Οδική εκδρομή Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια - Μέτσοβο

4 ημέρες
Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Οδική εκδρομή Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια - Μέτσοβο

Τιμή ατόμου από
198
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
4ήμερη οδική εκδρομή στα Ιωάννινα, Κεντρικό Ζαγόρι, Μέτσοβο με αναχωρήσεις 25/10 & 28/10/2020! Διαμονή στο ξενοδοχείο Palladio 3* στα Ιωάννινα, πρωινό, 1 γεύμα, 1 δείπνο σε παραδοσιακές ταβέρνες, μεταφορές, εκδρομές! ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Μουσείο Βρέλλη - Ιωάννινα

Αναχώρηση στις 07:30 από Αθήνα με προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων. Στάση στην περιοχή του Κιάτου και μέσω της καλωδιακής γέφυρας Ρίου - Αντιρίου και Ιονίας Οδού, με μια ακόμη στάση, φθάνουμε λίγο πριν την είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων, για να επισκεφθούμε το Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΔΙΟ, στο κέντρο της πόλης, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

2η ημέρα: Καλπάκι - Αρίστη - Ιερά Μονή Μολυβδοσκέπαστης - Κόνιτσα - Μουσείο Αλή Πασά

Μετά το πρωινό μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή από το ιστορικό Καλπάκι, μας οδηγεί στη γραφική Αρίστη, ένα όμορφο κεφαλοχώρι που απέχει 48 χλμ από τα Ιωάννινα. Βρίσκεται στο δρόμο για το Πάπιγκο, λίγο πριν από το εντυπωσιακό μοναστήρι της Παναγίας της Σπηλιώτισσας, που είναι χτισμένο στην άκρη του βράχου μιας σπηλιάς ακριβώς πάνω από το ποτάμι και τη γέφυρα στον ποταμό Βοϊδομάτη. Στην κεντρική πλατεία του χωριού μπορούμε να απολαύσουμε το καφεδάκι μας σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεία και να θαυμάσουμε την επιβλητική εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με το πανύψηλο καμπαναριό της. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μολυβδοσκέπαστης αλλά και την κωμόπολη της Κόνιτσας. Επιστροφή στα Ιωάννινα και τη λίμνη Παμβώτιδα, όπου με μικρά πλοιάρια (έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε στο γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το <<ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ>> του Αλή Πασά. Το βράδυ δείπνο με μουσική σε παραδοσιακή ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Γεφύρι του Κόκκορη - Τσεπέλοβο - Μονοδένδρι - Ιωάννινα

Πρωινό και επίσκεψη στο κεντρικό Ζαγόρι. Η διαδρομή μας από τις Καρυές, ανεβαίνει και περνά από το Γεφύρι του Κόκκορη και μας οδηγεί στο κεφαλοχώρι της περιοχής, το Τσεπέλοβο, σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για το γραφικό Μονοδένδρι. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η Χαράδρα του Βίκου, ενώ στη γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού ‘’ΟΞΙΑ’’, θα έχουμε ένα ξεχωριστό γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στα Ιωάννινα, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μέτσοβο - Αθήνα

Πρωινό και ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη Παμβώτιδα και το οροπέδιο των Ιωαννίνων καθώς η καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο γραφικό Μέτσοβο. Παραμονή, επίσκεψη και αναχώρηση για Αθήνα μέσω Ιονίας και Ολυμπίας Οδού με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Φθινόπωρο 2020
Αναχωρήσεις 25/10 & 28/10
2κλινο 198 €
3ο άτομο έως 12 ετών 178 €
1κλινο 158 €
Παροχές

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

  • Τρία πρωινά

  • Ένα δείπνο με μουσική σε πολύ γνωστό μουσικό στέκι των Ιωαννίνων

  • Ένα γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο Μονοδένδρι

  • Αρχηγός – συνοδός

  • Φόρος διαμονής

  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: 

  • είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

  • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Φωτογραφίες
10
Η πόλη των Ιωαννίνων από ψηλά. λίμνη Παμβώτιδα
10
Πάπιγκο Κολυμπήθρες
10
Πάπιγκο
10
Λίμνη Ιωαννίνων
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00