Οδική εκδρομή στην Φθινοπωρινή Πίνδο

4 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή στην Φθινοπωρινή Πίνδο

Τιμή ατόμου από
195
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
4ήμερη οδική οργανωμένη εκδρομή με πούλμαν με αναχώρηση 28/10/2021. Διαμονή σε παραδοσιακό ξενοδοχείο στο Μέτσοβο με 3 πρωινά και 3 δείπνα σε ταβέρνα! Εκδρομές θα δούμε Μέτσοβο - Bλαχοχώρια Γρεβενών – Σαμαρίνα - Εθνικός Δρυμός Πίνδου - Βάλια Κάλντα - (Πέτρινα Γεφύρια) - Βοβούσα - Τεχνητή λίμνη του Αώου - Ιωάννινα. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ για Φθινόπωρο 2021
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Αίγιο - Μέτσοβο

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00, στάση στην περιοχή του Αιγίου και συνεχίζουμε μέσω Ιονίας και Εγνατίας οδού, για το γραφικό Μέτσοβο, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Περιβόλι - Βάλια Κάλντα - Βοβούσα

Πρωινό και η μέρα μας ξεκινάει με επίσκεψη στο Περιβόλι που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τα Zαγοροχώρια της Hπείρου, σε ένα ορεινό τοπίο μοναδικής ομορφιάς. Για όσους επιθυμούν, προτείνουμε εκδρομή με 4Χ4 (έξοδα ατομικά), για πεζοπορία στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα (Πυρήνας εθνικού δρυμού και αρκουδόρεμα). Αργά το μεσημέρι και αφού επιστρέψουμε από την Βάλια Κάλντα, επόμενος σταθμός μας η Βοβούσα, όπου είναι το πιο απομακρυσμένο χωριό της ανατολικής πλευράς του Ζαγορίου και μία μαγευτική εμπειρία για τον επισκέπτη. Μέσα από το χωριό περνάει ο Αώος ποταμός και είναι η βοή των νερών, αυτό που έδωσε στο χωριό την ονομασία του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση

3η ημέρα: Σμίξη - Σαμαρίνα - Μνημείο πεσόντων

Πρωινό και αρχίζει η όμορφη "περιπλάνηση" στον γύρω ορεινό όγκο. Η Σμίξη είναι το πιο κοντινό χωριό στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Η Σαμαρίνα είναι ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.550 μ. περίπου, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Τελευταίος σταθμός για σήμερα, το ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ στην Ανίτσα, την περιοχή δηλαδή όπου αναχαιτίστηκε η ιταλική προέλαση το 1940. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μέτσοβο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διαν/ση.

4η ημέρα: Τεχνητή λίμνη του Αώου - Ιωάννινα - Αθήνα

Πρωινό και επίσκεψη στην Τεχνητή λίμνη του Αώου τη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της Ελλάδος, που κατασκευάστηκε το 1987, με επτά φράγματα που έχουν γίνει για την ύδρευση και ηλεκτροδότηση των γύρω περιοχών. Βρίσκεται 20 χλμ. βορειοανατολικά του Μετσόβου σε υψόμετρο 1.350 μέτρων, ανάμεσα σε 2 εθνικά πάρκα, της Βάλια Κάλντα και του Βίκου-Αώου. Είναι ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο με πολλά νησάκια στο εσωτερικό της λίμνης, με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την πόλη των Ιωαννίνων, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Ακολουθεί πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
28η Οκτωβρίου 2021
Αναχώρηση 28/10/2021
2κλινο 195 €
3ο άτομο έως 12 ετών 175 €
1κλινο 285 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

 • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ

 • Τρία πρωινά στο ξενοδοχείο και τρία δείπνα, σε παραδοσιακή ταβέρνα

 • Αρχηγός – συνοδός

 • Φόρος διαμονής

 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: 

 • είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 • ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ κόστος κατ' άτομο 35€

  Εκδρομή με τζιπ & συνοδό - ξεναγό δάσους στη Βάλια Κάλντα. Ο ξεναγός μας θα είναι δασοπόνος και στην τιμή περιλαμβάνεται ελαφρύ γεύμα (πικ νικ) που θα γίνει στο δάσος!

Λεπτομέρειες

Hotel Apollon

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό κτήριο με φιλόξενη, οικογενειακή ατμόσφαιρα που Βρίσκεται στο κέντρο του Μετσόβου. Ο εσωτερικός ανελκυστήρας του χώρου στάθμευσης παρέχει άμεση πρόσβαση στο δωμάτιό σας.

Το Hotel Apollon προσφέρει διαφόρων ειδών καταλύματα, όπως δωμάτια στη σοφίτα με καναπέδες και πανοραμική θέα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο, ενώ ορισμένα έχουν επίσης τζάκι. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ή ένα δροσιστικό ποτό στο παραδοσιακά διακοσμημένο σαλόνι, δίπλα στο τζάκι.

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

Φωτογραφίες
6
Γεφύρι του Κόκορη Ήπειρος
6
Apollon Hotel στο Μέτσοβο
6
Apollon Hotel στο Μέτσοβο
6
Apollon Hotel στο Μέτσοβο
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά