Οδική εκδρομή στα Λίμνη Πλαστήρα Καλαμπάκα Μετέωρα Ελάτη

2 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή στα Λίμνη Πλαστήρα Καλαμπάκα Μετέωρα Ελάτη

Τιμή ατόμου από
65
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Οδική 2ήμερη εκδρομή οργανωμένη με πούλμαν στη Λίμνη Πλαστήρα, Μετέωρα, Πύλη, Ελάτη, Περτούλι με αναχώρηση 24/10/2020. Μεταφορές, εκδρομές, διαμονή σε ξενοδοχείο 3*, πρωινό. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Λαμία - Λίμνη Πλαστήρα

Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. από Αθήνα, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμία και μέσω Δομοκού – Καρδίτσας, φθάνουμε στην Πλαζ Λαμπερού στις όχθες της λίμνης Πλαστήρα, γεύμα προαιρετικά και η καταπράσινη διαδρομή μας συνεχίζεται για το νότιο τμήμα και το φράγμα. Αμέσως μετά με μικρή στάση στην πόλη των Τρικάλων, θα φθάσουμε και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην Καλαμπάκα. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετέωρα - Πύλη - Ελάτη - Περτούλι - Αθήνα

Μετά το πρωινό θα ανηφορίσουμε στους ιερούς βράχους των Μετεώρων για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε τα ορεινά χωριά των Τρικάλων, Πύλη, Ελάτη και Περτούλι με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο. Εδώ η φύση με τις χιονισμένες κορυφές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, "ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ" με σπάνια ομορφιά, μας «φιλοξενούν» σήμερα, για να απολαύσουμε προαιρετικά και ένα ξεχωριστό γεύμα σε ταβερνάκι της περιοχής. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Φθινόπωρο 2020
Αναχώρηση 24/10/2020
2κλινο 65 €
1κλινο 80 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ΚΟSTA FAMISSI 3*, στην Καλαμπάκα

  • Ένα πρωινό σε μπουφέ

  • Αρχηγός – συνοδός

  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: 

  • είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

  • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

Ξενοδοχείο Kosta Famissi 3*

Το Ξενοδοχείο Kosta Famissi βρίσκεται στην είσοδο της Καλαμπάκας, κάτω από την επιβλητική ομορφιά των βράχων των Μετεώρων.

Έχει την δικιά του αρχιτεκτονική ταυτότητα, συνδυάζοντας το παρόν, στον εσωτερικό χώρο την μοντέρνα διακόσμηση και τις σύγχρονες ανέσεις, με το παρελθόν που συναντάται στην εξωτερική αρχιτεκτονική. Το Ξενοδοχείο Kosta Famissi απευθύνεται στους εραστές της καλαισθησίας και του μοντέρνου και σε αυτούς που αναπολούν την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά. Συνδυάστε την διαμονή σας στην Καλαμπάκα με επίσκεψη και προσκύνημα στις ιερές μονές των Μετεώρων. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφτείτε και άλλους προορισμούς της γύρω περιοχής, όπως το Περτούλι, την Ελάτη και την Λίμνη Πλαστήρα.

Φωτογραφίες
1
Μετέωρα, Καλαμπάκα
1
1
1
Κωδ: 39C6
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00