Οδική εκδρομή Σέρρες

4 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Σέρρες

Τιμή ατόμου από
188
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
4ήμερη οδική εκδρομή στις Σέρρες, Λίμνη Κερκίνη, Σπήλαιο Αγγίτη, Οχυρό Ρούπελ, Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, Δράμα. Μεταφορές, εκδρομές, διαμονή, πρωινά.
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Λαμία - Λάρισα - Παλαιός Παντελεήμονας - Σέρρες

Αναχώρηση 07:30 από Αθήνα, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας και συνεχίζουμε για το γραφικό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, προαιρετικό γεύμα και μέσω Θεσσαλονίκης θα καταλήξουμε στην πόλη των Σερρών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Οχυρό Ρούπελ - Λίμνη Κερκίνη - Σέρρες

Πρωινό και με κατεύθυνση το Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΗ, επισκεπτόμαστε το γνωστό για την αντίσταση των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, Οχυρό του Ρούπελ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την κωμόπολη της Κερκίνης αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουμε έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και βαρκάδα προαιρετικά (καιρού επιτρέποντος). Επιστροφή στις Σέρρες, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών - Σπήλαιο Αγγίτη - Δράμα

Μετά το πρωινό μια ακόμη συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, που κτίστηκε το 1270 και αποτελεί ένα εκπληκτικής ομορφιάς μνημείο της Βυζαντινής τέχνης. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε στην περιοχή της Προσοτσάνης, δίπλα στο χωριό Πηγές, το Σπήλαιο Αγγίτη (Μααράς) το μεγαλύτερο ποτάμιο Σπήλαιο στον κόσμο. Επόμενος σταθμός η πόλη της Δράμας, για περιπάτους στο χώρο του Δημοτικού κήπου και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις Σέρρες, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Αμπελάκια - Λάρισα - Αθήνα

Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των Σερρών. Επόμενος σταθμός τα γραφικά Αμπελάκια, ένας παραδοσιακός οικισμός του νομού Λάρισας, χτισμένο στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών. Το χωριό φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και την βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού ριζάρι. Ακολούθως μέσω Λάρισας - Λαμίας, με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Φθινόπωρο 2020
Αναχώρηση 28/10/2020
2κλινο 188 €
3ο άτομο έως 12 ετών 168 €
1κλινο 260 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4* στις Σέρρες

  • 3 πρωινά

  • Αρχηγός – συνοδός

  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: 

  • είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

  • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

PHILIPPOS XENIA 4*

Βρίσκεται στις Σέρρες και προσφέρει ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης υψηλού επιπέδου σε ένα ιδανικό περιβάλλον. Διαθέτοντας 57 δωμάτια (Business & Deluxe), 6 ειδικά κατασκευασμένα δωμάτια ΑΜΕΑ και 5 σουίτες (Junior & Executive), καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη για μια αξέχαστη και πολυτελή διαμονή στις Σέρρες.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι κομψά, σύγχρονα, εμπνευσμένης διακόσμησης και πολυτελούς κατασκευής. Διαθέτουν αυτόνομο ρυθμιζόμενο σύστημα κλιματισμού, άριστη ηχομόνωση, δορυφορική τηλεόραση πλάσμα, ραδιόφωνο, τηλεφωνική γραμμή, δυνατότητα πρόσβασης στο internet, στεγνωτήρα μαλλιών, mini bar και εσωτερικό χρηματοκιβώτιο. Το ξενοδοχείο PHILIPPOS Xenia εγγυάται στους επισκέπτες άνετη και ξεκούραστη διαμονή στις Σέρρες, σε προσιτή και διακριτική πολυτέλεια.

Φωτογραφίες
4
Λίμνη Κερκίνη
4
Οχυρό Ρούπελ
4
Οχυρό του Ρούπελ
4
Περιοχή Κερκίνης
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00