Οδική εκδρομή Ζάκυνθος

3 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Ζάκυνθος

Τιμή ατόμου από
148
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
3ήμερη εκδρομή στη Ζάκυνθο με αναχώρηση 19/6/21! Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη - Ζάκυνθος - Κυλλήνη, διαμονή PLAZA PALLAS 3* στο Τσιλιβί, ημιδιατροφή, μεταφορές! ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ για Αγίου Πνεύματος 2021
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Κυλλήνη - Ζάκυνθο

Αναχώρηση 06:30, περιοχή Κιάτου ημίωρη στάση, Κυλλήνη, επιβίβαση στο Ferry Boat για Ζάκυνθο, άφιξη, γεύμα προαιρετικά, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κοντινό και όμορφο Τσιλιβί. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ζάκυνθος

Πρωινό και ξεκινάμε τη γνωριμία με το νησί. Πρώτος σταθμός ο ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ, όπου ο Σολωμός έγραψε τον «Ύμνο στην Ελευθερία», ακολουθεί επίσκεψη στο Ενετικό Φρούριο στο προάστιο Μπόχαλη, το Ναό της Ζωοδόχου Πηγής και η διαδρομή μας συνεχίζεται από Αγ. Λέων, για Μαχαιράδο, στάση - προσκύνημα στο ναό της Αγίας Μαύρας, με τους καταπληκτικούς θησαυρούς ζωγραφικής. Ακολουθεί επίσκεψη στη Μονή της Αναφωνήτριας όπου ασκήτεψε ο Άγιος Διονύσιος. Τελευταίος σταθμός για σήμερα η όμορφη παραλία του Αγίου Νικολάου, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά ή εναλλακτικά επίσκεψη στις Γαλάζιες Σπηλιές (έξοδα ατομικά). Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ζάκυνθος

Μετά το πρωινό με μικρή στάση στον κοσμοπολίτικο Λαγανά, θα φθάσουμε στη Λίμνη Κεριού, τη γνωστή παραλία με τις γαλάζιες σπηλιές και τον βιότοπο της careta careta. Παραμονή για κολύμπι και επιστροφή νωρίς το μεσημέρι στην πόλη, για τους τελευταίους περιπάτους και επίσκεψη στον Άγιο Διονύσιο, προστάτη και πολιούχο του νησιού, πριν την επιβίβαση στο F/B και τον απόπλου στις 15:00, για το ταξίδι της επιστροφής, μέσω Κυλλήνης, όπου με ενδιάμεση στάση στην περιοχή του Αιγίου, θα καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Καλοκαίρι 2021
Αναχώρηση 19/6/21
2 κλινο 148 €
3ο άτομο ΠΑΙΔΙ έως 12 ετών 128 €
1κλινο 188 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.

  • Διαμονή στο ξενοδοχείο PLAZA PALLAS 3* στο Τσιλιβί.

  • Ημιδιατροφή, (2 πρωινά & 2 δείπνα)

  • Αρχηγός - συνοδός

  • Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ- ΖΑΚΥΝΘΟ - ΚΥΛΛΗΝΗ.

  • Φόρος διαμονής

  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: 

είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Φωτογραφίες
4
Χελώνα Καρέτα Καρέτα
4
Παραλία Ναυάγιο Ζάκυνθος
4
Καταδύσεις στην Ζάκυνθο
4
Ζάκυνθος
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00