Οδική εκδρομή Κεφαλονιά 4 ημέρες 39B5

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Κεφαλονιά 4 ημέρες 39B5

Επισκόπηση
4ήμερη οδική εκδρομή στην Κεφαλονιά με αναχώρηση 28/2/2020! Αργοστόλι - Άγιος Γεράσιμος - Σπήλαιο Δρογκαράτης - λίμνη Μελισσάνη - Αγία Ευφημία - Μύρτος - Φισκάρδο - Σκάλα - Σάμη - Λειβαθού - Λάσση - Καταβόθρες! Διαμονή στο ξενοδοχείο Ionion Plaza 3* στο Αργοστόλι, πρωινό, μεταφορές, ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς/από Κεφαλονιά!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Κεφαλονιά

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Κεφαλονιά, με ενδιάμεση στάση στην Ακράτα. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για Κεφαλονιά. 'Αφιξη στο γραφικό Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.

2η ημέρα: Δρογκαράτη - Σάμη - Μελισσάνη - Αγία Ευφημία - Φισκάρδο 

Αναχώρηση το πρωί για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφτούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης, την όμορφη κωμόπολη της Σάμης και το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγίας Ευφημίας. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της 'Aσσου με το ενετικό κάστρο και φωτογραφίζουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. 

3η ημέρα: Άγιος Γεώργιος - Άγιος Γεράσιμος - Ληξούρι

Αναχώρηση το πρωί για το κάστρο του Αγίου Γεωργίου, πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού - προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα). Συνεχίζουμε για το γραφικό Ληξούρι με τη φανταστική Καρναβαλική παρέλαση. Επιστροφή στο Αργοστόλι και το βράδυ προαιρετικά φαγητό και διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα.

4η ημέρα: Λειβαθού - Λάσση - Καταβόθρες - Σκάλα - Αθήνα

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Θα επισκεφτούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες. Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στη Λάσση με τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του δήμου Λειβαθούς με στάση στο πιο γραφικό χωριό Κουρκουμελάτα, και στο μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε το πιο τουριστικό χωριό της Κεφαλονιάς, την πανέμορφη Σκάλα για τα Κούλουμα. Τελευταίος σταθμός μας ο Πόρος όπου αποχαιρετάμε την Κεφαλονιά και αναχωρούμε για την Αθήνα.


 

Τιμές κατ' άτομο:

 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο παιδί έως 12
28/2/2020 Ionian Plaza 3* 245€ 305€ 180€

 

Περιλαμβάνονται:

  • μεταφορές και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά 
  • διαμονή στο ξενοδοχείο Ionion Plaza 3* στο Αργοστόλι
  • πρωινό
  • αρχηγός - συνοδός
  • Φ.Π.Α.  
  • ο φόρος διαμονής
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00