Οδική εκδρομή Ρώμη 6 ημέρες κωδ. 39X5

Οδική εκδρομή στο Εξωτερικό

Οδική εκδρομή Ρώμη 6 ημέρες κωδ. 39X5

Επισκόπηση
6ήμερη οδική εκδρομή στη Ρώμη με αναχώρηση 22/12/2019 & 2/1/2020! Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μεταφορές, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, ημιδιατροφή, ξενάγηση πόλης, επίσκεψη στην Πομπηία!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Πάτρα - εν πλω

Αναχώρηση στις 11.30 για Πάτρα με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Μπάρι (18.00 μ.μ.). Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα: Μπάρι - Πομπηία - Ρώμη

'Αφιξη στο Μπάρι και αναχώρηση για Πομπηία. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της "Νεκρής Πόλης", που το 79 μ.Χ. σκεπάστηκε από τη λάβα και τις στάχτες του Βεζούβιου. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Ιταλική πρωτεύουσα. 'Αφιξη στη Ρώμη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ρώμη

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ξενάγησης μας στην "Αιώνια Πόλη" θα δούμε την πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, το Κολοσσαίο, τις αυτοκρατορικές αγορές, το μνημείο του Βιτόριο Εμμανουέλε, την Πιάτσα Βενέτσια, το λόφο του Καπιτωλίου και το Πάνθεον. Στον ελεύθερο σας χρόνο μπορείτε να επισκεφτείτε τα Μουσεία του Βατικανού ή να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο Via del Corso, που ξεκινά από την Πιάτσα Βενέτσια και καταλήγει στην Πιάτσα ντελ Πόπολο, με εύκολη πρόσβαση στη Φοντάνα ντι Τρέβι, την Πιάτσα Κολόνα και την Πλατεία της Ισπανίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ρώμη

Ημέρα ελεύθερη να την αξιοποιήσετε να ολοκληρώσετε τη γνωριμία με την πόλη και τα αξιοθέατα, να επισκεφθείτε και να ζήσετε την κατανυκτική ατμόσφαιρα στην Πλατεία και το Ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Ρώμη - Ανκόνα

Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους το μεσημέρι για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

6η ημέρα: Πάτρα - Αθήνα

'Αφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


 

Τιμές κατ΄άτομο:

 

Φωτογραφίες
7
7
7
7
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00