Οδική εκδρομή Καβάλα Δράμα Ξάνθη Πομακοχώρια

4 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Καβάλα Δράμα Ξάνθη Πομακοχώρια

Τιμή ατόμου από
178
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
4ήμερη οδική εκδρομή στην Καβάλα με αναχώρηση 28/10/2020! Δράμα - Ξάνθη - Πομακοχώρια Παλαιός Παντελεήμονας - Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινισσας - Σπήλαιο Αλιστράτης - Πρόμοδες Ολύμπου Διαμονή στο ξενοδοχείο Esperia 3* στην Καβάλα, ημιδιατροφή, μεταφορές! ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Λαμία - Παλαιός Παντελεήμονας - Καβάλα

Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. από Αθήνα, ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το γραφικό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, με τη μοναδική θέα στη θάλασσα του Θερμαϊκού και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πομακοχώρια - Ξάνθη - Λίμνη Βιστωνίδα - Πόρτο Λάγος

Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη Σμίνθη και τον Εχίνο, δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, αλλά και την πόλη της Ξάνθης, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη Βιστωνίδα και το Πόρτο Λάγος, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα. Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ιερά Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοινισσας - Σπήλαιο της Αλιστράτης - Δράμα

Πρωινό και επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοινισσας, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μία θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την "αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου" και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Παραμονή - προσκύνημα και συνεχίζουμε για την επίσκεψη μας στο Σπήλαιο της Αλιστράτης. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ευρώπης. Ο πλούσιος διάκοσμος του περιλαμβάνει, εκτός από τεράστιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες σε διάφορους χρωματισμούς και τους σπάνιους εκκεντρίτες. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη της Δράμας. Χρόνος ελεύθερος στο χώρο του Δημοτικού κήπου και την πλατεία Ελευθερίας, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου - Λιτόχωρο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα από τη γνωστή, πλέον, διαδρομή με μικρή ευχάριστη παράκαμψη, στους πρόποδες του Ολύμπου και την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου, αλλά και το Λιτόχωρο, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω Λαμίας με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Φθινόπωρο 2020
Αναχώρηση 28/10/2020
2κλινο 178 €
3ο άτομο έως 12 ετών 155 €
1κλινο 238 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ESPERIA 3*, στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ

  • Τρία πρωινά σε μπουφέ

  • Τρία δείπνα

  • Αρχηγός - συνοδός

  • Φόρος διαμονής

  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: 

  • είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

  • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Φωτογραφίες
6
Η πόλη της Καβάλας
6
Πόρτο Λάγος, Λίμνη Βιστωνίδα
6
Hotel Esperia 3* στην Καβάλα
6
Hotel Esperia 3* στην Καβάλα
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00