Οδική εκδρομή Πάσχα στα Κύθηρα 4 ημέρες κωδ. 39B8

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Πάσχα στα Κύθηρα 4 ημέρες κωδ. 39B8

Επισκόπηση
Πάσχα στα Κύθηρα! 4ήμερη εκδρομή με αναχώρηση 17/4/2020! Λιβάδι - Χώρα - Καψάλι - Παναγία Μυρτιδιώτισσα - Μυλοπόταμος - Ποταμός! Εισιτήρια Νεάπολη - Κύθηρα - Νεάπολη, διαμονή στο Filoxenia 3* στην Αγία Πελαγία, ημιδιατροφή, μεταφορές!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Νεάπολη - Κύθηρα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα με προορισμό τη Νεάπολη. Η διαδρομή μας από τη νέα εθνική οδό Κορίνθου - Τριπόλεως, με ενδιάμεση στάση στο Αρτεμίσιο, μας οδηγεί το μεσημέρι στο λιμάνι της Νεάπολης, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Κύθηρα. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Λιβάδι - Χώρα - Καψάλι 

Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Θα επισκεφτούμε το Λιβάδι με τη μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα των Βαλκανίων, με 13 τόξα και συνεχίζουμε με τη Χώρα με το βενετσιάνικο χρώμα τα γραφικά δρομάκια και το Κάστρο και καταλήγουμε στο Καψάλι, το γραφικό λιμάνι με τους δυο πανέμορφους κολπίσκους. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε την Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα, ενώ το απόγευμα θα γνωρίσουμε το Μυλοπόταμο, ένα καταπράσινο χωριό με τα τρεχούμενα νερά και το μικρό καταρράκτη που θα μας κρατήσει για λίγο κοντά του για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ποταμός

Πρωινό και απολαύστε την Πασχαλινή ατμόσφαιρα στην παραλία του χωριού, όπου ομαδικά γίνεται το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα σε παραδοσιακή παραλιακή ταβέρνα. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο χωριό του νησιού, τον Ποταμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Νεάπολη - Αθήνα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο F/Β και απόπλους για Νεάπολη και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ. 


 

Τιμές κατ' άτομο:

 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο Παιδί έως 12
17/4/2020 Filoxenia 3* 248€* 308€* 225€

*Για κρατήσεις με προκαταβολή έως 31/3, έκπτωση 15€ στην τιμή 2κλινου & 1κλινου για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Περιλαμβάνονται:

  • ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κύθηρα
  • διαμονή στο ξενοδοχείο Filoxenia 3* στην Αγία Πελαγία
  • πρωινό
  • δείπνο τη Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα
  • μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • αρχηγός / συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • φόρος διαμονής
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00