Οδική εκδρομή στη Σύρο

3 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή στη Σύρο

Τιμή ατόμου από
185
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
3ήμερη εκδρομή στη Σύρο με αναχώρηση 24/9/2021. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 3*/4* στο Γαλησσά, ημιδιατροφή, μεταφορές, γύρος του νησιού! ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ για Φθινόπωρο 2021
Περιγραφή

1η ημέρα: Πειραιάς - Σύρος

Συγκέντρωση στις 06:00 και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Σύρο. Άφιξη στην Ερμούπολη, χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο Γαλησσά, ένα από τα ωραιότερα θέρετρα του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, δείπνο σε μπουφέ, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ξενάγηση πόλης - Άνω Σύρος

Πρωινό και γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού. Ξεκινάμε από την ορθόδοξη εκκλησία της Ανάστασης με τον γαλάζιο τρούλο να δεσπόζει ψηλά στο λόφο, με εκπληκτική θέα στην πόλη και στο πέλαγος και συνεχίζουμε με την στην Άνω Σύρος χτισμένη αμφιθεατρικά στο λόφο του Σαν Τζώρτζη με την ομώνυμη Καθολική Μητρόπολη του Αγίου Γεωργίου. Συνεχίζουμε με την Ερμούπολη, χτισμένη και αυτή όπως η Άνω Σύρος αμφιθεατρικά με νεοκλασικά κτίρια και αρχοντικά που ξεκινούν από τους δύο λόφους και κατεβαίνουν ως το λιμάνι. Εντυπωσιακή πόλη με την πλακόστρωτη πλατεία Μιαούλη και το Δημαρχείο της σε σχέδια του ΤΣΙΛΕΡ, τον ανδριάντα του Μιαούλη, τους φοίνικες και το Δημοτικό θέατρο Απόλλων, που μοιάζει με μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου, να είναι τα σπουδαιότερα σημεία ενδιαφέροντος που σήμερα θα γνωρίσουμε. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά , επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, δείπνο σε μπουφέ, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Εκδρομή στα χωριά της Σύρου - Σύρος - Πειραιάς

Πρωινό και συνεχίζουμε την περιήγηση - γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Η διαδρομή μας ξεκινά από το Γαλησσά και συνεχίζεται με τα πολύ όμορφα χωριά της Σύρου, όπως η Ποσειδωνία (η χιλιοτραγουδισμένη ΝΤΕΛΑΚΡΑΤΣΙΑ) μια από τις ωραιότερες περιοχές, με γραφική ακρογιαλιά και θαυμάσιες νεοκλασικές βίλες. Ακολουθεί ο Μέγας Γιαλός, πριν καταλήξουμε στον Αζόλιμνο, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Επιστροφή στην Ερμούπολη. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους (16:00) για Πειραιά, άφιξη και μεταφορά στην Αθήνα στο σημείο εκκίνησης της εκδρομής.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Φθινόπωρο 2021
Αναχώρηση 24/9/21
2κλινο 185 €
3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο 165 €
1κλινο 230 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, Πειραιά - Σύρο & αντίστροφα, επιβατών και πούλμαν

  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*/ 4* στo Γαλησσά.

  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα

  • Αρχηγός – συνοδός

  • Φόρος διαμονής

  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: 

είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

Το πρόγραμμα μπορεί να διαφοροποιηθεί εάν αλλάξουν τα δρομολόγια του πλοίου.

Φωτογραφίες
5
Σύρος Κυκλάδες
5
Σύρος Κυκλάδες
5
Άνω Σύρος Κυκλάδες
5
Σύρος Κυκλάδες
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00