Οδική εκδρομή στα Κύθηρα

4 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή στα Κύθηρα

Τιμή ατόμου από
287
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Κύθηρα & εορτασμός Παναγίας Μυρτιδιώτισσας με group, με αναχώρηση: 22/9 4ήμερη με πούλμαν στα Κύθηρα. Διαμονή στο μοναδικό KYTHEA RESORT 4* Sup., ημιδιατροφή καθημερινά, εκδρομές, μεταφορές και ξεναγήσεις. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
Περιγραφή

1η ημέρα: Aθήνα - Νεάπολη - Κύθηρα

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα µε κατεύθυνση τη Νεάπολη Λακωνίας, απ’ όπου θα σαλπάρουµε για τα µαγευτικά Κύθηρα. Τα Κύθηρα, γνωστά και με την παλαιότερη ενετική ονομασία Τσιρίγο, είναι νησί το οποίο βρίσκεται στη Νότιο Ελλάδα, στα νότια της Πελοποννήσου και νοτιότερα της Ελαφόνησου και του Κάβο Μαλιά. Άφιξη στην Αγία Πελαγία και στο υπέροχο ξενοδοχείο µας KYTHEA RESORT 4*. Τακτοποίηση και µπουφέ δείπνο.

2η ημέρα: Μυλοπόταµος - Μητάτα - Ποταµός

Μπουφέ πρόγευµα και ξεκινάµε για τον παραδοσιακό Μυλοπόταµο, κτισµένο σε µια από τις ωραιότερες τοποθεσίες του νησιού. Τα αγέρωχα πλατάνια και η τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χωριού θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγµή. Εδώ θα θαυµάσουµε και ένα από τα φυσικά αξιοθέατα του νησιού τον καταρράκτη Νεράιδα (Φόνισσα). Συνεχίζουµε για το πιο πράσινο χωριό τα Μητάτα και το χωριό Ποταµό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μπουφέ δείπνο.

3η ημέρα: Χώρα - Καψάλι - Λιβάδι - Παναγία Μυρτιδιώτισσα

Πλούσιο µπουφέ πρόγευµα και η µέρα µας ξεκινά µε επίσκεψη στην όµορφη Χώρα, την πρωτεύουσα, µε το έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, το µεσαιωνικό κάστρο κ.ά. Κατηφορίζοντας θα γνωρίσουµε το φιλόξενο Καψάλι. Θα κατευθυνθούµε στο Λιβάδι και το Κάτω Λιβάδι όπου θα δούµε το Βυζαντινό Μουσείο, την εκκλησία της Αναλήψεως και στη θέση Κατούνι την πέτρινη γέφυρα κτισµένη επί Αγγλοκρατίας το 1822. Η κορύφωση των επισκέψεων της ηµέρας µας όµως θα ακολουθήσει µε προσκύνηµα στην θαυµατουργή Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα, την προστάτιδα “πάντων των Κυθηρίων” που σήµερα γιορτάζει! Το περιβάλλον του µοναστηριού δηµιουργεί στον επισκέπτη κατάνυξη. Μια Άγια δύναµη µέσα στον περίβολο της µονής, εκεί στα σκαλιά, έξω από το καθολικό του ναού, χαρίζει ειρήνη, αγάπη, οµόνοια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας και µπουφέ δείπνο .

4η ημέρα: Αγία Πελαγία - Αβλέµονας - Νεάπολη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευµα και ετοιµαζόµαστε να αποχαιρετήσουµε το µοναδικό νησί των Κυθήρων αφού πρώτα επισκεφτούµε το παραθαλάσσιο χωριό Αβλέµονας µε τους µικρούς του κολπίσκους και το Ενετικό Κάστρο όπου δηµιουργούν ένα απίστευτα γοητευτικό φυσικό σκηνικό. Επιβίβαση στο πλοίο. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα µε ενδιάµεσες στάσεις.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Φθινόπωρο 2020
Αναχώρηση 22/9/20
2κλινο 287 €
3ο άτομο 226 €
1κλινο 365 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Διαμονή στο μοναδικό KYTHEA RESORT 4* sup στα Κύθηρα

  • Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη-Κύθηρα-Νεάπολη

  • Αρχηγός-συνοδός

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών

  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

Προσωπικά έξοδα, ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο και ο φόρος διαμονής που είναι για το ξενοδοχείο 4*: 3€ ανά δωμάτιο / ανά διανυκτέρευση

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

  • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

  • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή

Φωτογραφίες
5
KYTHEA RESORT 4* Sup στα Κύθηρα
5
KYTHEA RESORT 4* Sup στα Κύθηρα
5
KYTHEA RESORT 4* Sup στα Κύθηρα
5
KYTHEA RESORT 4* Sup στα Κύθηρα
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00