νησιού με την αύρα του ασπρογάλανου των σπιτιών. Αναχώρηση για το προσκύνημά μας στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης, όπου έζησε ο αγαπημένος μαθητής του Χριστού, Άγιος Ιωάννης και όπου μετά από θεία επικοινωνία ακούγοντας τη φωνή του Θεού, υπαγόρευσε την Αποκάλυψη στο μαθητή του Πρόχορο. Συνεχίζουμε για τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, που βρίσκεται στη Χώρα και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κειμήλια μεγάλης ιστορικής και θρησκευτικής αξίας και σημασίας. Ελεύθερος χρόνος στη χώρα για καφέ, δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: Μονή Ευαγγελισμού – Μονή Ζωοδόχου Πηγής – Αρχοντικό Σημαντήρη - Βόλτα στο νότιο τμήμα του νησιού

Πρόγευμα μπουφέ και ξεκινάμε την εκδρομή μας με επίσκεψη στη Μονή Ευαγγελισμού, το γυναικείο Μοναστήρι με την υπέροχη Αιγαιοπελαγίτικη θέα. Συνεχίζουμε για τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Περιήγηση στον μεσαιωνικό οικισμό της Χώρας, το Λαογραφικό Μουσείο και το Αρχοντικό του Σημαντήρη (έξοδα ατομικά). Κατόπιν, θα κάνουμε τη βόλτα μας, στο νότιο τμήμα της Πάτμου, όπου θα απολαύσουμε τα γαλάζια κρυστάλλινα νερά του νησιού και θα έχουμε χρόνο για γεύμα σε ένα από τα παραδοσιακά ταβερνάκια. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα: Λειψοί

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι (προαιρετικά) από όπου θα πάρουμε το καράβι που θα μας μεταφέρει στους Λειψούς, ανατολικά της Πάτμου. Μια μοναδική εμπειρία μας δίνεται με την επίσκεψή μας στο γραφικά - πανέμορφα νησάκια των Λειψών. Ένας μικρός παράδεισος για να τον περπατήσουμε, να δούμε από κοντά την Παναγιά του Χάρου με τα συνεχή θαύματα και να τον θαυμάσουμε. Λευκά σπιτάκια με μπλε πορτοπαράθυρα, εικόνα που γαληνεύει μάτια και νου. Χρόνος για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα μοναδικά τιρκουάζ νερά και γεύμα. Το απογευματάκι επιστροφή στη Σκάλα.

5η ημέρα: Ελεύθερη μέρα - Λάμπη

Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη να απολαύσουμε το μπάνιο μας στη Λάμπη, τη διάσημη παραλία με τα πολύχρωμα βότσαλα στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού. Χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια γύρω από την παραλία. Το απόγευμα επιστροφή στη Σκάλα και χρόνος για τα τελευταία ψώνια μας, καθώς το βράδυ θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής για την Αθήνα.

6η ημέρα: Αρκιοί

Μπουφέ πρόγευμα και η σημερινή μέρα μας περιλαμβάνει εκδρομή στους Αρκιούς (προαιρετική), στο σύμπλεγμα νησιών με τα κρυστάλλινα νερά. Χαλαρώνουμε στο μικρό στολίδι των Δωδεκανήσων με τα υπέροχα τοπία και την ήρεμη ατμόσφαιρα και κολυμπάμε στα απίστευτα και μοναδικά νερά στα Τηγανάκια. Χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια του νησιού και το απόγευμα επιστροφή στη Σκάλα.

7η ημέρα: Πάτμος - Αθήνα

Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Καλοκαίρι 2023
Anamar Patmos 3*

BLUE STAR FERRIES

1/8

Πειραιάς - Πάτμος

15:00 - 22:20

6/8

Πάτμος – Πειραιάς

23:59 - 08:10 (7/8)

* Για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων για τη διαδρομή Πειραιάς – Πάτμος υπάρχει η δυνατότητα κράτησης αριθμημένων αεροπορικών θέσεων με έξτρα χρέωση, ενώ για τη διαδρομή Πάτμος – Πειραιάς υπάρχει η δυνατότητα κράτησης αριθμημένων αεροπορικών θέσεων και καμπίνας με έξτρα χρέωση.

BLUE STAR FERRIES

24/8

Πειραιάς - Πάτμος

14:00 - 22:20

29/8

Πάτμος – Πειραιάς

23:59 - 08:10 (30/8)

* Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες αεροπορικού τύπου.

Παροχές

Περιλαμβάνονται

 • Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς - Πάτμος - Πειραιάς

 • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

 • Διαμονή στο SKALA HOTEL 3* ή στο ANAMAR PATMOS 3* στη Σκάλα

 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

 • Αρχηγός/Συνοδός

 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών

 • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόρος διαμονής που ανέρχεται στα 1,5€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

 • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

 • Οι προαιρετικές κρουαζιέρες στους Λειψούς και τους Αρκιούς

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Οι κυρίες θα πρέπει να έχουν κατάλληλη ενδυμασία, για τις επισκέψεις στις μονές (απαγορεύεται η είσοδος των γυναικών στις Μονές με παντελόνια).

 • Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ

  Οι τιμές είναι ενδεικτικές. Επιβεβαίωση της τιμής πριν την κράτηση.

Φωτογραφίες
5
Πάτμος
5
Άνοιξη
5
Πάτμος
5
Πάτμος
Κωδ: 50
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά