Loading...

Οδική εκδρομή Καλάβρυτα και Ορεινή Αχαΐα

Τιμή ατόμου από
199
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Οδική εκδρομή στα Καλάβρυτα με αναχώρηση 24,31/12 (3ήμερη) και στις 24,30/12 (4ήμερη) Λίμνη Τσιβλού - Ζαρούχλα - Οδοντωτός - Σπήλαιο Λιμνών - Κλειτορία - Πλανητέρο - Μέγα Σπήλαιο - Ορεινή Κορινθία - Λίμνη Δόξα - Φενεός - Τρίκαλα. Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, ημιδιατροφή, πλούσια εορταστικά Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και γλέντι στις 24 & 31 Δεκ. και μουσική από D.J. και γλέντι στις 25 Δεκ. & 1 Ιαν., στη θέση του δείπνου της ημέρα, μεταφορές, εκδρομές. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ για Χριστούγεννα 2021 - Πρωτοχρονιά 2022
Περιγραφή

1η ημέρα: Λίμνη Τσιβλού - Ζαχλωρού - Airotel Achaia Beach

Αναχώρηση από την Αθήνα στις 8:00, προς την Κορινθία των μύθων και συνεχίζουμε για την ονειρική λίμνη Τσιβλού. Ένα θαυμάσιο οικοσύστημα που εκτός από το υγρό στοιχείο αισθητή παρουσία κάνουν τα έλατα, τα πεύκα και οι καστανιές. Περνώντας από μικρούς καταρράκτες (αναλόγως εποχής), κατευθυνόμαστε για την γραφική Ζαρούχλα, χτισμένη στους πρόποδες του Χελμού. Μας υποδέχεται ο κεντρικός πλακόστρωτος δρόμος με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα πάμπολλα βρυσάκια, τα ταβερνάκια με τα παραδοσιακά εδέσματα και τις μυρωδιές από το φρεσκοψημένο ντόπιο άρτο. Οι δύο διατηρητέοι πύργοι του Φωτήλα και του Χαραλάμπη, θυμίζουν μια άλλη εποχή. Βλέπουμε τον Άη Γιώργη, χτισμένο από το 1806, από τον οπλαρχηγό και τεχνίτη της πέτρας Ν. Σολιώτη. Μας ξαφνιάζουν οι πολεμίστρες, οι πλάκες χαραγμένες με αρχαίες ονομασίες ανέμων και ζωδίων, καθώς και τα στέφανα του οπλαρχηγού που τα άφησε εκεί για όσους θέλουν να παντρευτούν και δεν έχουν χρήματα. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και κατόπιν μετάβαση στο ξενοδοχείο AIROTEL ACHAIA BEACH 4* Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Δείπνο.

2η ημέρα: Οδοντωτός - Αγία Λαύρα - Σπήλαιο λιμνών - Κλειτορία - Πλανητέρο

Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε να διασχίσουμε με το τρενάκι του Οδοντωτού, το περίφημο φαράγγι του Βουραϊκού. Μια διαδρομή από τις ωραιότερες της Ευρώπης! Συνεχίζουμε για το επιβλητικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, της οποίας η θέα ,το βαρύ όνομα και η ιστορία που τα συντροφεύει προκαλούν δέος και συγκίνηση. Κατόπιν θα πάμε στο σπήλαιο λιμνών, το διαμάντι του γεωπάρκου Χελμού - Βουραϊκού μέσα από υπερυψωμένες τεχνητές γέφυρες, ξεναγούμαστε στις 13 αλλεπάλληλες κλιμακωτές λίμνες με τους πανέμορφους σταλαγμίτες και σταλακτίτες. Το μεσημέρι θα μας βρει στην γραφική Κλειτορία όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό (έξοδα ατομικά) και η πορεία μας συνεχίζεται προς τον μικρό παράδεισο, το Πλανητέρο όπου χρόνος για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο.

