Οδική εκδρομή Ονειρούπολη Δράμας Καβάλα Ξάνθη Πομακοχώρια

4 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Ονειρούπολη Δράμας Καβάλα Ξάνθη Πομακοχώρια

Τιμή ατόμου από
198
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
4ήμερη οδική οργανωμένη εκδρομή στην Ονειρούπολη Δράμας - Καβάλα - Ξάνθη - Πομακοχώρια με Αναχωρήσεις: 24/12, 30/12! Σπήλαιο Αλιστράτης – Αρχαιολογικός χώρος Φιλίππων & Αμφίπολης. Διαμονή στο ξενοδοχείο Esperia 3* στην Καβάλα, ημιδιατροφή, μεταφορές! ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ για Χριστούγεννα 2021 - Πρωτοχρονιά 2022
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Καβάλα

 Αναχώρηση 08:00 από Αθήνα, στάση στην περιοχή της Λαμίας και της Κατερίνης, γεύμα προαιρετικά και μέσω Εγνατίας οδού, παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα. Χρόνος ελεύθερος, περίπατοι γνωριμίας, Δείπνο, διανυκτέρευση.

 2η ημέρα: Σπήλαιο Αλιστράτης - Ονειρούπολη Δράμας

 Πρωινό και επίσκεψη στο Σπήλαιο Αλιστράτης, ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα σπήλαια της χώρας μας, με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 14 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, λίγο αργότερα θα φθάσουμε στη Δράμα, όπου ο χώρος του Δημοτικού κήπου και η Πλατεία Ελευθερίας, μεταμορφώνονται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως το ονειρεύονται τα παιδιά μέσα από τα παραμύθια, με εικόνες μοναδικές - εορταστικές για μικρούς και μεγάλους. Βρισκόμαστε στην Ονειρούπολη Δράμας. Eπιστροφή το απόγευμα στην Καβάλα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Σμίνθη – Εχίνος – Ξάνθη – Βιστωνίδα – Πόρτο Λάγος

Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη Σμίνθη και τον Εχίνο, δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, ενώ λίγο αργότερα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και την πόλη της Ξάνθης, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή της επιστροφής το απόγευμα, πανέμορφη αφού περιλαμβάνει τη λίμνη Βιστωνίδα και το Πόρτο Λάγος. Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

 4η ημέρα: Αρχαιολογικός χώρος Φιλίππων & Αμφίπολης - Αθήνα

Πρωινό και πορεία επιστροφής, με δύο σημαντικές, παρακάμψεις - επισκέψεις , στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και τον αρχαιολογικό της Αμφίπολης. Ακολούθως μέσω Εγνατίας και Εθνικής οδού, με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Γιορτές 2021 - 2022
Αναχώρηση 24/12 & 30/12
2κλινο 198 €
3ο άτομο έως 12 ετών 178 €
1κλινο 258 €

Σημειώσεις:

Το δείπνο στις 24/12 & στις 31/12/21 θα είναι εορταστικό, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

 • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ESPERIA 3*, στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ

 • Τρία πρωινά σε μπουφέ

 • Τρία δείπνα. Το δείπνο στις 24/12 & στις 31/12/21 θα είναι εορταστικό, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 • Αρχηγός - συνοδός

 • Φόρος διαμονής

 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: 

 • είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

ESPERIA 3*

Βρίσκεται στην Καβάλα στο κέντρο της πόλης και σας υποδέχεται ολοκληρωτικά ανακαινισμένο. Διαθέτει εμπειρία στο χώρο της φιλοξενίας και υπόσχεται να καλύψει κάθε σας επιθυμία με νέες εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες. Σε όλους τους χώρους παρέχεται ασύρματη σύνδεση στο internet, χωρίς χρέωση για τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Τα δωμάτια διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια, ή διπλό κρεβάτι, βεράντα και θέα σε δρόμο της πόλης (οδό Βενιζέλου ή οδό Βότση) Μέγιστη χωρητικότητα: 2 άτομα . Κλιματισμός, Mini Bar, Τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, Πιστολάκι Μαλλιών, Ιδιωτικό Μπαλκόνι

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

Μέτρα Covid για ξενοδοχεία 6-22/11

Σας ενημερώνουμε σύμφωνα με τις αναθεωρημένες κρατικές οδηγίες στο ΦΕΚ Β 5138 και την συνοδευτική Δ1α/ Γ.Π.οικ. 69136 ΚΥΑ για το διάστημα από το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου2021 και ώρα 06:00 προβλέπεται πως στα τουριστικά καταλύματα, οι διαμένοντες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9 ή

2. Πιστοποιητικό νόσησης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9 ή

3. Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid-test, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9.

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9.»

Σε ότι αφορά την περίοδο των εορτών : Η είσοδος, η διαμονή , η σίτιση και οι αναγραφόμενες υπηρεσίες-παροχές θα εναρμονιστούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που θα ανακοινώσει η πολιτεία για την περίοδο των εορτών

Φωτογραφίες
9
Ονειρούπολη Δράμας
9
Η πόλη της Καβάλας
9
Hotel Esperia 3* στην Καβάλα
9
Πόρτο Λάγος, Λίμνη Βιστωνίδα
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά