Loading...
Τιμή ατόμου από
760
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Οργανωμένη 9ήμερη εκδρομή σε Φραγκονία - Αλσατία - Ρηνανία. Αναχωρήσεις: 22/6 & 30/7. Εκδρομές, περιηγήσεις με το πούλμαν, ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε 4κλινη εσωτερική καμπίνα, διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*, ημιδιατροφή, αρχηγός - συνοδός. Ενημερωμένες τιμές για Καλοκαίρι 2024
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Πάτρα

Αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλώ.

2η ημέρα: Ανκόνα - Tυρόλο

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για την περιοχή του Τυρόλο. Περνώντας από τις περιοχές Μάρκε, Αιμίλια Ρομάνια και διασχίζοντας τις 'Αλπεις της Βόρειας Ιταλίας, θα καταλήξουμε αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ίννσμπρουκ - Ζανκτ Άντον - Λίμνη Κωστάντζας - Λιντάου - Μέλανας Δρυμός - Τίτιζε - Μάνχαϊμ

Μετά το πρωινό θα έχουμε σύντομη γνωριμία με την πόλη του ποταμού Ινν, πριν αναχωρήσουμε για τις μαγευτικές περιοχές του Τυρόλο και του Φόραλμπεργκ, όπου μέσω του τούνελ Ζανκτ Άντον θα συνεχίσουμε για τη Λίμνη της Κωστάντζας. Άφιξη στο παραλίμνιο Λιντάου για να γνωρίσουμε το γραφικό λιμάνι με το Λιοντάρι και τον Φάρο. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, απολαμβάνοντας τον καφέ μας με θέα την λίμνη. Επόμενος μας σταθμός το Τίτιζε, στην καρδιά του Μέλανα Δρυμού (Μαύρο Δάσος). Προαιρετική βόλτα με πλοιάριο στη μικρή λίμνη και ελεύθερος χρόνος για περιπάτους και αγορές αναμνηστικών. Μέσω Φράιμπουργκ – Κσρλζούης, θα καταλήξουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στο Μάνχαϊμ, πόλη στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μάνχαϊμ - Βαυαρία - Ρόττενμπουργκ - Φραγκονία

Μια ακόμη συναρπαστική ημέρα ξεκινά, με την εκδρομή μας στο Μεσαιωνικό Ρόττενμπουργκ, στο κρατίδιο της Βαυαρίας στην περιοχής της Φραγκονίας. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα Μεσαιωνικά τείχη, την εκκλησία του Νοσοκομείου, το Δημαρχείο, την αίθουσα που στέγαζε το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Ιακώβου καθώς και την έκθεση Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και το Μουσείο. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο Μάνχαϊμ, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μάνχαϊμ - Μπίνγκεν - Ποταμός Ρήνος - Κρουαζίερα - Κόμπλετζ

Αναχώρηση για την περιοχή του Ρήνου, μια από τις όμορφες της Γερμανίας, πλάι στον ποταμό με τα επιβλητικά κάστρα, τους αμπελώνες και τα γραφικά χωριουδάκια. Άφιξη στο Ζανκτ Γκορ με τον επιβλητικό βράχο Λόρελαι. Προαιρετική κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο, άφιξη στην πόλη Κόμπλεντζ στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ, για να δούμε το επιβλητικό μνημείο του Βίλχεμ Κάιζερ, σύμβολο της Γερμανικής Ενότητας. Επιστροφή στο Μάνχαϊμ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Μάναχαϊμ - Χαϊδελβέργη

Πρωινή επίσκεψη στην Χαϊδελβέργη, από τις λίγες πόλεις που γλύτωσαν από τους βομβαρδισμούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Πλάι στον ποταμό Νέκαρ με το κάστρο, την παλιά έδρα των Παλατίνων, με τα επιβλητικά κωδωνοστάσια των εκκλησιών και τις στέγες των σπιτιών της πόλης στην περιοχή των καλλιτεχνών. Θα γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο με τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο αλλά και το παλαιότερο Πανεπιστήμιο της Γερμανίας. Επιστροφή το μεσημέρι στο Μάνχαϊμ και γνωριμία με το κέντρο της πόλης. Θα δούμε το Βάσσερ Τουρμ, σύμβολο της πόλης και το λιμάνι του Ρήνου, ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια λιμάνια της χώρας. Χρόνος ελεύθερος στα πολυκαταστήματα της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Μάναχαϊμ – Μπάτεν Μπάτεν - Στρασβούργο - Κολμάρ - Μιλάνο

