Οδική εκδρομή Θράκη 4 ημέρες κωδ. 39M9

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Θράκη 4 ημέρες κωδ. 39M9

Επισκόπηση
4ήμερη οδική εκδρομή στη Θράκη με αναχώρηση 22/3/2020! Κομοτηνή - Αδριανούπολη - Σουφλί - Κάραγατς - Ξάνθη - Σμίνθη - Εχίνος - Καβάλα - Λιτόχωρο! Διαμονή στο ξενοδοχείο Anatolia 3* στην Κομοτηνή, ημιδιατροφή, μεταφορές!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Κομοτηνή

Αναχώρηση στις 07:00 από Αθήνα, στάση στην περιοχή της Λαμιάς και της Λάρισας. Στάση στην περιοχή του Στρυμόνα, για να συνεχίσουμε για Κομοτηνή. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Αδριανούπολη - Κάραγατς - Σουφλί

Πρωινό και αναχώρηση για Αδριανούπολη. Θα προσπεράσουμε το Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα, για να φτάσουμε στις Καστανιές και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ταυτότητες νέου τύπου ή διαβατήρια) θα φτάσουμε στην Αδριανούπολη. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και να δούμε το Σελιμγιέ Τζαμί. Το τέμενος χτίστηκε με την εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β΄ από το διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν το διάστημα 1569-1575. Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο Κάραγατς, με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρίας, που στάθμευε το Όριαν Εξπρές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή, με μικρή στάση - επίσκεψη στο Σουφλί, με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Ακολουθεί δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Σμίνθη - Εχίνος - Ξάνθη

Πρωινό και μία ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη Σμίνθη και τον Εχίνο, δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης. Γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στην Κομοτηνή από τη λίμνη Βιστωνίδα και το Πόρτο Λάγος, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 

4η ημέρα: Καβάλα - Λιτόχωρο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις στην πόλη της Καβάλας, το Λιτόχωρο και σε καφέ της Εθνικής Οδού στην περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.Τιμές κατ' άτομο:

 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο Παιδί έως 12
22/3/2020 Anatolia 3* 185€ 260€ 170€

Περιλαμβάνονται:

  • μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • διαμονή στο ξενοδοχείο Anatolia 3* στην Κομοτηνή
  • ημιδιατροφή
  • αρχηγός / συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • φόρος διαμονής
Φωτογραφίες
6
6
6
6
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00