Οδική εκδρομή Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια - Μέτσοβο

4 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια - Μέτσοβο

Τιμή ατόμου από
214
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
4ήμερη οδική εκδρομή στα Ιωάννινα, Κεντρικό Ζαγόρι, Μέτσοβο. Γεφύρι Κόκκορη - Τσεπέλοβο - Μονοδένδρι – Χαράδρα Βίκου – Αρίστη – Ι.Μ. Μολυβδοσκέπαστης – Κόνιτσα – Λίμνη Παμβώτιδα - Νησάκι Αναχωρήσεις: 24/12, 30/12 & 6/1. Διαμονή στο ξενοδοχείο Palladio 3* στα Ιωάννινα, πρωινό, 1 γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα, μεταφορές, εκδρομές! Ενημερωμένες τιμές για Γιορτές 2021 - 2022
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα – Μουσείο Βρέλλη - Ιωάννινα

 Αναχώρηση στις 07:45 από Αθήνα με προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων. Με μικρές ενδιάμεσες στάσεις, λίγο πριν φθάσουμε στα Ιωάννινα θα συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το γνωστό Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο Palladio στο κέντρο της πόλης, ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 2η ημέρα: Ζαγόρι – Τσεπέλοβο - Μονοδένδρι

 Πρωινό και επίσκεψη στο κεντρικό Ζαγόρι, με τα πανέμορφα τοπία. Η διαδρομή μας από τις Καρυές, ανεβαίνει και περνά από το Γεφύρι του Κόκκορη και μας οδηγεί στο κεφαλοχώρι της περιοχής, το Τσεπέλοβο, σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για το γραφικό Μονοδένδρι. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η Χαράδρα του Βίκου, ενώ σε γραφικό ταβερνάκι του χωριού θα έχουμε ένα ξεχωριστό γεύμα. Επιστροφή στα Ιωάννινα, περίπατοι γνωριμίας με την πόλη, διανυκτέρευση.

 3η ημέρα: Αρίστη –  Ι.Μ. Μολυβδοσκέπαστης – Κόνιτσα – Λίμνη Παμβώτιδα – Νησάκι

Μετά το πρωινό μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή από το ιστορικό Καλπάκι, μας οδηγεί στη γραφική Αρίστη, ένα όμορφο κεφαλοχώρι που απέχει 48 χλμ από τα Ιωάννινα. Βρίσκεται στο δρόμο για το Πάπιγκο, λίγο πριν από το εντυπωσιακό μοναστήρι της Παναγίας της Σπηλιώτισσας, που είναι χτισμένο στην άκρη του βράχου μιας σπηλιάς ακριβώς πάνω από το ποτάμι και τη γέφυρα στον ποταμό Βοϊδομάτη. Στην κεντρική πλατεία του χωριού μπορούμε να απολαύσουμε το καφεδάκι μας σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεία και να θαυμάσουμε την επιβλητική εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με το πανύψηλο καμπαναριό της. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Παναγίας της Μολυβδοσκέπαστης και τη γραφική κωμόπολη της Κόνιτσας. Επιστροφή στα Ιωάννινα και τη λίμνη Παμβώτιδα, όπου με τουριστικό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε στο γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το σπίτι – μουσείο του Αλή Πασά. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, επισκέψεις. Δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

 4η ημέρα: Μέτσοβο - Αθήνα

Πρωινό και ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη Παμβώτιδα και το οροπέδιο των Ιωαννίνων, καθώς η καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο Μέτσοβο. Επίσκεψη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Γιορτές 2021 - 2022
Αναχωρήσεις 24/12, 30/12, 6/1
2κλινο 214 €
3ο άτομο έως 12 ετών 198 €
1κλινο 264 €

Σημειώσεις:

Το δείπνο στις 24/12 & στις 31/12/21 θα είναι εορταστικό, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Palladio 3*, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

 • Τρία πρωινά σε μπουφέ. Δείπνο στις 24/12, 31/12 & 6/1 αντίστοιχα για κάθε αναχώρηση.

 • Γεύμα στην ταβέρνα "ΟΞΙΑ" στο Μονοδένδρι στις 25/12, 1/1 & 7/1 αντίστοιχα για κάθε αναχώρηση.

 • Αρχηγός - Συνοδός

 • Φ.Π.Α.

 • Φόρος διαμονής

Δεν περιλαμβάνονται: 

 • είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

Palladion Hotel 3*

Το ξενοδοχείο Παλλάδιον διαθέτει 111 δωμάτια και 10 σουίτες όλα εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις όπως τηλέφωνο, κλιματισμό, ιδιαίτερο λουτρό, σεσουάρ, μίνι ψυγείο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, μπαρ, καφετέρια, θυρίδες φύλαξης τιμαλφών και ΔΩΡΕΑΝ ασύρματο Internet

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Μέτρα Covid για ξενοδοχεία 6-22/11

  Σας ενημερώνουμε σύμφωνα με τις αναθεωρημένες κρατικές οδηγίες στο ΦΕΚ Β 5138 και την συνοδευτική Δ1α/ Γ.Π.οικ. 69136 ΚΥΑ για το διάστημα από το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου2021 και ώρα 06:00 προβλέπεται πως στα τουριστικά καταλύματα, οι διαμένοντες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

  1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9 ή

  2. Πιστοποιητικό νόσησης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9 ή

  3. Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid-test, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9.

  Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9.»

  Σε ότι αφορά την περίοδο των εορτών : Η είσοδος, η διαμονή , η σίτιση και οι αναγραφόμενες υπηρεσίες-παροχές θα εναρμονιστούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που θα ανακοινώσει η πολιτεία για την περίοδο των εορτών

Φωτογραφίες
9
Γεφύρι του Κόκορη Ήπειρος
9
Η πόλη των Ιωαννίνων από ψηλά. λίμνη Παμβώτιδα
9
Πάπιγκο Κολυμπήθρες
9
Πάπιγκο
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά