Οδική εκδρομή Πάσχα στη Ζάκυνθο 4 ημέρες κωδ. 39B6

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Πάσχα στη Ζάκυνθο 4 ημέρες κωδ. 39B6

Επισκόπηση
Πάσχα στη Ζάκυνθο! 4ήμερη εκδρομή με αναχώρηση 17/4/2020! Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη - Ζάκυνθος - Κυλλήνη, διαμονή στο ξενοδοχείο Plaza Palace 3* Sup, ημιδιατροφή, μεταφορές!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Κυλλήνη - Ζάκυνθος

Αναχώρηση στις 06:45, περιοχή Κιάτου στάση, Πάτρα, Κυλλήνη- επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στη Ζάκυνθο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο με νηστίσιμα και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου σε εκκλησάκι της περιοχής, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ζάκυνθος

Μετά το πρωινό συνεχίζουμε τη γνωριμία με το νησί με επίσκεψη στο χωριό Μαχαιράδο με την καμένη πλέον εκκλησία της Αγίας Μαύρας, καθώς και τα χωριά: Άγιος Λέων - Έξω Χώρα - Μαριές - Αναφωνήτρια (στάση για να επισκεφτούμε τη Μονή, όπου είχε μονάσει ο 'Αγιος Διονύσιος). Στη συνέχεια από τον Άγιο Γιώργη των Γκρεμνών, θα δούμε την παραλία του Ναυαγίου, ένα από τα ωραιότερα τοπία της Ελλάδας. Αμέσως μετά περνώντας από τις Βολίμες, θα καταλήξουμε στην παραλία του Αγίου Νικολάου,  όπου θα παραμείνουμε για γεύμα προαιρετικά, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας και αμέσως μετά παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ζάκυνθος

Πρωινό και νωρίς το μεσημέρι ξεκινά το Πασχαλινό γλέντι με μεζέδες, ούζο, τσίπουρο, ενώ λίγο αργότερα μας συντροφεύει η ορχήστρα από την ορεινή Ζάκυνθο, με καντάδες, τοπική και λαϊκή μουσική, με το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία να ολοκληρώνεται, το πλούσιο Πασχαλινό γεύμα να ξεκινά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και το γλέντι να κορυφώνεται. Το απόγευμα μετάβαση στην πόλη, για να παρακολουθήσουμε την Λιτανεία της Παναγίας και το Ζακυνθινό πανηγύρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ζάκυνθος - Κυλλήνη - Αθήνα

Πρωινό και επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της Ζακύνθου, επίσκεψη της εκκλησίας της Χρυσοπηγής και του ερειπωμένου βενετσιάνικου κάστρου. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους και ελεύθερη επίσκεψη στο Μουσείο Σολωμού / Κάλβου, όπου βρίσκονται και τα Μαυσωλεία τους. Επιβίβαση νωρίς το μεσημέρι στο πλοίο για Κυλλήνη. Συνεχίζουμε για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.


 

Τιμές κατ' άτομο:

 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο παιδί έως 12
17/4/2020 Plaza Palace 3* Sup. 215€* 275€* 195€

*Για κρατήσεις με προκαταβολή έως 31/3, έκπτωση 15€ στην τιμή 2κλινου & 1κλινου για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Περιλαμβάνονται:

  • εισιτήρια Κυλλήνη - Ζάκυνθος - Κυλλήνη
  • διαμονή στο ξενοδοχείο Plaza Palace 3* Sup. στο Τσιλιβί
  • πρωινό
  • δείπνο με νηστίσιμα την Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, Ουζομεζέδες και πλούσιο παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική και δωρεάν τοπικό κρασί, την Κυριακή του Πάσχα
  • μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται
  • αρχηγός - συνοδός
  • ΦΠΑ
  • φόρος διαμονής
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00