Αναχώρηση για το Μπάντεν Μπάντεν, την κωμόπολη στο ομοσπονδιακό κράτος της Βάδης-Βυρτεμβέργης, στην Γερμανία. Βρίσκεται στις δυτικές πλαγιές του Μέλαινος Δρυμού, στις όχθες του ποταμού Όου, κοντά στην Καρλσρούη. Eίναι από τις πιο γραφικές λουτροπόλεις της Γερμανίας, επίσης προσφέρει και πολλές ευκαιρίες για ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες. Οι πηγές του Μπάντεν-Μπάντεν είναι γνωστές για πάνω από 2.000 χρόνια και οι σχετικές εγκαταστάσεις σήμερα θυμίζουν έντονα ρωμαϊκά λουτρά του 3ου αιώνα μ.Χ. Επόμενος σταθμός η περιοχή της Αλσατίας και η πόλη του Στρασβούργου. Μικρή στάση για περιπάτους στην παλιά πόλη με τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό Νοτρ Νταμ και συνεχίζουμε για Κολμάρ, μια πολύ όμορφη πόλη, με χρωματιστά κτίρια, που βρίσκεται στο "δρόμο του κρασιού". Η διαδρομή μας συνεχίζεται και μας οδηγεί στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου, για δείπνο και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Μιλάνο - Ανκόνα

Νωρίς το πρωί μέσω Μπολόνιας φθάνουμε στο λιμάνι της Ανκόνα. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα ή Ηγουμενίτσα. Διανυκτέρευση εν πλώ.

9η ημέρα: Πάτρα - Αθήνα

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας ή Ηγουμενίτσας και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:*ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΑΝ/ΣΗ ΤΗΣ 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΝΑΣ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

*ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΑΣ

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Καλοκαίρι 2024
Αναχωρήσεις 22/6 30/7
Δίκλινο 760 € 795 €
3ο άτομο παιδί έως 12 ετών 685 € 715 €
Μονόκλινο 1.035 € 1.070 €
Φόροι + 55 € + 65 €

Kαμπίνες πλοίων - Τιμές ανά άτομο με επιστροφή / Ελλάδα - Ιταλία - Ελλάδα

Για τις περιπτώσεις που είναι εφικτή η αναβάθμιση της καμπίνας, υπάρχουν οι παρακάτω επιβαρύνσεις:

Τύπος καμπίνας

Ονομασία

Τιμή

ΑΒ2

2κλινη Εσωτερική

65€

Α2

2κλινη Εξωτερική

85€

ΑΒ3

3κλινη Εσωτερική

35€

Α3

3κλινη Εξωτερική

65€

Α4

4κλινη Εξωτερική

35€

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*

 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία, εκτός της 2ης ημέρας (6 πρωινά & 5 δείπνα)

 • Εισιτήρια πλοίων σε 4κλινες καμπίνες με W.C. (ΑΒ4)

 • Αρχηγός - συνοδός

 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης

 • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους

 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα

 • Φόροι ξενοδοχείων και check points: (+ 55€ ανά άτομο) - αναχ. 22/6

 • Φόροι ξενοδοχείων και check points: (+ 65€ ανά άτομο) - αναχ. 30/7

 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες Πληροφορίες:

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα

 • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο (ράντζο).

 • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες - 15ετίας) ή διαβατήριο.

 • Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ

 • Είναι δυνατόν η διανυκτέρευση της 2ης ημέρας να γίνει στην περιοχή της Βερόνας.

  Ενδέχεται το πρόγραμμα να εκτελεστεί αντίστροφα ή να χρησιμοποιηθεί το λιμάνι της Βενετίας για τον Κατάπλου ή Απόπλου του πλοίου.

 • Οι τιμές είναι ενδεικτικές. Επιβεβαίωση της τιμής πριν την κράτηση.

Φωτογραφίες
1
Χαϊδελβέργη, Γερμανία
1
1
1
Κωδ: 39
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά