Οδική εκδρομή στο Καρπενήσι

2 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή στο Καρπενήσι

Τιμή ατόμου από
60
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
2ήμερη οδική εκδρομή στo Καρπενήσι, Προυσός, Κεφαλόβρυσο, Μεγ. Χωριό Λακωνία με αναχώρηση 10/10/2020. Μυστράς - Σπάρτη - Κοσμάς - Μονή Ελώνης - Λεωνίδιο. Μεταφορές, εκδρομές, διαμονή σε ξενοδοχείο 3*, πρωινό, δείπνο. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Καρπενήσι - Κορυσχάδες

Αναχώρηση στις 08:00 από Αθήνα, στάση στην περιοχή της Λαμία για καφέ και συνεχίζουμε μέσα από μία καταπληκτική διαδρομή από τις ράχες Τυμφρηστού για Καρπενήσι και το ιστορικό χωριό Κορυσχάδες, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Καρπενήσι, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο και διασκέδαση προαιρετικά, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Παναγία Προυσιώτισσα - Μεγάλο Χωριό - Νέο μικρό χωριό

Πρωινό και επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας. Ακολουθεί γνωριμία με το Μεγάλο Χωριό και γεύμα προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα στο Νέο Μικρό Χωριό. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Φθινόπωρο 2020
Αναχώρηση 17/10/2020
2κλινο 60 €
1κλινο 80 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

  • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν

  • Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ELVETIA

  • Πρωινό

  • Αρχηγός - συνοδός

  • Φ.Π.Α.

  • Φόρος διαμονής

Δεν περιλαμβάνονται: 

  • είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

  • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

Helvetia Hotel 3*

Το Ελβετία βρίσκεται στο κέντρο του πανέμορφου και ιστορικού Καρπενησίου. Είναι ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων και υποδέχεται τους πελάτες του σε μια ιδιαίτερη, προσεγμένη και ζεστή ατμόσφαιρα, διότι συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου προδιαγραφών με την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης.

Έχει ανακαινιστεί καλόγουστα δίνοντας έμφαση στην παραδοσιακή διακόσμηση και στα υλικά της Ευρυτανικής γης. H ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα του Ελβετία, η θέα του, οι ανέσεις, η εξυπηρέτηση του και η οικία σχέση θα σας κάνουν να νιώσετε σαν φιλοξενούμενοι! Mε ορμητήριο το ξενοδοχείο Ελβετία μπορείτε να ανακαλύψετε τις Ευρυτανικές ομορφιές όλες τις εποχές του χρόνου.

Φωτογραφίες
2
2
Καρπενήσι
2
2
Κωδ: 39C5
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00