Οδική εκδρομή στην Καστοριά 4 ημέρες κωδ. 39T1

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή στην Καστοριά 4 ημέρες κωδ. 39T1

Επισκόπηση
4ήμερη οδική εκδρομή στην Καστοριά με αναχώρηση 22/3/2020! Τρίκαλα - Νυμφαίο - Φλώρινα - Πρέσπες - Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας - Ι.Μ. Παναγιάς Μικροκάστρου! Διαμονή στο ξενοδοχείο Europa 4*, ημιδιατροφή, μεταφορές!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Καστοριά

Αναχώρηση στις 07:45, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε μέσω Λαμίας - Τρικάλων, στάση στα Τρίκαλα, γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε το βράδυ στην Καστοριά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Νυμφαίο

Πρωινό και επίσκεψη στο ορεινό Νυμφαίο (καιρού επιτρέποντος) στην πλαγιά του όρους Βίτσι σε υψόμετρο 1.350 μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας "Αρκτούρος". Επιστροφή στην Καστοριά, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη και αγορές σουβενίρ, γουναρικών. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πρέσπες - Φλώρινα

Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική περιοχή των Πρεσπών, για να γνωρίσουμε το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου στη μικρή Πρέσπα, αλλά και το ακριτικό χωριό Ψαράδες, στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στην Καστοριά, μέσω (καιρού επιτρέποντος) Πισοδερίου - Φλώρινας, όπου θα έχουμε και στάση γνωριμίας με την ακριτική πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα: Παναγιά Μαυριώτισσα - Ι.Μ. Παναγίας Μικροκάστρου - Καλαμπάκα - Αθήνα

Πρωινό και επίσκεψη στην Παναγιά τη Μαυριώτισσα. Αναχώρηση για Αθήνα, με μικρή παράκαμψη - επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Παναγιάς Μικροκάστρου και συνεχίζουμε μέσω Καλαμπάκας, στάση, γεύμα προαιρετικά, προσπερνώντας ακολούθως την πόλη της Καρδίτσας, μέσω Δομοκού - Λαμίας με μικρή ενδιάμεση στάση στην περιοχή, θα καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.


 

Τιμές κατ' άτομο:

 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο παιδί έως 12
22/3/2020 Europa 4* 178€ 253€ 160€

Περιλαμβάνονται:

  • μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • διαμονή στο ξενοδοχείο Europa 4* στην Καστοριά
  • ημιδιατροφή  (3 πρωινά και 3 δείπνα σε μπουφέ)
  • αρχηγός / συνοδός
  • ΦΠΑ
  • φόρος διαμονής
Φωτογραφίες
5
5
5
5
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00