Οδική εκδρομή Καστοριά Νυμφαίο Φλώρινα Πρέσπες

3 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Καστοριά Νυμφαίο Φλώρινα Πρέσπες

Τιμή ατόμου από
165
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
3ήμερη οργανωμένη οδική εκδρομή στην Δυτική Μακεδονία. Καστοριά – Φλώρινα – Πρέσπες – Νυμφαίο – Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Μαυροχωρίου – Παναγία Μαυριώτισσα – Λημναίος Οικισμός. Αναχωρήσεις: 25/3. Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στην Καστοριά, πρωινά, ημιδιατροφή καθημερινά, εκδρομές, μεταφορές. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ για 25η Μαρτίου 2022
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Καλαμπάκα -  Καστοριά

Αναχώρηση 07:45, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε μέσω Καλαμπάκας, στάση, γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε το απόγευμα στην όμορφη πόλη της Καστοριάς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στις γειτονιές Ντόλτσο και Απόζαρι, με τα μοναδικά αρχοντικά, στο κέντρο της πόλης με τα καταστήματα γουναρικών να δεσπόζουν και την όμορφη παραλίμνια διαδρομή με πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Νυμφαίο - Καταφύγιο Αρκτούρος - Πρέσπες - Καστοριά

Πρωινό και επίσκεψη στο ορεινό Νυμφαίο στην πλαγιά του όρους Βίτσι σε υψόμετρο 1.350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας < Αρκτούρος>. Αμέσως μετά με μικρή στάση στην πόλη της Φλώρινας, ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή από το Πισοδέρι, με το ομώνυμο χιονοδρομικό, θα φθάσουμε στη γραφική περιοχή των Πρεσπών και το ακριτικό χωριό Ψαράδες στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου στη μικρή Πρέσπα, πριν επιστρέψουμε νωρίς το βράδυ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Δείπνο και διασκέδαση προαιρετικά, διανυκτέρευση.

3η ημέρα:  Παναγία Μαυριώτισσα - Λημναίος Οικισμός - Αθήνα

Πρωινό, επίσκεψη στην Παναγία τη Μαυριώτισσα, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στις όχθες της λίμνης και αμέσως μετά στο Λημναίο Οικισμό, που βρίσκεται στη θέση Νησί, 8 χιλιόμετρα από την πόλη. Πορεία επιστροφής για Αθήνα, μέσω Γρεβενών - Καλαμπάκας – Τρικάλων, στάση, γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω Καρδίτσας - Δομοκού – Λαμίας, με μικρή ενδιάμεση στάση σε Καφέ της Ε.Ο., θα καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Άνοιξη 2022
Αναχώρηση 25/3/22
2κλινο 165€
3ο άτομο έως 12 ετών 145 €
1κλινο 215 €

Σημείωση: Για κρατήσεις έως 28.2.22 ισχύει έκπτωση στη τιμή του δίκλινου 15 € ανά άτομο (Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων)

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EUROPA 4*, της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 • Πρωινά, 2 δείπνα

 • Αρχηγός – συνοδός

 • Φόρος διαμονής

 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: 

 • είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

EUROPA HOTEL 4*

Το ξενοδοχείο EUROPA βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Καστοριάς. Διαθέτει εστιατόριο και μπαρ, ΔΩΡΕΑΝ internet σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους καθώς και τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Υπάρχει 24ωρη υποδοχή και εξυπηρέτηση. Τα δωμάτια προσφέρουν όλες τις ανέσεις.

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Η είσοδος, η διαμονή και η παράθεση γευμάτων (πρωινού, γεύματος, δείπνου) θα εξαρτηθούν από τα ισχύοντα πρωτόκολλα προστασίας από τον Covid 19. 

  Οι υπηρεσίες θα εναρμονιστούν με τις τρέχουσες ανακοινώσεις της πολιτείας για την περίοδο διαμονής. 

Φωτογραφίες
6
Καστοριά!
6
Γραφικά σπίτια στην Καστοριά
6
6
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά