Οδική εκδρομή στην Βάλια Κάλντα

4 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή στην Βάλια Κάλντα

Τιμή ατόμου από
239
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
4ήμερη οργανωμένη οδική εκδρομή στην υπέροχη κοιλάδα της Πίνδου, την Βάλια Κάλντα. Μουσείο Βρέλλη - Γιάννενα - Στράτα - Περιβόλι - Σπήλαιο - Σαμαρίνα - Πηγές Αώου - Μέτσοβο. Αναχώρηση: 25/10. Μεταφορές, εκδρομές, ημιδιατροφή, διαμονή στο Epirus Palace 5*, αρχηγός. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Άρτα - Μουσείο Βρέλλη - Γιάννενα

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:30. Μέσω Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, Αμφιλοχίας, φτάνουμε στην Άρτα για να δούμε το θρυλικό της γεφύρι. Χρόνος για φωτογραφίες και συνεχίζουμε προς Γιάννενα, για επίσκεψη στο Μουσείο Π. Βρέλλη (έξοδα ατομικά) με τα καταπληκτικά κέρινα ομοιώματα. Αργότερα εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας EPIRUS PALACE 5*. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας.

2η ημέρα: Στράτα - Περιβόλι - Πυρήνας Βάλια Κάλντα

Μπουφέ πρόγευμα. Στη Βάλια Κάλντα δηλαδή τη ζεστή κοιλάδα της Πίνδου, σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα δασικά οικοσυστήματα, πραγματικό μουσείο της φύσης, εξελίσσεται η εκδρομή - εμπειρία μας ανάμεσα σε μαυρόπευκα, έλατα, δρύες και αγριολούλουδα. Είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές ερμηνείας της φύσης. Με τζιπ 4Χ4 (έξοδα ατομικά) θα προσεγγίσουμε τον πυρήνα της Βάλια Κάλντα έως και το Αρκουδόρεμα, τα νερά του οποίου συναντώνται με αυτά του Αώου ποταμού και θα βιώσουμε την εμπειρία μιας βατής πεζοπορίας στον θαυμαστό κόσμο της κοιλάδας με εκλεκτή καθοδήγηση από τον κύριο Απόστολο Διανέλλο, δασοπόνο, συνοδό άγριας φύσης και στο τέλος της ξενάγησης θα μοιραστεί μαζί μας ορισμένα μυστικά επιβίωσης στην άγρια φύση και θα μας προσφέρει ένα μοναδικό αγιορείτικο κέρασμα. Μετάβαση με τα 4Χ 4 στο χωριό Περιβόλι όπου χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά). Επιστροφή το απόγευμα στα Ιωάννινα και ξεκούραση. Το βράδυ ακολουθεί δείπνο στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα: Σμίξη - Σπήλαιο - Σαμαρίνα - Τρίκομο

Μπουφέ πρόγευμα και εκδρομική εξόρμηση. Η Σμίξη το κοντινότερο χωριό στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Είναι στο δρόμο μας, συνεχίζουμε για το χωριό Σπήλαιο στη βάση του Όρλιακα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Παναγία την Σπηλιώτισσα που έχει χτιστεί το 1633 και έπειτα στάση για καφέ. Ακολουθεί μετάβαση στη Σαμαρίνα, πασίγνωστο χωριό χτισμένο στο Σμολικά στα 1650 μ. υψόμετρο μέσα σε τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς, εκεί θα έχουμε και το χρόνο να γευματίσουμε (έξοδα ατομικά) και η μέρα μας τελειώνει στο Τρίκομο με επίσκεψη στο μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι της Δ.Μακεδονίας, του Αζίζ Αγά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο.

4η ημέρα: Πηγές Αώου - Μέτσοβο

Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για την τεχνητή λίμνη των πηγών του ποταμού Αώου. Υπέροχη διαδρομή και εξαιρετικό τοπίο γύρω από το φράγμα και ευκαιρία για μοναδικές φωτογραφίες. Συνεχίζουμε για το πανέμορφο Μέτσοβο με επίσκεψη στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με τα μοναδικά ξυλόγλυπτα, την Πινακοθήκη Αβέρωφ και το Λαογραφικό Μουσείο Αρχοντικό Τοσίτσα (έξοδα ατομικά) κ.α. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με το Μέτσοβο, να ψωνίσετε τα τοπικά προϊόντα ή ξυλόγλυπτα ή για φαγητό (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Φθινόπωρο 2020
Αναχώρηση 4 ημέρες 25/10
2κλινο 239 €
3ο άτομο 200 €
3ο άτομο έως 12 ετών 105 €
4ο άτομο έως 12 ετών 175 €
1κλινο 332 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Διαμονή στο EPIRUS PALACE 5* στα Γιάννενα.

 • Ημιδιατροφή καθημερινά (πρωινό και δείπνο).

 • Αρχηγός/συνοδός

 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών

 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Ο φόρος διαμονής (άρθρο 53Ν.4389/2016 ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτα .Ο φόρος καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο

 • ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

Φωτογραφίες
7
7
Epirus Palace double room
7
Epirus Palace
7
Epirus Palace
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00