Οδική εκδρομή Λουτρά Πόζαρ 4 ημέρες κωδ. 39T2

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Λουτρά Πόζαρ 4 ημέρες κωδ. 39T2

Επισκόπηση
4ήμερη οδική εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ με αναχώρηση 22/3/2020! Λουτράκι Αριδαίας - Έδεσσα - πάρκο Αγίου Νικολάου - Καϊμακτσαλάν - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος - Άγιος Παντελεήμονας - Βεργίνα - Λιτόχωρο! Διαμονή στο ξενοδοχείο Philoxenia 3*, ημιδιατροφή, μεταφορές!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Λουτράκι Αριδαίας

Αναχώρηση στις 08:00, περιοχή Λαμίας και Λάρισας, ενδιάμεσες στάσεις και η διαδρομή μας συνεχίζεται για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο Λουτράκι Αριδαίας, πολύ κοντά στα Λουτρά Πόζαρ, (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13 χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα:  Καϊμακτσαλάν - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος - Άγιος Παντελεήμονας

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, για να απολαύσουμε τα χιονισμένα τοπία, ενώ λίγο αργότερα στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου, θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά σε μια από τις γραφικές ταβέρνες του χωριού. Λίγο αργότερα θα κλείσουμε ευχάριστα την ημέρα μας, με την επίσκεψή μας στον όμορφο οικισμό του Αγίου Παντελεήμονα στη λίμνη Βεγορίτιδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Έδεσσα - πάρκο Αγίου Νικολάου

Η ημέρα μας ξεκινά συναρπαστικά με λουτροθεραπεία για όσους επιθυμούν. Αμέσως μετά παίρνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για επίσκεψη στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα φτάσουμε στο υπέροχο πάρκο του Αγίου Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για τη μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βέργίνα - Λιτόχωρο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, όπου θα έχουμε ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό. Αμέσως μετά θα έχουμε γεύμα προαιρετικά στο Λιτόχωρο. Συνεχίζουμε με ενδιάμεση στάση στη περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ στην Αθήνα.Τιμές κατ' άτομο:

 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο Παιδί έως 12
22/3/2020 Philoxenia 3* 175€ 220€ 160€

Περιλαμβάνονται:

  • μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • διαμονή στο ξενοδοχείο Philoxenia 3* στo Λουτράκι Αριδαίας, κοντά στα Λουτρά Πόζαρ
  • 3 πρωινά και 3 δείπνα
  • αρχηγός / συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • φόρος διαμονής
Φωτογραφίες
4
4
4
4
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00