Οδική εκδρομή στις Μαγικές παραλίες του Μεσσηνιακού κόλπου

3 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή στις Μαγικές παραλίες του Μεσσηνιακού κόλπου

Τιμή ατόμου από
158
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
3ήμερη εκδρομή στις παραλίες του Μεσσηνιακού κόλπου. Αγία Θεοδώρα - Καλαμάτα - Πύλο – Μεθώνη - Φοινικούντα - Στούπα - Καρδαμύλη. Καλοκαιρινές αναχωρήσεις 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8, 28/8. Διαμονή στο Pharae Palace 4*, ημιδιατροφή, αρχηγός, εκδρομές, μεταφορές. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Αγία Θεοδώρα Βάστας - Καλαμάτα

Αναχώρηση στις 08:00, Αρτεμίσιο ημίωρη στάση και συνεχίζουμε προσπερνώντας την Τρίπολη και τη Μεγαλόπολη μέσω ΙΣΑΡΙ φθάνουμε στην Αγία Θεοδώρα Βάστας. Επίσκεψη της εκκλησίας του 10ου αιώνα που από τα θεμέλια της αναβλύζουν πολλά νερά ενώ στη σκεπή της έχουν φυτρώσει 17 πανύψηλα δένδρα. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, άφιξη, τακτοποίηση στο παραλιακό ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, περίπατοι ή κολύμπι στην όμορφη παραλία, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Καλαμάτα - Πύλο - Μεθώνη - Φοινικούντα

Πρωινό μικρή περιήγηση στην πόλη της Καλαμάτας και επίσκεψη στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής, πολιούχου της πόλης. Αμέσως μετά μια όμορφη εκδρομή στο Ν.Δ άκρο της Πελοποννήσου ξεκινά, από τη γραφική και γοητευτική κωμόπολη Πύλο, με το επιβλητικό μνημείο των «τριών Ναυάρχων», κτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του Ναυαρίνου, βλέποντάς την από το λιμάνι, σου δίνει την αίσθηση του νησιού και συνεχίζεται με τη Μεθώνη, την πόλη με το Βενετσιάνικο Κάστρο, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της Μεσογείου, με το θαυμάσιο ακρόπυργο. Λίγο αργότερα θα βρεθούμε στη Φοινικούντα όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Καλαμάτα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση .

3η ημέρα: Καρδαμύλη - Αθήνα

Μετά το πρωινό ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή κατά μήκος των ακτών της Μεσσηνιακής Μάνης, θα φθάσουμε στην παραλία της Στούπας και θα έχουμε χρόνο για κολύμπι. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την Καρδαμύλη, ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Μάνης, σε ένα τοπίο γεμάτο αντιθέσεις, από κρυστάλλινα γαλάζια νερά, άγριους ελαιώνες, καταπράσινες πλαγιές, που την κάνει ένα από τα ομορφότερα χωριά που αγναντεύουν τις ήρεμες θάλασσες και τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματα του Μεσσηνιακού κόλπου. Γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Καλοκαίρι 2020
Αναχωρήσεις 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8, 28/8
2κλινο 158 €
1κλινο 208 €
παιδί έως 12 ετών 142 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές περιηγήσεις, με κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4* στην παραλία της Καλαμάτας

  • Δύο πρωινά & δύο δείπνα

  • Αρχηγός - συνοδός.

  • Φόρος διαμονής

  • Φ.Π.Α.

Φωτογραφίες
3
Pharae Palace Hotel 4*, Καλαμάτα
3
Pharae Palace Hotel 4*, Καλαμάτα
3
Pharae Palace Hotel 4*, Καλαμάτα
3
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00