Οδική εκδρομή στις Σέρρες, Λίμνη Κερκίνη, Σπήλαιο Αγγίτη, Δράμα

4 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή στις Σέρρες, Λίμνη Κερκίνη, Σπήλαιο Αγγίτη, Δράμα

Τιμή ατόμου από
188
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
4ήμερη οδική εκδρομή στις Σέρρες, Λίμνη Κερκίνη, Σπήλαιο Αγγίτη, Οχυρό Ρούπελ, Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, Δράμα. Μεταφορές, εκδρομές, διαμονή, 3 πρωινά + 3 δείπνα (ημιδιατροφή). Αναχώρηση 28/10/21. Ενημερωμένες τιμές Φθινόπωρο 2021
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Λαμία - Λάρισα - Παλαιός Παντελεήμονας - Σέρρες

Αναχώρηση 07:30 από Αθήνα, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας και συνεχίζουμε για το γραφικό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, προαιρετικό γεύμα και μέσω Θεσσαλονίκης θα καταλήξουμε στην πόλη των Σερρών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Οχυρό Ρούπελ - Λίμνη Κερκίνη - Σέρρες

Πρωινό και με κατεύθυνση το Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΗ, επισκεπτόμαστε το γνωστό για την αντίσταση των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, Οχυρό του Ρούπελ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την κωμόπολη της Κερκίνης αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουμε έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και βαρκάδα προαιρετικά (καιρού επιτρέποντος). Επιστροφή στις Σέρρες, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών - Σπήλαιο Αγγίτη - Δράμα

Μετά το πρωινό μια ακόμη συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, που κτίστηκε το 1270 και αποτελεί ένα εκπληκτικής ομορφιάς μνημείο της Βυζαντινής τέχνης. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε στην περιοχή της Προσοτσάνης, δίπλα στο χωριό Πηγές, το Σπήλαιο Αγγίτη (Μααράς) το μεγαλύτερο ποτάμιο Σπήλαιο στον κόσμο. Επόμενος σταθμός η πόλη της Δράμας, για περιπάτους στο χώρο του Δημοτικού κήπου και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις Σέρρες, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Σέρρες - Βεργίνα - Κατερίνη - Αθήνα

Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των Σερρών με κατεύθυνση τη Βεργίνα και τον ομώνυμο αρχαιολογικός χώρο και το Μουσείο, ελεύθερη επίσκεψη και συνεχίζουμε για την πόλη της Κατερίνης, σχετική παραμονή, επίσκεψη και μέσω Λάρισας- Λαμίας, με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
28η Οκτωβρίου 2021
Αναχώρηση 28/10/2021
2κλινο 188 €
3ο άτομο έως 12 ετών 168 €
1κλινο 260 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4* στις Σέρρες

 • 3 πρωινά + 3 δείπνα (ημιδιατροφή)

 • Αρχηγός – συνοδός

 • Φ.Π.Α.

 • Φόρος διαμονής

Δεν περιλαμβάνονται: 

 • είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

PHILIPPOS XENIA 4*

Βρίσκεται στις Σέρρες και προσφέρει ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης υψηλού επιπέδου σε ένα ιδανικό περιβάλλον. Διαθέτοντας 57 δωμάτια (Business & Deluxe), 6 ειδικά κατασκευασμένα δωμάτια ΑΜΕΑ και 5 σουίτες (Junior & Executive), καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη για μια αξέχαστη και πολυτελή διαμονή στις Σέρρες.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι κομψά, σύγχρονα, εμπνευσμένης διακόσμησης και πολυτελούς κατασκευής. Διαθέτουν αυτόνομο ρυθμιζόμενο σύστημα κλιματισμού, άριστη ηχομόνωση, δορυφορική τηλεόραση πλάσμα, ραδιόφωνο, τηλεφωνική γραμμή, δυνατότητα πρόσβασης στο internet, στεγνωτήρα μαλλιών, mini bar και εσωτερικό χρηματοκιβώτιο. Το ξενοδοχείο PHILIPPOS Xenia εγγυάται στους επισκέπτες άνετη και ξεκούραστη διαμονή στις Σέρρες, σε προσιτή και διακριτική πολυτέλεια.

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

Φωτογραφίες
4
Λίμνη Κερκίνη
4
Οχυρό Ρούπελ
4
Οχυρό του Ρούπελ
4
Περιοχή Κερκίνης
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00