3η ημέρα: Μέγα Σπήλαιο - Καλάβρυτα

Μετά το πλούσιο πρωινό μας προορισμός το Μέγα Σπήλαιο. Είναι η αρχαιότερη μονή στην Ελλάδα (362 μ.Χ.) χτισμένη στο άνοιγμα ενός μεγάλου φυσικού σπηλαίου, σε υψόμετρο 890 μ. Εδώ συναντούμε τοιχογραφίες του 1653 και άλλες έως και τις αρχές του 19ου αι. και την εικόνα της Παναγίας, φτιαγμένη από μαστίχα και κερί από τα χέρια του Ευαγγελιστή Λουκά. Συνεχίζουμε για τα ηρωικά Καλάβρυτα, όπου θα επισκεφτούμε τον τόπο του μαρτυρίου και θα περιπλανηθούμε στον πεζόδρομο, στα δρομάκια γύρω από αυτόν, δοκιμάζοντας ντόπια προϊόντα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα, (έξοδα ατομικά). Στο δρόμο της επιστροφής θα επισκεφθούμε τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσουμε ντόπια κρασιά (έξοδα ατομικά) . Επιστροφή προς το ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο.

4η ημέρα: Ορεινή Κορινθία - Λίμνη Δόξα - Φενεός - Τρίκαλα

Πλούσιο πρωινό μπουφέ και κατευθυνόμαστε προς την ορεινή Κορινθία για να επισκεφθούμε τη Λίμνη Δόξα και το μοναστήρι - κρυφό σχολειό, του Αγίου Γεωργίου, τον Φενεό και αργότερα τα Τρίκαλα, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και το απόγευμα πίνουμε το καφεδάκι μας στο Λουτράκι. Πορεία επιστροφής για την Αθήνα με στάση, γεμάτοι με θαυμάσιες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Γιορτές 2021 - 2022
Αναχωρήσεις 3 μέρες 24 - 26/12 31/12 - 2/1 4 μέρες 24 - 27/12 30/12 – 2/1
Δίκλινο 199 € 265 €
3ο άτομο 152 € 195 €
3ο άτομο έως 10 ετών * 95 € 125 €
3ο άτομο έως 12 ετών ** 140 € 178 €
4ο άτομο έως 12 ετών *** 140 € 178 €
Μονόκλινο 230 € 309 €

*3ο άτομο έως 9,99 ετών στο κρεβάτι των γονέων του.
**3ο άτομο έως 11,99 ετών σε extra bed.
***ισχύει για 2ο παιδί έως 11,99 ετών σε extra bed, όταν υπάρχει και 1ο παιδί έως 9,99 ετών που μοιράζεται το κρεβάτι των γονέων του

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο AIROTEL ACHAIA BEACH 4* στον Καστελόκαμπο Ρίου

 • Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)

 • Πλούσια εορταστικά Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και γλέντι στις 24 & 31 Δεκ. και μουσική από D.J. και γλέντι στις 25 Δεκ. & 1 Ιαν., στη θέση του δείπνου της ημέρας

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών

 • Αρχηγός / Συνοδός

 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: 

 • είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Μέτρα Covid για ξενοδοχεία 6-22/11

   Σας ενημερώνουμε σύμφωνα με τις αναθεωρημένες κρατικές οδηγίες στο ΦΕΚ Β 5138 και την συνοδευτική Δ1α/ Γ.Π.οικ. 69136 ΚΥΑ για το διάστημα από το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου2021 και ώρα 06:00 προβλέπεται πως στα τουριστικά καταλύματα, οι διαμένοντες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

   1.    Πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9 ή

   2.    Πιστοποιητικό νόσησης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9 ή

   3.    Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid-test, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9.

  Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9.»

   Σε ότι αφορά την περίοδο των εορτών : Η είσοδος, η διαμονή , η σίτιση και οι αναγραφόμενες υπηρεσίες-παροχές θα εναρμονιστούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που θα ανακοινώσει η πολιτεία για την περίοδο των εορτών

Φωτογραφίες
5
Φθινοπωρινές εκδρομές στη φύση!
5
Αγία Λαύρα, Καλάβρυτα
5
Σταθμός Καλαβρύτων, Οδοντωτός
5
Μέγα Σπήλαιο, Καλάβρυτα
Κωδ: 50
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά