Loading...
Τιμή ατόμου από
1125
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
10ήμερη οδική εκδρομή στο Παρίσι - Αλσατία - Ελβετία. Θα δούμε Νοβαρά - Αόστα - Γενεύη - Παρίσι - Εurodisney - Νορμανδία - Στρασβούργο - Ζυρίχη - Λουκέρνη - Μιλάνο. Μεταφορές, εκδρομές, διαμονή σε 3* & 4* ξενοδοχεία, 7 πρωινά, 6 δείπνα, αρχηγός. Αναχωρήσεις: Αναμένονται.
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα – Πάτρα (πλοίο)

Αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα: Ανκόνα – Nοβάρα ή Αόστα

'Αφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για Νοβάρα ή Αόστα. Η διαδρομή μας από την κεντρική και Βόρεια Ιταλία, διασχίζοντας τις εύφορες πεδιάδες της Αιμίλια Ρομάνια, με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή, αφού προσπεράσουμε την πόλη του Μιλάνου, θα καταλήξουμε στην περιοχή της Νοβάρα ή της Αόστα για διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Αόστα - Γενεύη – Παρίσι

Πρωινή αναχώρηση μέσω του τούνελ Mont Blanc για να περάσουμε στην Ελβετία και την πόλη της Γενεύη, όπου θα έχουμε σύντομη περιήγηση στην πόλη της διπλωματίας, με το Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, το μνημείο της μεταρρύθμισης, κ.α. Αποχαιρετάμε την πόλη και τη λίμνη Λεμάν με αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο τα Λευκά όρη και ξεκινάμε για Παρίσι. Φωτισμένη ήδη η Γαλλική πρωτεύουσα μόλις φθάνουμε το βράδυ και η πρώτη εικόνα είναι εντυπωσιακή. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Παρίσι, Ξενάγηση, μουσείο Λούβρου

Γνωριμία με το ιστορικό και μοντέρνο Παρίσι. Η σημερινή πανοραμική μας ξενάγηση περιλαμβάνει, την 'Οπερα, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, το Μέγαρο των Απομάχων, το καρτιέ Λατέν, την Σορβόνη, την Παναγία των Παρισίων, το Πάνθεον, το Δημαρχείο, την Βαστίλλη, τα Μεγάλα Βουλεβάρτα και τέλος το Μουσείο του Λούβρου (εσωτερική επίσκεψη) είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Φιλοξενεί περίπου 35.000 μεγάλης αξίας εκθέματα που περιλαμβάνουν έργα της αρχαιότητας και της μεσαιωνικής τέχνης μέχρι το 1848. Μεταξύ άλλων θα δούμε την ¨ΑΦΡΟΔΙΤΗ της ΜΗΛΟΥ, την ¨ΝΙΚΗ της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ¨και την γνωστή σε όλους ¨ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ¨ του Ντα Βίντζι. Λίγο αργότερα, επίσκεψη στο λόφο της Μονμάρτης με τη βασιλική Sacre Coeur και ακολουθεί χρόνος ελεύθερος, στην πάντα ενδιαφέρουσα και αξιόλογη αγορά της Γαλλικής πρωτεύουσας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Παρίσι – Eurodisney

Επίσκεψη στο μαγικό κόσμο της Eurodisney. Τριάντα δύο μόνο χιλιόμετρα ανατολικά της Παρισινής πρωτεύουσας, απλώνεται η Disneyland και μας περιμένει για να μας χαρίσει πολλές συγκινήσεις. Βρισκόμαστε όμως πολύ κοντά και έτσι θα ξεκινήσουμε αμέσως το ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, με το τραινάκι των πειρατών, θα περάσουμε από το μικρόκοσμο, θα ανεβούμε στο διαστημικό βουνό, θα οδηγήσουμε το δικό μας διαστημόπλοιο στο Star Tours και θα επισκεφθούμε το μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο, του Πήτερ Πάν και της Χιονάτης με τους επτά Νάνους. Γεύμα προαιρετικά σε ένα από τα πολλά εστιατόρια που υπάρχουν μέσα στο πάρκο και συνεχίζουμε με πολλά άλλα, μέχρι το απόγευμα που θα επιστρέψουμε στο Παρίσι. Μετά το δείπνο ακολουθείστε την πρόταση μας για προαιρετική μίνι κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα γραφικά bateaux mouches, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψή μας στο Παρίσι.

6η ημέρα: Παρίσι (Nορμανδία)

Ημέρα ελεύθερη να ολοκληρώσετε τη γνωριμία με τη Γαλλική πρωτεύουσα και την αγορά της η εναλλακτικά να ακολουθήσετε την πρόταση μας για μια πολύ όμορφη προαιρετική εκδρομή στις γραφικές ακτές της Νορμανδίας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις παραθαλάσσιες πόλεις και παραθεριστικά κέντρα της Βόρειας Γαλλίας, Deauville, Trouville, Honfleur. Θα δούμε το φαινόμενο της παλίρροιας και θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο Παρίσι, δείπνο, διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Παρίσι – Στρασβούργο

Η έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης και πρωτεύουσα της Αλσατίας, το Στρασβούργο, θα είναι ο επόμενος σταθμός μας. Η πλατεία Κλέμπερ, ο καθεδρικός ναός χτισμένος από κόκκινο ψαμμόλιθο, αλλά και το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Νωρίς το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Στρασβούργο - Ζυρίχη – Λουκέρνη - Μιλάνο

Μια ακόμη συναρπαστική ημέρα ξεκινά. Με φόντο τους ορεινούς όγκους του Μέλανα Δρυμού και του Γιούρα, ανάμεσα στους οποίους περνά το μεγάλο ποτάμι, φθάνουμε στη Ζυρίχη, τη μεγαλύτερη Ελβετική πόλη και οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζόδρομους, την Μπάνχοφστρασσε, την παλιά πόλη, την Φραουμύνστερ µε τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Πύργο του Ρολογιού και τις γέφυρες του ποταμού ΛΙΜΑΤ. Η "μαγεία" των Ελβετικών τοπίων συνεχίζεται και προς τη Λουκέρνη. Σύντομη επίσκεψη στην πόλη που είναι κτισμένη στην άκρη της λίμνης των τεσσάρων καντονιών με την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα και το Μνημείο των Λεόντων . Αμέσως μετά μέσω του τούνελ του Αγίου Γκοτάρδου και ενώ τα καταπράσινα πανέμορφα τοπία μας συνοδεύουν, θα καταλήξουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Μιλάνου, για δείπνο και διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Μιλάνο - Ανκόνα

Νωρίς το πρωί αφήνουμε την πόλη των της μόδας το Μιλάνο και μέσω Μπολόνιας φθάνουμε στο λιμάνι της Ανκόνα. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

10η ημέρα: Πάτρα - Αθήνα

'Αφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, όπου φθάνουμε τρεις περίπου ώρες αργότερα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:*Το πιο πάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό, είναι δυνατόν να εκτελεστεί και αντίστροφα,χωρίς παραλείψεις,τελικό πρόγραμμαμε το ενημερωτικό σας.* Για τις επισκέψεις,στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ και τη EURODISNEY, η εξασφάλιση των εισιτηρίων εισόδου γίνεται με ευθύνη των εκδρομέων, μετά την οριστικοποίηση της υλοποίησης της εκδρομής. *Στην αναχ/ση 13/8 ο απόπλους για Ανκόνα γίνεται από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Καλοκαίρι 2024
Αναχωρήσεις Ακυρώθηκαν
Δίκλινο 1125 €
Τρίτο άτομο έως 12 ετών 1015 €
Μονόκλινο 1610 €
Φόροι ξενοδοχείων και Check points + 75 €

Για τις περιπτώσεις που είναι εφικτή η αναβάθμιση της καμπίνας, υπάρχουν οι παρακάτω επιβαρύνσεις:

Τιμές ανά άτομο με επιστροφή / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Τύπος καμπίνας

Ονομασία

Τιμή

ΑΒ2

2κλινη Εσωτερική

 65 €

Α2

2κλινη Εξωτερική

 85 €

ΑΒ3

3κλινη Εσωτερική

 45 €

Α3

3κλινη Εξωτερική

 65 €

Α4

4κλινη Εξωτερική

 35 €

Παροχές

Περιλαμβάνονται

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα

 • Διαμονή, επτά διαν/σεις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* sup - 4*

 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία, εκτός της 2ης ημέρας (7 πρωινά, 6 δείπνα)

 • Εισιτήρια πλοίων σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με W.C (ΑΒ4)

 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

 • Αρχηγός - συνοδός

 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης

 • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.

 • Εισιτήρια   εισόδου   στα  πάρκα  της  Εurodisney.

 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.

 • Φόροι ξενοδοχείων (ΤΑΚΚ) και check points: (+75€ ανά άτομο)

 • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες Πληροφορίες:

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις μπορεί να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.

 • Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται την έκπτωση εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

 • Το πιο πάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό, τελικό πρόγραμμα χωρίς παραλείψεις με το ενημερωτικό σας.

 • Για τις επισκέψεις, στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ και τη EURODISNEY, η εξασφάλιση των εισιτηρίων εισόδου γίνεται με ευθύνη των εκδρομέων, μετά την οριστικοποίηση της υλοποίησης της εκδρομής.

 • Στην αναχώρηση 13/8 ο απόπλους για Ανκόνα γίνεται από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

Φωτογραφίες
7
Πυραμίδα του Λούβρου στο Παρίσι
7
We love Paris !
7
french-croissants-with-sliced-oranges
7
Ο πύργος του Άιφελ την Ανατολή, Παρίσι
Κωδ: 39
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά